Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Trip
Moderator

Post by Trip » Mon Feb 25, 2013 6:42 pm

Трийсет и осем и две, мамицата му :((( Ганно ми й.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Feb 26, 2013 3:54 pm

Xellos wrote:Мдаа, човек като изкара някви пари тука и задължително да изникне дупка за запълване за същата сума +- стинки е просто неотменен закон. Ще драсна после една ода за акумулатора на голфа просто като в речта ми се вредят думи, които са поне малко от малко цензурирани. Тва и Пенчев сигурно не го е правил още да кара на 16 волта :D
Уаааааа! :shock: :) Да, прав си - не съм :) Я дай да видим одата :) :)

Емо - уф, мдам, кофти е така... да се оправяш!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 26, 2013 4:06 pm

Trip wrote:Трийсет и осем и две, мамицата му :((( Ганно ми й.
Наистина супер тъпо, че си болен и да но се оправиш скоро, но болднатото ме разсмя много могъщо :lol:

Trip
Moderator

Post by Trip » Tue Feb 26, 2013 5:00 pm

Мерси за добрите мисли, Пенчев и Ники :)

Иначе, Ники, като говоря в момента, гледам още повече срички и звуци да пестя, щото болката в гърлото е нечовешка...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Feb 27, 2013 3:52 pm

Няма такива дебили, като Хеликон. В Понеделник на обяд пускам поръчка на няколко книги. Приемат я и я обработват във вторник, 10 стуринта. В 10:44 същия ден я изпращат. Уж. Гледам аз товарителницата в Speedy, пратката е взета от тях в 17:30 вечерта и изпратена от София в 2 сутринта на 27-ми, демек днес. Естествено днес не дойде нищо.

Явно Хеликончетата много лежерно го дават. 5 дни не могат да ми докарат 3 книги.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Feb 27, 2013 3:55 pm

Amikae wrote:Няма такива дебили, като Хеликон. В Понеделник на обяд пускам поръчка на няколко книги. Приемат я и я обработват във вторник, 10 стуринта. В 10:44 същия ден я изпращат. Уж. Гледам аз товарителницата в Speedy, пратката е взета от тях в 17:30 вечерта и изпратена от София в 2 сутринта на 27-ми, демек днес. Естествено днес не дойде нищо.

Явно Хеликончетата много лежерно го дават. 5 дни не могат да ми докарат 3 книги.
Не съм сигурна, че разбрах съвсем логистиката, но вината не е ли по-скоро на Спиди, в които се намира пратката? Или те са я доставили вече до Хеликон?

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Feb 27, 2013 3:59 pm

Killua wrote:
Amikae wrote:Няма такива дебили, като Хеликон. В Понеделник на обяд пускам поръчка на няколко книги. Приемат я и я обработват във вторник, 10 стуринта. В 10:44 същия ден я изпращат. Уж. Гледам аз товарителницата в Speedy, пратката е взета от тях в 17:30 вечерта и изпратена от София в 2 сутринта на 27-ми, демек днес. Естествено днес не дойде нищо.

Не съм сигурна, че разбрах съвсем логистиката, но вината не е ли по-скоро на Спиди, в които се намира пратката? Или те са я доставили вече до Хеликон?
Проблемът е, че пускам поръчката в Понеделник на обяд, а те благоволяват да я обработят във Вторник. И по някакъв чуден начин да я дадат на speedy чак вечерта. Доставчиците, с които ние работим по принцип, до 4 часа след обяд вече са си пратили пратките. 17:30 е някакъв странен час за мен, при положение, че са можели да я пратят още на обяд.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Feb 27, 2013 4:05 pm

Amikae wrote:
Killua wrote:

Проблемът е, че пускам поръчката в Понеделник на обяд, а те благоволяват да я обработят във Вторник. И по някакъв чуден начин да я дадат на speedy чак вечерта. Доставчиците, с които ние работим по принцип, до 4 часа след обяд вече са си пратили пратките. 17:30 е някакъв странен час за мен, при положение, че са можели да я пратят още на обяд.
Аа, разбрах...
Може би политиката им е да обработват поръчките само сутрин, а да пускат пратките само късен следобед и затова е станало забавянето.
Ако не са обявили в сайта някакъв срок и не са го нарушили, едва ли ще има смисъл да подаваш оплакване, предполагам. :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Feb 27, 2013 6:10 pm

Специално Спиди имат една евтина тарифа, според която могат да ти бавят пратката три-четири дена за малко по-евтина цена.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Mar 04, 2013 8:28 pm

Тежко ми е да живея в тази държава. Бушувам от енергия и няма в какво да я насоча, няма перспектива за нищо. Ако продължа така вероятно ще се самоубия. На 25 години съм и не мога да си представя как ще прекарам остатъка от живота си тук. Всичко е толкова сиво и апокалиптично, а аз имам чувството, че ще експлодирам от енергия. Не мога да си затварям очите за мизерията наоколо, задушавам се. Снощи ходих да гледам Silver Linings Playbook. 20:00 в красивото молче нямаше пукнат човек. Сякаш всички са си по къщите и чакат края на света.

Трябва да се махна от тук за известно време. Някъде далеч, отвъд океана.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Mar 04, 2013 8:32 pm

Действай 8-)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Mar 04, 2013 8:50 pm

Със самоубиването, нали? :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Mar 04, 2013 8:59 pm

Не бе - заминавай за Канада докато имаш пари и си млад. Не си женен - вашите не са болни или в затруднение, знаеш език, образован си - нямаш разумна причина да стоиш.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Mar 04, 2013 10:18 pm

Amikae, ако ще се самоубиваш, не се пали с бензин.
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Trip
Moderator

Post by Trip » Mon Mar 04, 2013 10:48 pm

Хаха, колко смешно. Чакайте да си поема дъх. А започна някак искрено и непринудено.