Хората са много тъпа и омразна порода понякога. Даже доста често. В настоящата ми работа имам предни места да им гледам тъпотията и да ги мразя, защото минават някакви титанични количества скапаняци, шибаняци, пияндури, наркомани, гадняри със серящи навсякъде песове и както установих днес - психопати, които считат, че е ОК да полеят половината магазин и $2000 стока с кръв.
Мръсника го гледах в последствие на камерите: влиза си кат пич в магазина, кърви си по пода, минава покрай някакъв all-in-one компютър за $800, хубаво го оглежда, кървейки пред него, около него и по него, забърсва леко и продължава да си кърви кротко наоколо, после отива до лаптоп за $1050 и обилно го обсипва с безценната си течност... Малко след това откривам демиджа и екипиран с препарат и гумени ракавици тръгвам да чистя. В някакъв момент същият нещастник почва да ме крънка да сме му дали някакъв laptop cart сглобен, защото му е СУПЕР важно и не ще да си го оправя сам. Това докато ме гледа как му чистя ликвидите от земята, без въобще да каже нещо, та да му помогнем или поне да се извини за щетите. Трае си, щото е ненормален гъз и сигурно ни е направил услуга като ни е пуснал малко кръвчица, нали. Оставих едно от момчетата в магазина да се оправи с него и да му даде шибанията сглобена, тъй като не ми се занимава с поредния идиот. Минута-два по-късно момчето се връща и вика, че именно този е бил виновника за демиджа и от ръката му е капела кръв през цялото време на касата.
Четири часа по-късно някаква жена си шляпа весело с грозните скапани джапанки из магазина, както е женската мода последните години. На път към вратата се спъва в чергата, щото си влачи краката и пада с мощ, прецаквайки си лявото коляно. Пъшка, охка, не може да стане, викаме линейка, правим й възглавница от лаптоп чанти да й е удобно. През цялото време някакъв масов трафик минава покрай сцената, щото в момента сме в пиков сезон покрай учениците. Разни нетърпеливи люде си оставят телевизори за рециклиране пред вратата. Линейката най-накрая идва след над 15 минути и изнася поредната жертва на скапани джапанки.
След работа останах цяла вечност, за да разцъквам камерите и да пиша доклади за случилото се днес.
Най-накрая се прибрах с 2 часа закъснение и сега си слушам малко Fear Factory за нерви. Мисля след това да си пусна и малко кротка етно музика да се успокоя, Sepultura примерно.
Last edited by
AlDim on Sat Aug 30, 2014 9:29 am, edited 2 times in total.