От известно време насам взе да ми писва да се разхождам с два телефона в чантата, да не говорим че единия е вече почти съвсем бракмясал, а на другия батерията му издъхва вече след 4 години нон-стоп употреба...
Та се зачудих дали пък да не си оползотворя ваучерите, дето ми ги пробутаха от фирмата като коледна премия за нов телефон с две сим-карти, или да си купя един нов телефон и на другия да му сменя батерията, и да си остана с два телефона?
БТВ, като стана дума за ваучери, имам "подарени" от фирмата едни измислени ваучери "sodexo pass подарък", за които никой не знае къде се приемат, и за какво - храна, алкохол, техника? Идея си нямам, колегите също. Фирмата - издател на ваучерите мълчи като риба, въпреки настоятелните мейли с въпроси.
Някой да ги е чувал и да знае къде и за какво се приемат?
Та така. Споделих каквото ми е на сърцето и сега чакам мъдри съвети, че не разбирам кой знае какво от телефони... Привилег само ги плюят че са китайски боклук, за Самсунга казаха че не поддържал и двете карти активни едновременно (а на мен това ми е особено важно, особено за входящите обаждания, понеже съм с карти на Вивател и Глобул по определени съображения...), а за други подобни телефони не съм чувала...
Някой ако знае нещо, ще се радвам на всякакви линкове и съвети