Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
- Daggerstab
- Arcanist
- Maledictus
- Warmage
Бе практикуващ ма още не поп - само иподяконче. Ама конте.... Но имам връзки. Иначе Морви с тоя костюм (който верно много си харесвам
) са ме наричали често "поп", бъркали са ме с мормон, а една лелка в метрото, оглеждайки ме много критично ме попита дали съм българин, щото съм й мязал на мисионер........ Пък и с бялата якичка.......
А иначе Боян рути. Напомня ми за един Минчо, който веднъж (когато беше обещал да направи рафтчета за моделчетата в Уърхамърското клубче) нахлу посред тъмна доба в Черната цитадела със строителна каска, включен челник и бормашина в ръцете (и подходяща "командо" походка) и изкара акълите на сума ти народ.
А иначе Боян рути. Напомня ми за един Минчо, който веднъж (когато беше обещал да направи рафтчета за моделчетата в Уърхамърското клубче) нахлу посред тъмна доба в Черната цитадела със строителна каска, включен челник и бормашина в ръцете (и подходяща "командо" походка) и изкара акълите на сума ти народ.
- The Dragon
- Elder God
Усетила е мощта на екзорцисма който се излъчва от него в слабините си, като се е опитал да прогони злите демони оттам ...Morwen wrote:Базил, а онази как те разконспирира, че си поп? В смисъл, все пак не ти го пише на челото...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Corwin wrote:Аз се прибирам от Мола, където имаше десетина полицаи, затворили част от него.
По някое време от уредбите почнаха да се обясняват, че има пожар и народа да се изнася културно по изходите. Изгониха ни като кучета.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
- Maledictus
- Warmage
Kласика ^^
Тишо, ето кво е станало: http://dnes.dir.bg/2008/05/10/news2978871.html Пак имаш късмет, че не са ви извлекли от киносалона (предполагам).Corwin wrote:Аз се прибирам от Мола, където имаше десетина полицаи, затворили част от него.
По някое време от уредбите почнаха да се обясняват, че има пожар и народа да се изнася културно по изходите. Изгониха ни като кучета.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.