Споделете пак
Moderator: Moridin
Като оправиме системата за плащане чрез смс-и (2.50 с ддс), ще можете да четете новия брой, който ще излезе до другата седмица. ;ррр 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Това впрочем малко ми напомня недоволствата от проблеми с превода на пиратски свалени (демек безплатно получени) сериали, споменати в темата на "Хаус".
Нека все пак не забравяме, че никой от екипа на списанието не е подписал договор с нас да ни доставя списанието всеки месец. Никой от екипа не взима пари за това (даже дават от своите). Никой не ни е длъжен за каквото и да било.
Аз се радвам, че ШД продължава да се списва година след година. А новият брой когато - тогава. Хората в екипа все пак имат някакъв личен и професионален живот, ей тъй между другото.
Нека все пак не забравяме, че никой от екипа на списанието не е подписал договор с нас да ни доставя списанието всеки месец. Никой от екипа не взима пари за това (даже дават от своите). Никой не ни е длъжен за каквото и да било.
Аз се радвам, че ШД продължава да се списва година след година. А новият брой когато - тогава. Хората в екипа все пак имат някакъв личен и професионален живот, ей тъй между другото.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Нещо такова, да. Благодаря, адаше!passer-by wrote:Това впрочем малко ми напомня недоволствата от проблеми с превода на пиратски свалени (демек безплатно получени) сериали, споменати в темата на "Хаус".
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Марфе, въх! Това, че е точно "1337", е... странно 
http://en.wikipedia.org/wiki/Leet - първоначално "особеното" число беше 31337, ама много бързо беше съкратено до 1337

http://en.wikipedia.org/wiki/Leet - първоначално "особеното" число беше 31337, ама много бързо беше съкратено до 1337

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- tigermaster
- Elder God
А аз си мислех, че класовете от по 25+ деца, в които бях от първи до шести клас, са големи...Marfa wrote:А, а в училище така се беше получило, че 13 и 37 номер седяхме на един чин.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
В шести клас в СМГ бяхме 40 души, в седми - 38. После в Английската нещата се понормализираха - май бяхме между 27 и 29 всичките години.
Но осемте паралелки с по четиридесетина души в СМГ-то ми дойдоха като ГОЛЯМ шок след петте години в Горна баня с две паралелки от по 24 човека
Ама то там по онова време си беше по-скоро детска градина де 
Но осемте паралелки с по четиридесетина души в СМГ-то ми дойдоха като ГОЛЯМ шок след петте години в Горна баня с две паралелки от по 24 човека

- Roamer
- Ascendent
Хм. Тази сутрин, около двадесет минути след като се събудих, не можех да си изкарам от главата едно изказване, което ми мина пред очите в alt.sysadmin.recovery - "Getting up this morning was a pointless act of masochism." Дали заради ниско налягане, дали заради ниско кръвно, знам ли, но адски много ми се спеше и имах невероятен главоцеп - и това при положение, че последните три нощи съм спал по почти 7 часа, така че би трябвало да е точно обратното.
Главоцепът продължи до малко след обяд, така и не разбрах защо и как отмина. Умората още я има, макар че съм малко по-жив.
Но причината да напиша това е друга. По ред причини ми се налага да прекарам час-два без графична среда и... хм... пак се сетих за това изказване - ако някой е ползвал Lynx за браузър, може би ще ме разбере, но... "Using Lynx to browse (and post in) a phpBB forum is a pointless act of masochism."
Главоцепът продължи до малко след обяд, така и не разбрах защо и как отмина. Умората още я има, макар че съм малко по-жив.
Но причината да напиша това е друга. По ред причини ми се налага да прекарам час-два без графична среда и... хм... пак се сетих за това изказване - ако някой е ползвал Lynx за браузър, може би ще ме разбере, но... "Using Lynx to browse (and post in) a phpBB forum is a pointless act of masochism."