Намирам за тъпотия факта, че от всички прожекции за една седмица няма дори една с нормалния звук. Намирам за тъпотия и схващането "анимация е, значи ще го гледат само дечицата". "10 000 В.С." е също толкова детски, колкото и пандата, само дето е по-тъп. "Спийд Рейсър" също е толкова детски. Обаче излязоха както му е редът. А заради това схващане за анимациите по телевизията в детския блок излъчваха филмчета като "Принцеса Мононоке" и "Сейзан", които са напълно и тотално неподходящи за малки деца. В смисъл, че сестра ми сънува кошмари от първото.Roamer wrote:А това, че "намираш за тъпотия" това, че малки, пък и не толкова малки, деца в доста случаи просто *не могат* да четат изобщо или достатъчно бързо, а и да могат, просто *не могат* да извлекат удоволствие от филма, ако им се налага да се мОрят да четат...
Super M wrote:Сигурно не толкова (все пак осем кинта е билета, а голямото меню е към 5), но почти толкова защото някои си хапват по заведенийцата наоколо, макар че не знам доколко процент от доходите или постоянен наем после отива в самото кино и има ли въобще такъв от Викторията, Кентъкиту и други подобни или те са си съвсем отделно и съжителстват в една сграда с киното (за Арените говоря де).
Леле и освен тва представяте ли си - ако пуснат анимацийките на прожекции без дублаж, колко объркани майки с дечица ще влязат на тези прожекции и ще четат на висок глас на отрочетата си, докато схванат, че отделно има и дублирани прожекции![]()
- малко ми напомня на пътуванията в БДЖ в първа класа - повече от половината пътници са седнали уж съвсем случайно там.
И аз. От това недоволствах, ако не се лъжа.Roamer wrote: но съм донякъде склонен да повярвам на Адриана, която казва, че до голяма степен вината за това е в самите кина.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests