Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

LFbg
E'lir

Post by LFbg » Mon Aug 11, 2014 10:36 pm

За пари всичко правят в тубата.(и не само там)
Пеещите водещи са ми любими. Особено когато грачат като приклещени гарги... Вече радио не слушам, така че нямам тези проблеми.
Между другото се отплеснах и ей сега се усетих, че още ти слушам "The best of Mozart" :) Успокояващо ми действа...
Self control... The only way to survive in this world dominated by idiots!

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Aug 11, 2014 11:30 pm

Аз тая компилация съм я слушал поне няколко десетки пъти вече, а може и над 100 да станаха. Няма изгледи да ми омръзне, напротив.
Предпочитам през деня в главата ми да звучат откъси от нея, не от други мелодии.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 13, 2014 6:11 pm

Мамицата му шибания скайп ме изнуди да го ъпдейтна иначе нема логване...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Aug 13, 2014 6:14 pm

И на теб ти дойде до главата, а? Image Image
The Best of Mozart

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Tue Aug 19, 2014 2:07 am

Петък някакъв доста едър клиент го пуснахме в тоалетната и той от благодарност ни остави лайна по цялата тоалетна чиния и щедро опсипа и пода наоколо.
Неделя пък някакъв друг гигантски тип отишъл до тоалетната и мисля, че гъза му е експлодирал вътре, защото сплаш демиджът беше много и навсякъде.
Днес пък някаква жена решила да пазарува, докато си влачи песа. За спомен животинката се беше изсрала небрежно на четири-пет места в предната част на магазина. В последствие няколко минути клиентите ни газиха лайната и ги разнасяха по пода за да е още по-забавно.

It's been a shitty few days.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Tue Aug 19, 2014 3:29 am

АХАХАХАХХАХХААХХАХАХХАХАХА! :lol: :lol: :lol: :lol: Боли ме корема, бе! Не е лесно да си инфантилен и да се разсмиваш лесно и да влезеш в темата очаквайки някакъв кротък битовизъм, а да получиш това.
Иначе съчувствам.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Aug 19, 2014 4:43 pm

Пък аз мисля да насека въшливия помияр на съседите със сатъра. Май и преди съм се оплаквал от него. Проклетата твар лае по цял ден в последните седмици.
Да му се не знае, като не могат да си обучат псето да не вдига шум, когато види някоя муха, да не го взимат. АРГХ.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Aug 24, 2014 4:49 pm

След малко над 6 години аз и Министерството на труда и социалната политика се разделихме по живо по здраво...
New challenges ahead.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun Aug 24, 2014 4:52 pm

:beer: Image :panda:

А дано на новото място хората да са по-адекватни.

Приятно отмаряне. :)
The Best of Mozart

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Aug 30, 2014 6:48 am

Хората са много тъпа и омразна порода понякога. Даже доста често. В настоящата ми работа имам предни места да им гледам тъпотията и да ги мразя, защото минават някакви титанични количества скапаняци, шибаняци, пияндури, наркомани, гадняри със серящи навсякъде песове и както установих днес - психопати, които считат, че е ОК да полеят половината магазин и $2000 стока с кръв.

Мръсника го гледах в последствие на камерите: влиза си кат пич в магазина, кърви си по пода, минава покрай някакъв all-in-one компютър за $800, хубаво го оглежда, кървейки пред него, около него и по него, забърсва леко и продължава да си кърви кротко наоколо, после отива до лаптоп за $1050 и обилно го обсипва с безценната си течност... Малко след това откривам демиджа и екипиран с препарат и гумени ракавици тръгвам да чистя. В някакъв момент същият нещастник почва да ме крънка да сме му дали някакъв laptop cart сглобен, защото му е СУПЕР важно и не ще да си го оправя сам. Това докато ме гледа как му чистя ликвидите от земята, без въобще да каже нещо, та да му помогнем или поне да се извини за щетите. Трае си, щото е ненормален гъз и сигурно ни е направил услуга като ни е пуснал малко кръвчица, нали. Оставих едно от момчетата в магазина да се оправи с него и да му даде шибанията сглобена, тъй като не ми се занимава с поредния идиот. Минута-два по-късно момчето се връща и вика, че именно този е бил виновника за демиджа и от ръката му е капела кръв през цялото време на касата.

Четири часа по-късно някаква жена си шляпа весело с грозните скапани джапанки из магазина, както е женската мода последните години. На път към вратата се спъва в чергата, щото си влачи краката и пада с мощ, прецаквайки си лявото коляно. Пъшка, охка, не може да стане, викаме линейка, правим й възглавница от лаптоп чанти да й е удобно. През цялото време някакъв масов трафик минава покрай сцената, щото в момента сме в пиков сезон покрай учениците. Разни нетърпеливи люде си оставят телевизори за рециклиране пред вратата. Линейката най-накрая идва след над 15 минути и изнася поредната жертва на скапани джапанки.

След работа останах цяла вечност, за да разцъквам камерите и да пиша доклади за случилото се днес.

Най-накрая се прибрах с 2 часа закъснение и сега си слушам малко Fear Factory за нерви. Мисля след това да си пусна и малко кротка етно музика да се успокоя, Sepultura примерно.
Last edited by AlDim on Sat Aug 30, 2014 9:29 am, edited 2 times in total.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Aug 30, 2014 9:18 am

Е добре де, ама нямате ли охрана? Нямате ли някакви инструкции за поведение при подобни ситуации? Разбирам, че клиентът винаги е прав и прочее, ма нямам впечатление да работиш в местната лудница или пък във варненската библиотека, където просто всичко е оставено да си умре от естествена смърт. Реномиран магазин сте и така нататък, що шефовете позволяват това? Ако бях наблизо, щях да ви направя услуга, да дойда при ситуацията с Блъдимен и да се разкрещя, че точно съм се канила да си купя компютър за пет бона от вас, само че не съм знаела, че се намирам в скапан психотрилър.

Пък от друга страна можеше и да не е услуга, де да ви знам. Но това, дето го разправяш, е отвъд абсурда.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Aug 30, 2014 9:26 am

Проблемът е, че разбрахме кой е кървящия идиот чак след като се беше разкарал от магазина (едитнах малко горния пост, за да стане по-ясна хронологията). Ако го бях хванал на местопрестъплението, щях да го накарам да съжалява, че се е родил. Вместо това трябваше да се разхождам с руло хартия и спрей из половината магазин.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Aug 30, 2014 9:27 pm

Копеле, вашите клиенти са ми като канадска версия на читателите в библиотеката на Марфето. Канадските изглежда са усъвършенстван модел. :shock:
The Best of Mozart

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Aug 30, 2014 10:16 pm

Е, поне днес е ден за релакс.

Отидох да пробвам новия 2015 Golf GTI. Продавачът беше зает с някакъв клиент, който беше тръгнал да си купува кола, та директно ми връчи ключовете за половин час и ме остави да се кефя. Яка колица, много удобна и пъргава, но все пак е доста далече от нивото на моята откъм drivetrain и handling.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Aug 30, 2014 10:19 pm

Пък аз неска видях Николай Бареков, Росен Петров и Любен Дилов-син! Вървяха към Фестивалния комплекс, заобиколени от гадиборди и няколко журналя, които вземаха интервю от оная отрепка. :heart:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.