Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
- Daggerstab
- Arcanist
- Maledictus
- Warmage
Бе практикуващ ма още не поп - само иподяконче. Ама конте.... Но имам връзки. Иначе Морви с тоя костюм (който верно много си харесвам
) са ме наричали често "поп", бъркали са ме с мормон, а една лелка в метрото, оглеждайки ме много критично ме попита дали съм българин, щото съм й мязал на мисионер........ Пък и с бялата якичка.......
А иначе Боян рути. Напомня ми за един Минчо, който веднъж (когато беше обещал да направи рафтчета за моделчетата в Уърхамърското клубче) нахлу посред тъмна доба в Черната цитадела със строителна каска, включен челник и бормашина в ръцете (и подходяща "командо" походка) и изкара акълите на сума ти народ.

А иначе Боян рути. Напомня ми за един Минчо, който веднъж (когато беше обещал да направи рафтчета за моделчетата в Уърхамърското клубче) нахлу посред тъмна доба в Черната цитадела със строителна каска, включен челник и бормашина в ръцете (и подходяща "командо" походка) и изкара акълите на сума ти народ.
- The Dragon
- Elder God
Усетила е мощта на екзорцисма който се излъчва от него в слабините си, като се е опитал да прогони злите демони оттам ...Morwen wrote:Базил, а онази как те разконспирира, че си поп? В смисъл, все пак не ти го пише на челото...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Corwin wrote:Аз се прибирам от Мола, където имаше десетина полицаи, затворили част от него.
По някое време от уредбите почнаха да се обясняват, че има пожар и народа да се изнася културно по изходите. Изгониха ни като кучета.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Мдаа аз тия дни леко накърних кармата си кат едно попче ми направи забележка че твърде бързо съм извършвал жестовете на кръстене, ма явно така съм го изгледал благо, че после ме заобикаляше старателно. деба уляха се тия посредници.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Maledictus
- Warmage
Kласика ^^

Тишо, ето кво е станало: http://dnes.dir.bg/2008/05/10/news2978871.html Пак имаш късмет, че не са ви извлекли от киносалона (предполагам).Corwin wrote:Аз се прибирам от Мола, където имаше десетина полицаи, затворили част от него.
По някое време от уредбите почнаха да се обясняват, че има пожар и народа да се изнася културно по изходите. Изгониха ни като кучета.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.