Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat May 10, 2008 2:25 pm

Не е защото прилича или на поп, или на бюджетен източноевропейски хитмен с него. Иначе костюмът наистина си е хубав :wink:

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat May 10, 2008 2:27 pm

Ама този Базил практикуващ ли е :shock: Аз мислех, че е само богослов. То се е видяло при кого ще се кръстя най-подир :)

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Sat May 10, 2008 2:33 pm

Mea culpa. Като чета "униформа" + "поп", първата ми асоциация е или расо, или нещо подобно. Май съм улучил, но не в десятката. :)
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat May 10, 2008 2:34 pm

Бе практикуващ ма още не поп - само иподяконче. Ама конте.... Но имам връзки. Иначе Морви с тоя костюм (който верно много си харесвам ;) ) са ме наричали често "поп", бъркали са ме с мормон, а една лелка в метрото, оглеждайки ме много критично ме попита дали съм българин, щото съм й мязал на мисионер........ Пък и с бялата якичка.......

А иначе Боян рути. Напомня ми за един Минчо, който веднъж (когато беше обещал да направи рафтчета за моделчетата в Уърхамърското клубче) нахлу посред тъмна доба в Черната цитадела със строителна каска, включен челник и бормашина в ръцете (и подходяща "командо" походка) и изкара акълите на сума ти народ.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat May 10, 2008 2:36 pm

Morwen wrote:Базил, а онази как те разконспирира, че си поп? В смисъл, все пак не ти го пише на челото...
Усетила е мощта на екзорцисма който се излъчва от него в слабините си, като се е опитал да прогони злите демони оттам ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 10, 2008 2:37 pm

Corwin wrote:Аз се прибирам от Мола, където имаше десетина полицаи, затворили част от него.
По някое време от уредбите почнаха да се обясняват, че има пожар и народа да се изнася културно по изходите. Изгониха ни като кучета. :)
:shock: Тва се е случвало и друг път, но само на шега! Сега верно ли е имало пожар? [поглежда през прозореца] Видеостената си работи.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat May 10, 2008 2:41 pm

Попе, подгонило те е и тебе несторианството, но от мен да мине - щом си метъл, ще се отрека три пъти от Сатаната, стига Морви да се навие да ми стане кръстница :D

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat May 10, 2008 2:54 pm

Че ти не си ли кръстен?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat May 10, 2008 3:17 pm

Не съм :( Баща ми е бил младо офицерче когато съм се родил, по сталиново време и не разрешил, защото го е било страх от санкции. Той самият е кръстен, децата ми също, но аз си останах езичник.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat May 10, 2008 4:13 pm

Ех, к'ва сватбичка се врътка отпред в махалата: "Ела се вие, превива, мома се с рода прощава". Нема ли да женим некои тука из форума, докато не ми е отеснело китайското костюмче :dash:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 10, 2008 4:13 pm

Мдаа аз тия дни леко накърних кармата си кат едно попче ми направи забележка че твърде бързо съм извършвал жестовете на кръстене, ма явно така съм го изгледал благо, че после ме заобикаляше старателно. деба уляха се тия посредници.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat May 10, 2008 6:09 pm

Хм, оня ден(вторник) ходихме да кръщаваме детето в Троянския манастир и дядо поп (който май беше набор на 30 годишния кръстник) се довлече по домашни пантофи под расото деаа.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat May 10, 2008 6:28 pm

Само за протокола трябва да е бос или по сандали, ама нейсе ;) Пък дали са пантофи или кубинки...... дъз ит матър? ;)

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sat May 10, 2008 6:29 pm

Е друго си е с червени чепици "Прада" :wink:
Spoiler: show
Image
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 10, 2008 6:47 pm

Kласика ^^ :)
Corwin wrote:Аз се прибирам от Мола, където имаше десетина полицаи, затворили част от него.
По някое време от уредбите почнаха да се обясняват, че има пожар и народа да се изнася културно по изходите. Изгониха ни като кучета. :)
Тишо, ето кво е станало: http://dnes.dir.bg/2008/05/10/news2978871.html Пак имаш късмет, че не са ви извлекли от киносалона (предполагам).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.