Споделете пак
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Уаааааа!Xellos wrote:Мдаа, човек като изкара някви пари тука и задължително да изникне дупка за запълване за същата сума +- стинки е просто неотменен закон. Ще драсна после една ода за акумулатора на голфа просто като в речта ми се вредят думи, които са поне малко от малко цензурирани. Тва и Пенчев сигурно не го е правил още да кара на 16 волта

Емо - уф, мдам, кофти е така... да се оправяш!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Няма такива дебили, като Хеликон. В Понеделник на обяд пускам поръчка на няколко книги. Приемат я и я обработват във вторник, 10 стуринта. В 10:44 същия ден я изпращат. Уж. Гледам аз товарителницата в Speedy, пратката е взета от тях в 17:30 вечерта и изпратена от София в 2 сутринта на 27-ми, демек днес. Естествено днес не дойде нищо.
Явно Хеликончетата много лежерно го дават. 5 дни не могат да ми докарат 3 книги.
Явно Хеликончетата много лежерно го дават. 5 дни не могат да ми докарат 3 книги.
Не съм сигурна, че разбрах съвсем логистиката, но вината не е ли по-скоро на Спиди, в които се намира пратката? Или те са я доставили вече до Хеликон?Amikae wrote:Няма такива дебили, като Хеликон. В Понеделник на обяд пускам поръчка на няколко книги. Приемат я и я обработват във вторник, 10 стуринта. В 10:44 същия ден я изпращат. Уж. Гледам аз товарителницата в Speedy, пратката е взета от тях в 17:30 вечерта и изпратена от София в 2 сутринта на 27-ми, демек днес. Естествено днес не дойде нищо.
Проблемът е, че пускам поръчката в Понеделник на обяд, а те благоволяват да я обработят във Вторник. И по някакъв чуден начин да я дадат на speedy чак вечерта. Доставчиците, с които ние работим по принцип, до 4 часа след обяд вече са си пратили пратките. 17:30 е някакъв странен час за мен, при положение, че са можели да я пратят още на обяд.Killua wrote:Не съм сигурна, че разбрах съвсем логистиката, но вината не е ли по-скоро на Спиди, в които се намира пратката? Или те са я доставили вече до Хеликон?Amikae wrote:Няма такива дебили, като Хеликон. В Понеделник на обяд пускам поръчка на няколко книги. Приемат я и я обработват във вторник, 10 стуринта. В 10:44 същия ден я изпращат. Уж. Гледам аз товарителницата в Speedy, пратката е взета от тях в 17:30 вечерта и изпратена от София в 2 сутринта на 27-ми, демек днес. Естествено днес не дойде нищо.
Аа, разбрах...Amikae wrote:Проблемът е, че пускам поръчката в Понеделник на обяд, а те благоволяват да я обработят във Вторник. И по някакъв чуден начин да я дадат на speedy чак вечерта. Доставчиците, с които ние работим по принцип, до 4 часа след обяд вече са си пратили пратките. 17:30 е някакъв странен час за мен, при положение, че са можели да я пратят още на обяд.Killua wrote:Не съм сигурна, че разбрах съвсем логистиката, но вината не е ли по-скоро на Спиди, в които се намира пратката? Или те са я доставили вече до Хеликон?Amikae wrote:Няма такива дебили, като Хеликон. В Понеделник на обяд пускам поръчка на няколко книги. Приемат я и я обработват във вторник, 10 стуринта. В 10:44 същия ден я изпращат. Уж. Гледам аз товарителницата в Speedy, пратката е взета от тях в 17:30 вечерта и изпратена от София в 2 сутринта на 27-ми, демек днес. Естествено днес не дойде нищо.
Може би политиката им е да обработват поръчките само сутрин, а да пускат пратките само късен следобед и затова е станало забавянето.
Ако не са обявили в сайта някакъв срок и не са го нарушили, едва ли ще има смисъл да подаваш оплакване, предполагам.

- RRSunknown
- Elder God
Тежко ми е да живея в тази държава. Бушувам от енергия и няма в какво да я насоча, няма перспектива за нищо. Ако продължа така вероятно ще се самоубия. На 25 години съм и не мога да си представя как ще прекарам остатъка от живота си тук. Всичко е толкова сиво и апокалиптично, а аз имам чувството, че ще експлодирам от енергия. Не мога да си затварям очите за мизерията наоколо, задушавам се. Снощи ходих да гледам Silver Linings Playbook. 20:00 в красивото молче нямаше пукнат човек. Сякаш всички са си по къщите и чакат края на света.
Трябва да се махна от тук за известно време. Някъде далеч, отвъд океана.
Трябва да се махна от тук за известно време. Някъде далеч, отвъд океана.
- RRSunknown
- Elder God
- JaimeLannister
- Forsaken