Не пропускайте! - DVD мания
- Amos Trask
- Aes Sedai
Не пропускайте! - DVD мания
Искам да ви обърна внимание на един филм, който излезе днес във вестник Стандарт. Става дума за "Изгубени в превода" на София Копола с Бил Мъри и Скарлет Йохансон. Изданието мачка: страхотен филм, 16х9 анаморфна картина, DD + DTS звук, трейлър, отпаднали сцени, интервюта, още допълнителни материали и без нито една реклама на диска. И всичко това за 2.50 лв! Горещо го препоръчвам на всички ценители!

Last edited by Amos Trask on Wed Mar 08, 2006 11:51 am, edited 1 time in total.

Feel the summer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
- herairness
- Jaghut Tyrant
От "вестник" Телеграф са ше пускат 5 dvd-тa с "Бригада" май вторниците май. 1 уж трееше да излезе вчера ма изкараха филм с некаф помияр.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai
Май пуснаха другия руски сериал - "В името на родината". А "Бригада" вече излиза в един вестник преди време, ама нищо чудно пак да се появи...
Иначе за "Изгубени в превода" е въпрос на вкус. Сега ми хрумва, че на мен може би ми харесва, защото се идентифицирам с героя - западняк до мозъка на костите си, изгубен в странния свят на източната култура.
Мисълта ми беше, че който все пак харесва филма, сигурно ще го заинтересува това специално издание и то на такава нищожна цена.
И поне вече си я имаме темата, ще пускам тука инфо за излизащи по вестниците интересни заглавия (така и така ги следя, както и официалните издания). Също така някой ако има въпроси от рода на "Излизал ли е филмът Х на DVD в България", да не се колебае да пита - най-вероятно ще мога да му отговоря.

Иначе за "Изгубени в превода" е въпрос на вкус. Сега ми хрумва, че на мен може би ми харесва, защото се идентифицирам с героя - западняк до мозъка на костите си, изгубен в странния свят на източната култура.

И поне вече си я имаме темата, ще пускам тука инфо за излизащи по вестниците интересни заглавия (така и така ги следя, както и официалните издания). Също така някой ако има въпроси от рода на "Излизал ли е филмът Х на DVD в България", да не се колебае да пита - най-вероятно ще мога да му отговоря.

Feel the summer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
Днес по вестникарските будки излезе анимационния филм Астерикс и Клеопатра. Цената е 3 лева и според мен си струва - страхотни са тия филмчета.
А и дублажът по рядко стечение на обстоятелствата не дразни (доста е успешен дори).

Feel the summer!
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ах ти гадино потайна, кога се прибра!?!Jaar wrote:Аз пък днес се обзаведох с "Mr & Mrs Smith" от вестник "Стандарт". Предполагам, че който се интересува, move да го намери и през следващите дни.
Да напомня за утре -двд #3 на Бригада

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ц ц никво уважение ей.