Филми 2006

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Amos Trask
Aes Sedai

Филми 2006

Post by Amos Trask » Tue Dec 27, 2005 5:30 pm

Попадна ми такава тема в датата и реших да я изплагиатствам тука, да видим кой какво чака догодина. :P Ето някои от филмите, с трейлърчета дори:

Mission Impossible 3 - трейлър (дали е възможно тази част да е още по-тъпа от предишните две?)

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest - трейлър (not my cup of tea :? )

BloodRayne (The Movie) - трейлър (много смешно ми стана като го гледах тва, не се умориха да правят филми на кило, ей... :D )

Underworld Evolution - трейлър (е и те тука същото)

Ice Age 2 - трейлър

The DaVinci Code - трейлър

Superman Returns - трейлър

The Hobbit - трейлър

Лично аз с удоволствие ще видя Ледената епоха, Супермен са завръща и Кодът на Да Винчи. Също така трябва да призная, че трейлъра на Хобитът ми грабна вниманието и мисля да му дам шанс на филма като излезе догодина по това време. :D Кой знае, може пък Джаксън да не успее тоя път да осере (pardon my french) книгата, тя поне не е толкова сложна за филмиране.
:shark:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Dec 27, 2005 6:17 pm

Е извинявай, ма Супермен ще е пълен шит, то дето тва е абсолютното дъно в супергероизма едно на ръка, ама и гея, дето са избрали за ролята... Освен тва ти мое и да не си наясно със стойността, която представлява Уве Бол за човешкия генетичен фонд, ма да слагаш втория Ъндъруърлд в една дупка с неговата абоминация е гавра с киното като такова :evil: Имнсho ъндъруърлдът ще е доста гледаем, ако успея да запазят атмосферта на първия и й добавят бюджета, от който има нужда... Иначе ето другите неща, които мен ми предизвикаха интереса:

V for Vendeta - трейлър 1 и трейлър 2 - братя Уашовски правят филм по комикс от 80-те... има надежда, има ;)

Мunich - нещо като трейлър - Штефан Шпийлберг + социална екшън-драма? Чакала сме го гледали вече, при това в няколко варианта. Не мерси.

Memories of a Geisha - трейлър - просто го вижте :)

И разбира се това, което аз най-много чакам, но за което уви още няма трейлър - Син Сити 2. Доколкото чувам базиран изцяло на A Dame to Kill For - първат история за Дуайт.
And you can't dance with a devil on your back...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Dec 27, 2005 6:30 pm

Еми не знам, аз съм Суперфен на Супермен :P , така че няма да пропусна да го видя, ако и да е "шит". Иначе Бол-Мол не ма интересира, ма и Ъндъруърлда също. Не казвам нищо за качества, просто не е моя тип филми тва. You can have it. :wink:

Вендетата звучи интересно, ще се види. 8-) Между другото и от края на тая година има неща дето не се знае кога ше са появят тука, пък са интересни: Brokeback Mountain, Kiss Kiss Bang Bang...
Feel the summer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Dec 27, 2005 8:39 pm

Принципно по форуми не пиша, но за теб ще направя едно специално изключение. Горният ти пост ако не бяха линковете към трайлери не заслужава дори и най-малък коментар, само избиващото рибата ти изречение "дано peter jackson не се осере този път" ме вкара в кратък 5-минутен кататоничен ступор. Само едно въпросче имам - защо си писал за един куп филми, които A)смяташ за тъпи или B)не били твоята чаша чай (ИЗРАЗЪТ Е С БИРА, МАМКА МУ). Всъщност и още едно имам - какво по дяволите намираш в Супермен? Реторичен въпрос при условие, че очевидно Brokeback Mountain (драма за премеждията на двама гей-каубой...смисъл....нали...заглавието по дяволите "brokeback"..) го намираш за интересен...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Dec 27, 2005 11:55 pm

Аууу, имаме Човек С Мнение. :lol: Пич, не та знам какъв си, а и в поредни спорове за поредни глупости не ми се влиза. Ама айде, ша обясна малко, пък дано тоя път стане ясно:

а) темата е за филмите през 2006, НЕ за филмите, дето аз само евентуално ше харесам
б) заглавията (вкл. трейлърите) ги изплагиатствах от един друг форум щото реших, че ще са интересни и тука
в) дадох първоначално мнение за тези заглавия, както предполагам ще направят и всички дето ще пишат тука (освен че ще допълват и други)
г) изразът НЕ Е С БИРА, МАМКА МУ
д) в Супермен намирам това, което ти намираш в полюциите на Джаксън - интересно зрелище. Проблем!?
е) хомофобията е израз на комплексарщина и незадоволителен сексуален живот
ж) мерси, че посвети 70-тото си мнение на моята тема, въпреки че не пишеш по форуми
з) гледай си работата

Айде със здраве. :D
Feel the summer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Dec 28, 2005 1:02 am

Жестоко затапен, аз отивам да свалям голи снимки на Хийт Леджър и си посипвам главата с пепел.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Dec 28, 2005 1:57 am

Приятно изкарване със снимките. :wink:

Аз междувременно открих нещо много интересно - филм по Филип К. Дик с режисьор Ричард Линклейтър! Твърде любопитно ми стана и ще го чакам с нетърпение.

Image
Feel the summer!

Beric
Paragon

Post by Beric » Wed Dec 28, 2005 2:40 am

Ники, братче що са пениш? :)

И то се за филми дет не са излезли:)

А инак колкот и да ми е(не) приятно Рольо е прав. Син Сити 2 най-си струва, ма още нема трейлър :roll: :roll:

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Dec 28, 2005 2:44 am

А, хич не са пеня. През дедовия ми е. :wink:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 28, 2005 9:47 am

Хмм, бтв на бг изразът наистина е с бира 8-)

А Супермен + "зрелище" = :mrgreen:

Иначе аз на филми по Дик доверие нямам :( То не остана неомазан май, освен Блейд Рънър навремето...
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 28, 2005 11:05 am

Е да добавим и трейлъра на Дневната стража. Не мога да извада директен линк лесно ;(

http://www.dozorfilm.ru/main1.html
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Wed Dec 28, 2005 11:18 am

Дневната стража технически излиза на 31.12.05 :), заради часовата разлика ;). Но понеже се води официално на 01.01.06, може да приемем и него. Той реално е първият, който ще видим от изброените дотук.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Wed Dec 28, 2005 12:27 pm

Амос, този трейлър за The Hobbit е обикновен фалшификат, спретнат от феновете. Питър Джаксън все още се радва на успеха на "Кинг Конг" и дори не се е захващал с приключенията на Билбо. Така че едва ли ще видим такъв филм в близките две години. ;)
За "A Scanner Darkly" - чакам го повече с опасения, отколкото с оптимизъм. Холивуд отдавна е доказал, че екранизациите не са му силната страна, особено пък като става дума за автори като Дик.
Ако има нещо, което чакам с нетърпение, то е "Дневной дозор". Първата част на сагата ме изкефи, а трейлърите на втората изглеждат наистина примамливо. Дано по-скоро да дойде и у нас - ако не на кино, то поне на DVD rip. Руснаците не си поплюват в това отношение, та смятам, че много скоро ще пуснат качествено копие в мрежата. :)

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Dec 28, 2005 12:42 pm

Абе знаех си, че има нещо гнило! Твърде добре изглеждаше, за да е дело на стария Питър. :D Както и да е, няма да си разплета чорапите заради това.

За "A Scanner Darkly" аз си мисля, че е в добри ръце (Линклейтър е много талантлив режисьор, създал любимите ми "Before Sunrise", "Before Sunset", "Dazed And Confused" и "School Of Rock"), така че не мисля да го отписвам още. :wink:

Между другото "Кинг Конг" май не е чак толкова голям успех, колкото Джаксън и Юнивърсъл се надяваха да бъде от гледна точка на боксофиса. Май Вещицата го халоса с Гардероба и го хвърли на Лъва. :lol:
Feel the summer!

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Dec 28, 2005 1:04 pm

Аз съм най-добре, нищо не очаквам с нетърпение, каквото се появи наистина добро ще е приятна изненада. 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!