Таа, някой от форума да играе? Играта става все по на мода, а тук не съм я чувал.
Аз си я играя в NA сървъра още от бетата.
Малко бедно за тема, ама нямам време сега да пусна повече инфо.
Става дума за Stand-alone AoS, при това напълно безплатна.
Moderator: AlDim
Дали ще играеш със един и същи герой или стил на игра си е твоя работа. Аз си играя с различни, пробвам нови и като ми харесат си ги купувам, без да съм дал един лев.изпадаш в рутина с нещо доказано което ти е омръзнало но ефективно.
Те всяка седмица въртят безплатните герои, но само това. А такова нещо като ограничени умения няма.RRSunknown wrote:не си е твоя работа защото ако са ти заключени или с ограничени умения нямаш кой знае какъв избор.
Ммм ... Близард определено трябва да ги потормозят на тема авторски права за вида на сайта и за вида на лаунчъра
Това май е маалко пресилено. Чак WoW едва ли минава, но като нищо може да е в топ 5. Ето официалната статистика, постната на 26 юли.Гледах някъде, с около 9,7м , Уоу с около 9,5
На мен не ми е прекалено ярка, а и има brightness, нали знаеш. Че е грозна, грозна е.Графиката е грозна и твърде ярка
то в Lol целта е същата. Най-малкото отбори, които си наяждат керито бият отбори, в които поддръжки и танкове ловят убийствата.Докато другите две са с главна цел ояждане на carryto
На линиите се играе най-общо до събаряне на 1ва кула, както и в дота. Масови битки как реши, че няма не ми е ясно.ЛОЛ се играе изключително много на линиите, масови битки почти няма
съгласен съм тукНабохването на умения за фарм и healove прави играта още по- лесна и намалява предимствата на range героите
на мен не ми се губи. heal-овете и регенерациите в никакъв случай не компенсират harass, стига да не се опитваш да харасваш лекуващ се танк, Алистър например.факторът harass се губи почти напълно
съгласен, тъпо е, че няма deny. Така се намалява пропастта между добрите и средните играчи.Премахването на denie функцията е ОЩЕ едно опростяване на играта.
Много добре си е баланса. Особено при толкова много герои. По-добър е от този в дота поне(все пак от 2 години не играя дота, може да са го оправили)Балансът е минимален,
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 2 guests