Филми 2006

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Amos Trask
Aes Sedai

Филми 2006

Post by Amos Trask » Tue Dec 27, 2005 5:30 pm

Попадна ми такава тема в датата и реших да я изплагиатствам тука, да видим кой какво чака догодина. :P Ето някои от филмите, с трейлърчета дори:

Mission Impossible 3 - трейлър (дали е възможно тази част да е още по-тъпа от предишните две?)

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest - трейлър (not my cup of tea :? )

BloodRayne (The Movie) - трейлър (много смешно ми стана като го гледах тва, не се умориха да правят филми на кило, ей... :D )

Underworld Evolution - трейлър (е и те тука същото)

Ice Age 2 - трейлър

The DaVinci Code - трейлър

Superman Returns - трейлър

The Hobbit - трейлър

Лично аз с удоволствие ще видя Ледената епоха, Супермен са завръща и Кодът на Да Винчи. Също така трябва да призная, че трейлъра на Хобитът ми грабна вниманието и мисля да му дам шанс на филма като излезе догодина по това време. :D Кой знае, може пък Джаксън да не успее тоя път да осере (pardon my french) книгата, тя поне не е толкова сложна за филмиране.
:shark:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Dec 27, 2005 6:17 pm

Е извинявай, ма Супермен ще е пълен шит, то дето тва е абсолютното дъно в супергероизма едно на ръка, ама и гея, дето са избрали за ролята... Освен тва ти мое и да не си наясно със стойността, която представлява Уве Бол за човешкия генетичен фонд, ма да слагаш втория Ъндъруърлд в една дупка с неговата абоминация е гавра с киното като такова :evil: Имнсho ъндъруърлдът ще е доста гледаем, ако успея да запазят атмосферта на първия и й добавят бюджета, от който има нужда... Иначе ето другите неща, които мен ми предизвикаха интереса:

V for Vendeta - трейлър 1 и трейлър 2 - братя Уашовски правят филм по комикс от 80-те... има надежда, има ;)

Мunich - нещо като трейлър - Штефан Шпийлберг + социална екшън-драма? Чакала сме го гледали вече, при това в няколко варианта. Не мерси.

Memories of a Geisha - трейлър - просто го вижте :)

И разбира се това, което аз най-много чакам, но за което уви още няма трейлър - Син Сити 2. Доколкото чувам базиран изцяло на A Dame to Kill For - първат история за Дуайт.
And you can't dance with a devil on your back...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Dec 27, 2005 6:30 pm

Еми не знам, аз съм Суперфен на Супермен :P , така че няма да пропусна да го видя, ако и да е "шит". Иначе Бол-Мол не ма интересира, ма и Ъндъруърлда също. Не казвам нищо за качества, просто не е моя тип филми тва. You can have it. :wink:

Вендетата звучи интересно, ще се види. 8-) Между другото и от края на тая година има неща дето не се знае кога ше са появят тука, пък са интересни: Brokeback Mountain, Kiss Kiss Bang Bang...
Feel the summer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Dec 27, 2005 8:39 pm

Принципно по форуми не пиша, но за теб ще направя едно специално изключение. Горният ти пост ако не бяха линковете към трайлери не заслужава дори и най-малък коментар, само избиващото рибата ти изречение "дано peter jackson не се осере този път" ме вкара в кратък 5-минутен кататоничен ступор. Само едно въпросче имам - защо си писал за един куп филми, които A)смяташ за тъпи или B)не били твоята чаша чай (ИЗРАЗЪТ Е С БИРА, МАМКА МУ). Всъщност и още едно имам - какво по дяволите намираш в Супермен? Реторичен въпрос при условие, че очевидно Brokeback Mountain (драма за премеждията на двама гей-каубой...смисъл....нали...заглавието по дяволите "brokeback"..) го намираш за интересен...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Dec 27, 2005 11:55 pm

Аууу, имаме Човек С Мнение. :lol: Пич, не та знам какъв си, а и в поредни спорове за поредни глупости не ми се влиза. Ама айде, ша обясна малко, пък дано тоя път стане ясно:

а) темата е за филмите през 2006, НЕ за филмите, дето аз само евентуално ше харесам
б) заглавията (вкл. трейлърите) ги изплагиатствах от един друг форум щото реших, че ще са интересни и тука
в) дадох първоначално мнение за тези заглавия, както предполагам ще направят и всички дето ще пишат тука (освен че ще допълват и други)
г) изразът НЕ Е С БИРА, МАМКА МУ
д) в Супермен намирам това, което ти намираш в полюциите на Джаксън - интересно зрелище. Проблем!?
е) хомофобията е израз на комплексарщина и незадоволителен сексуален живот
ж) мерси, че посвети 70-тото си мнение на моята тема, въпреки че не пишеш по форуми
з) гледай си работата

Айде със здраве. :D
Feel the summer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Dec 28, 2005 1:02 am

Жестоко затапен, аз отивам да свалям голи снимки на Хийт Леджър и си посипвам главата с пепел.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Dec 28, 2005 1:57 am

Приятно изкарване със снимките. :wink:

Аз междувременно открих нещо много интересно - филм по Филип К. Дик с режисьор Ричард Линклейтър! Твърде любопитно ми стана и ще го чакам с нетърпение.

Image
Feel the summer!

Beric
Paragon

Post by Beric » Wed Dec 28, 2005 2:40 am

Ники, братче що са пениш? :)

И то се за филми дет не са излезли:)

А инак колкот и да ми е(не) приятно Рольо е прав. Син Сити 2 най-си струва, ма още нема трейлър :roll: :roll:

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Dec 28, 2005 2:44 am

А, хич не са пеня. През дедовия ми е. :wink:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 28, 2005 9:47 am

Хмм, бтв на бг изразът наистина е с бира 8-)

А Супермен + "зрелище" = :mrgreen:

Иначе аз на филми по Дик доверие нямам :( То не остана неомазан май, освен Блейд Рънър навремето...
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 28, 2005 11:05 am

Е да добавим и трейлъра на Дневната стража. Не мога да извада директен линк лесно ;(

http://www.dozorfilm.ru/main1.html
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Wed Dec 28, 2005 11:18 am

Дневната стража технически излиза на 31.12.05 :), заради часовата разлика ;). Но понеже се води официално на 01.01.06, може да приемем и него. Той реално е първият, който ще видим от изброените дотук.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Wed Dec 28, 2005 12:27 pm

Амос, този трейлър за The Hobbit е обикновен фалшификат, спретнат от феновете. Питър Джаксън все още се радва на успеха на "Кинг Конг" и дори не се е захващал с приключенията на Билбо. Така че едва ли ще видим такъв филм в близките две години. ;)
За "A Scanner Darkly" - чакам го повече с опасения, отколкото с оптимизъм. Холивуд отдавна е доказал, че екранизациите не са му силната страна, особено пък като става дума за автори като Дик.
Ако има нещо, което чакам с нетърпение, то е "Дневной дозор". Първата част на сагата ме изкефи, а трейлърите на втората изглеждат наистина примамливо. Дано по-скоро да дойде и у нас - ако не на кино, то поне на DVD rip. Руснаците не си поплюват в това отношение, та смятам, че много скоро ще пуснат качествено копие в мрежата. :)

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Dec 28, 2005 12:42 pm

Абе знаех си, че има нещо гнило! Твърде добре изглеждаше, за да е дело на стария Питър. :D Както и да е, няма да си разплета чорапите заради това.

За "A Scanner Darkly" аз си мисля, че е в добри ръце (Линклейтър е много талантлив режисьор, създал любимите ми "Before Sunrise", "Before Sunset", "Dazed And Confused" и "School Of Rock"), така че не мисля да го отписвам още. :wink:

Между другото "Кинг Конг" май не е чак толкова голям успех, колкото Джаксън и Юнивърсъл се надяваха да бъде от гледна точка на боксофиса. Май Вещицата го халоса с Гардероба и го хвърли на Лъва. :lol:
Feel the summer!

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Dec 28, 2005 1:04 pm

Аз съм най-добре, нищо не очаквам с нетърпение, каквото се появи наистина добро ще е приятна изненада. 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!