Не пропускайте! - DVD мания
- Amos Trask
- Aes Sedai
Не пропускайте! - DVD мания
Искам да ви обърна внимание на един филм, който излезе днес във вестник Стандарт. Става дума за "Изгубени в превода" на София Копола с Бил Мъри и Скарлет Йохансон. Изданието мачка: страхотен филм, 16х9 анаморфна картина, DD + DTS звук, трейлър, отпаднали сцени, интервюта, още допълнителни материали и без нито една реклама на диска. И всичко това за 2.50 лв! Горещо го препоръчвам на всички ценители!
Last edited by Amos Trask on Wed Mar 08, 2006 11:51 am, edited 1 time in total.
Feel the summer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
- herairness
- Jaghut Tyrant
От "вестник" Телеграф са ше пускат 5 dvd-тa с "Бригада" май вторниците май. 1 уж трееше да излезе вчера ма изкараха филм с некаф помияр.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Amos Trask
- Aes Sedai
Май пуснаха другия руски сериал - "В името на родината". А "Бригада" вече излиза в един вестник преди време, ама нищо чудно пак да се появи...
Иначе за "Изгубени в превода" е въпрос на вкус. Сега ми хрумва, че на мен може би ми харесва, защото се идентифицирам с героя - западняк до мозъка на костите си, изгубен в странния свят на източната култура.
Мисълта ми беше, че който все пак харесва филма, сигурно ще го заинтересува това специално издание и то на такава нищожна цена.
И поне вече си я имаме темата, ще пускам тука инфо за излизащи по вестниците интересни заглавия (така и така ги следя, както и официалните издания). Също така някой ако има въпроси от рода на "Излизал ли е филмът Х на DVD в България", да не се колебае да пита - най-вероятно ще мога да му отговоря.
Иначе за "Изгубени в превода" е въпрос на вкус. Сега ми хрумва, че на мен може би ми харесва, защото се идентифицирам с героя - западняк до мозъка на костите си, изгубен в странния свят на източната култура.
И поне вече си я имаме темата, ще пускам тука инфо за излизащи по вестниците интересни заглавия (така и така ги следя, както и официалните издания). Също така някой ако има въпроси от рода на "Излизал ли е филмът Х на DVD в България", да не се колебае да пита - най-вероятно ще мога да му отговоря.
Feel the summer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
Днес по вестникарските будки излезе анимационния филм Астерикс и Клеопатра. Цената е 3 лева и според мен си струва - страхотни са тия филмчета.
А и дублажът по рядко стечение на обстоятелствата не дразни (доста е успешен дори).

Feel the summer!
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ах ти гадино потайна, кога се прибра!?!Jaar wrote:Аз пък днес се обзаведох с "Mr & Mrs Smith" от вестник "Стандарт". Предполагам, че който се интересува, move да го намери и през следващите дни.
Да напомня за утре -двд #3 на Бригада
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam