Котки, гррррррррр...
Moderator: Moridin
Котки, гррррррррр...
Предполагам, че у все мъж рано или късно се заражда омраза към котките - особено сладки пухкави котенца. Предполагам, че това е в следствие на ревност (как така някъв пухест парцал ще получава повече внимание и обич от МЕН). Може и да е резултат от някаква вродена злоба към по-дребни и беззащитни същества, но всеки който се е бил с котка може да свидетелства, че котките рядко спадат в тази категория (след като си превърже ръцете до лактите де). Или просто се задейства у хората рефлексът да мразят всичко прекалено възхвалявано и боготворено - виждали сте жени и котенца - литургиите в катедралата Св.Петър бледнеят.
От друга страна има обективни причини да мразя котките - драскат, съсипват мебелите, позволяват си териториални претенции към любимия диван, задръстват вентилатора на компа с косми (да не споменаваме космените топки на пода в банята, за които жената се кара сякаш са мой - в този ред на мисли да сте виждали котка да вдига и пуска седалката на тоалетната), дрискат (без да носят памперс), разхождат се по клавиатурата/пред монитора докато убивам последния епичен бос и за капак ми нагризват палачинката с Нутела докато аз се обърна да си вземе сиренце.
Но както и да го въртим простия факт е: обичам пухкавки животинки точно колкото и всеки друг човек, но мразя котки в червата. И въпреки, че много обичам да си фантазирам и измислям мъчения за котки напоследък не ми се налага - любителите на котки толкова се прехласват по тях, че се лоботомират, за да са на един акъл с животинките - ето резултатa :
http://www.youtube.com/watch?v=_VfSl0iGAus
От друга страна има обективни причини да мразя котките - драскат, съсипват мебелите, позволяват си териториални претенции към любимия диван, задръстват вентилатора на компа с косми (да не споменаваме космените топки на пода в банята, за които жената се кара сякаш са мой - в този ред на мисли да сте виждали котка да вдига и пуска седалката на тоалетната), дрискат (без да носят памперс), разхождат се по клавиатурата/пред монитора докато убивам последния епичен бос и за капак ми нагризват палачинката с Нутела докато аз се обърна да си вземе сиренце.
Но както и да го въртим простия факт е: обичам пухкавки животинки точно колкото и всеки друг човек, но мразя котки в червата. И въпреки, че много обичам да си фантазирам и измислям мъчения за котки напоследък не ми се налага - любителите на котки толкова се прехласват по тях, че се лоботомират, за да са на един акъл с животинките - ето резултатa :
http://www.youtube.com/watch?v=_VfSl0iGAus
"Information is the most dangerous explosive known to mankind!"
J.Horovitz
J.Horovitz
И въпреки всичко са яки! Виж тва с банята ти спестява много лейкопласт и бинтове с повечето котки.
Обаче твърде много фенове на котки има тук за да просъществува темата сори.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Така е като не искаш котка, но се примиряваш насила. И не че нещо, ама имам чувството, че проблемът ти е донякъде в жената, а не в котката - отделяла й повече внимание, викала ти за нейните косми... А и всичко това може да се избегне поне донякъде. Като пуска косми - пускаш прахосмукачка (или стопанката й пуска). Като седне на дивана - изритваш я. Или го напръскай (дивана, не котарака) с някакъв дезодорант, понякога дава желания ефект.
Иначе много генерализираш - повечето котки всъщност са доста чисти, мързеливо неагресивни животни и далеч не всички си острят ноктите по обзавеждането. Но разбирам как могат да те издразнят, разбира се.
Иначе много генерализираш - повечето котки всъщност са доста чисти, мързеливо неагресивни животни и далеч не всички си острят ноктите по обзавеждането. Но разбирам как могат да те издразнят, разбира се.
Last edited by Morwen on Thu Jan 05, 2012 2:26 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- tigermaster
- Elder God
Re: Котки, гррррррррр...
Аз съм виждал котка да включва компютър, за да седне върху него и да се кефи.Nebulas wrote:в този ред на мисли да сте виждали котка да вдига и пуска седалката на тоалетната)
А покрай пералнята за котки се сетих за един тъп и клиширан виц:
- Spoiler: show
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Нямам котка, нямам жена, никога не съм имал и двете в комбинация (котка въобще съм нямал). Но всичките ми гаджета до момента и 75% от познатите ми жени стават на мед и масло ако на сцената излезе котка. В такъв случай аз ставам на себе сиMorwen wrote:И не че нещо, ама имам чувството, че проблемът ти е донякъде в жената, а не в котката - отделяла й повече внимание, викала ти за нейните косми...

"Information is the most dangerous explosive known to mankind!"
J.Horovitz
J.Horovitz
- Zeiss_optik
- Arcanist
След като преди време научих, че котките се отъркват в теб, за да те маркират с миризмата си, отношението ми към тях се промени завинаги. И не към по-добро. Макар че това е естествено поведение и не можем да ги държим отговорни.
И един виц по темата.
Как мислят кучето и котката за човека.
Кучето: Той ми дава подслон, той ми дава храна, той се грижи за мен. Той трябва да е бог!
Котката: Той ми дава подслон, той ми дава храна, той се грижи за мен. Аз трябва да съм бог!
И един виц по темата.
Как мислят кучето и котката за човека.
Кучето: Той ми дава подслон, той ми дава храна, той се грижи за мен. Той трябва да е бог!
Котката: Той ми дава подслон, той ми дава храна, той се грижи за мен. Аз трябва да съм бог!