Споделете пак
Moderator: Moridin
Като оправиме системата за плащане чрез смс-и (2.50 с ддс), ще можете да четете новия брой, който ще излезе до другата седмица. ;ррр 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Това впрочем малко ми напомня недоволствата от проблеми с превода на пиратски свалени (демек безплатно получени) сериали, споменати в темата на "Хаус".
Нека все пак не забравяме, че никой от екипа на списанието не е подписал договор с нас да ни доставя списанието всеки месец. Никой от екипа не взима пари за това (даже дават от своите). Никой не ни е длъжен за каквото и да било.
Аз се радвам, че ШД продължава да се списва година след година. А новият брой когато - тогава. Хората в екипа все пак имат някакъв личен и професионален живот, ей тъй между другото.
Нека все пак не забравяме, че никой от екипа на списанието не е подписал договор с нас да ни доставя списанието всеки месец. Никой от екипа не взима пари за това (даже дават от своите). Никой не ни е длъжен за каквото и да било.
Аз се радвам, че ШД продължава да се списва година след година. А новият брой когато - тогава. Хората в екипа все пак имат някакъв личен и професионален живот, ей тъй между другото.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Нещо такова, да. Благодаря, адаше!passer-by wrote:Това впрочем малко ми напомня недоволствата от проблеми с превода на пиратски свалени (демек безплатно получени) сериали, споменати в темата на "Хаус".
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Марфе, въх! Това, че е точно "1337", е... странно 
http://en.wikipedia.org/wiki/Leet - първоначално "особеното" число беше 31337, ама много бързо беше съкратено до 1337

http://en.wikipedia.org/wiki/Leet - първоначално "особеното" число беше 31337, ама много бързо беше съкратено до 1337

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- tigermaster
- Elder God
А аз си мислех, че класовете от по 25+ деца, в които бях от първи до шести клас, са големи...Marfa wrote:А, а в училище така се беше получило, че 13 и 37 номер седяхме на един чин.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
В шести клас в СМГ бяхме 40 души, в седми - 38. После в Английската нещата се понормализираха - май бяхме между 27 и 29 всичките години.
Но осемте паралелки с по четиридесетина души в СМГ-то ми дойдоха като ГОЛЯМ шок след петте години в Горна баня с две паралелки от по 24 човека
Ама то там по онова време си беше по-скоро детска градина де 
Но осемте паралелки с по четиридесетина души в СМГ-то ми дойдоха като ГОЛЯМ шок след петте години в Горна баня с две паралелки от по 24 човека

- Roamer
- Ascendent
Хм. Тази сутрин, около двадесет минути след като се събудих, не можех да си изкарам от главата едно изказване, което ми мина пред очите в alt.sysadmin.recovery - "Getting up this morning was a pointless act of masochism." Дали заради ниско налягане, дали заради ниско кръвно, знам ли, но адски много ми се спеше и имах невероятен главоцеп - и това при положение, че последните три нощи съм спал по почти 7 часа, така че би трябвало да е точно обратното.
Главоцепът продължи до малко след обяд, така и не разбрах защо и как отмина. Умората още я има, макар че съм малко по-жив.
Но причината да напиша това е друга. По ред причини ми се налага да прекарам час-два без графична среда и... хм... пак се сетих за това изказване - ако някой е ползвал Lynx за браузър, може би ще ме разбере, но... "Using Lynx to browse (and post in) a phpBB forum is a pointless act of masochism."
Главоцепът продължи до малко след обяд, така и не разбрах защо и как отмина. Умората още я има, макар че съм малко по-жив.
Но причината да напиша това е друга. По ред причини ми се налага да прекарам час-два без графична среда и... хм... пак се сетих за това изказване - ако някой е ползвал Lynx за браузър, може би ще ме разбере, но... "Using Lynx to browse (and post in) a phpBB forum is a pointless act of masochism."