Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- pnv_Creator
- Misting
Да си дам неадекватното мнение и за Gran Torino
2 часа омраза. Много се изкефих. Не знам дали Клинт умишлено игра като герой от комикс (или просто не може иначе, не го познавам като актьор), но много ме забавляваше. Не остана ненатропана раса просто.
Сериозната част също много ми допадна. Малко по малко покрай несериозната част се подава на зрителя и сериозната. Мисля че е доста сполучлива драма и поне аз успях да "почувствам" главния герой и околните му.
Прехода от монотонна драма идва рязко и въздействащо. А края определено ме изненада с оглед на "bad ass madafaka" персонажа и го намирам за изключително добър.
Ако трябва да сме честни, беше малко плосък на места и ме издразниха моментите с "отчето" - леко насилени и не пасваха на персонажа. Някои други моменти също са семпло предадени на зрителя, но какво да се прави.
Клинт >> Роршак. Иначе attitude и дори произношение са 1:1
8.5
2 часа омраза. Много се изкефих. Не знам дали Клинт умишлено игра като герой от комикс (или просто не може иначе, не го познавам като актьор), но много ме забавляваше. Не остана ненатропана раса просто.
Сериозната част също много ми допадна. Малко по малко покрай несериозната част се подава на зрителя и сериозната. Мисля че е доста сполучлива драма и поне аз успях да "почувствам" главния герой и околните му.
Прехода от монотонна драма идва рязко и въздействащо. А края определено ме изненада с оглед на "bad ass madafaka" персонажа и го намирам за изключително добър.
Ако трябва да сме честни, беше малко плосък на места и ме издразниха моментите с "отчето" - леко насилени и не пасваха на персонажа. Някои други моменти също са семпло предадени на зрителя, но какво да се прави.
Клинт >> Роршак. Иначе attitude и дори произношение са 1:1
8.5
Mirrors наистина имаше потенциал и вероятно малко не е стигнало. Не успяваше да е страшен (дори на мен, по дяволите), че дори скучнееше малко... затова пък финала си беше добър. Не нещо невиждано, но определено добър. Жалко, че само един финал не стига.
Не успях да се добера до Ju-On: The Grudge и затова реших да проверя дали съм гледала The Grudge 2. Оказа се че не съм
- т.е. от първия американски съм се метнала направо на третия. Някак не ми липсваше изобщо втория. На него пък му липсваше сюжет. Беше като зомби филм - биеше ми на сървайвъл. Така и не съм сигурна дали е плюс това, че даден филм е успял да ме изплаши. При този (макар че ме поизплаши) не ми се ще да се води за плюс, защото освен тук там по някой елемент, нищо не ме впечатли кой знае колко много.
Дали не съм се повредила? Успявам да гледам ужаси без да се втурна да бягам и да се крия... че даже не ми мигва окото (като в Огледала)?! Така де, поне стига да не са със зомбита.
Не успях да се добера до Ju-On: The Grudge и затова реших да проверя дали съм гледала The Grudge 2. Оказа се че не съм

Дали не съм се повредила? Успявам да гледам ужаси без да се втурна да бягам и да се крия... че даже не ми мигва окото (като в Огледала)?! Така де, поне стига да не са със зомбита.

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Снощи гледах Ones и първоначално имах усещането, че ми върви малко протяжно и бавничко. Иска се малко изчакване, докато човек се потопи в по-спокойните на пръв поглед течения в сюжета, но накрая на филма, противно на всякаква логика, нещо ме беше стиснало за гърлото. Нещо от рода на "мамка му, да, обикновено така става, ама защо"
Харесах. Ще гледам пак след време.
Харесах. Ще гледам пак след време.
VMITW!
"Сатирикон" на Фелини. Ето това е вреден филм.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
The Spirit - искам да умра. Не, искам да умрат тия дет са правили това недоразумение, за да не повтарят!
ааагх тхе демидж

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ние от Спирит издържахме точно 20 мин и то с кански мъки, при което заплашителният поглед на жената ми беше достатъчен за да натистна Алт и Ф4....Да не говорим, че и без това сам щях да си тегля ножа, когато Самюъл Джаксън (снимащ се вече във всяка една рандъм помия) крещеше, че не искал яйце на лицето си....
На мен разликата със Син сити не ми се наби много на очи. Вярно, че този е забележимо по-тъп (надявам се умишлено), но като изключим дебилизма ми се стори същата работа.
Гледах "Dead man" на Джим Джармуш. Изкефи ме, беше доста стилен, макар и да не го възприех точно като гениалното произведение на изкуството, което уж е. Със сигурност бледнее пред другия "ultimate postmodern western" "Blood meridian".
Гледах "Dead man" на Джим Джармуш. Изкефи ме, беше доста стилен, макар и да не го възприех точно като гениалното произведение на изкуството, което уж е. Със сигурност бледнее пред другия "ultimate postmodern western" "Blood meridian".
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- tigermaster
- Elder God
Гледането на съответния филм вкъщи беше едно твърде странно изживяване. Сестра ми направо се влюби в него и на следващия ден го гледа отново, брат ми го хареса много, а майка ми направо го намрази, макар че го догледа. Баща ми пък просто излезе от стаята. Аз пък бях, общо взето, по средата. В смисъл, забавлявах се, макар че филмът си беше кичозно-претенциозната помия, която очаквах, и като цяло се радвам, че го гледах. 5.5/10.Muad_Dib wrote:Ние от Спирит издържахме точно 20 мин и то с кански мъки, при което заплашителният поглед на жената ми беше достатъчен за да натистна Алт и Ф4....Да не говорим, че и без това сам щях да си тегля ножа, когато Самюъл Джаксън (снимащ се вече във всяка една рандъм помия) крещеше, че не искал яйце на лицето си....
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- pnv_Creator
- Misting
Defiance
Филм, в който руснаците говорят на руски, немците на немски, а беларуските евреи на развален английски. Абсолютно хаотичен, вкарани милиони апатични опити за драма и адски далечен от създаване на някаква атмосфера изобщо. Нищо близко до WWII не усетих в този филм. Опитите за хумор вътре са просто жалки.
Има и други недостатъци, но няма да задълбавам.
Издържах 30 минути от 2та му часа, така че не мога да дам цялостна оценка, но не ви го препоръчвам. Най-тъпият филм, на който съм попадал тази година (след watchmen)
Може би по-нататък екшънът е добър, но просто не си струва brain damage-a от останалото.
Филм, в който руснаците говорят на руски, немците на немски, а беларуските евреи на развален английски. Абсолютно хаотичен, вкарани милиони апатични опити за драма и адски далечен от създаване на някаква атмосфера изобщо. Нищо близко до WWII не усетих в този филм. Опитите за хумор вътре са просто жалки.
Има и други недостатъци, но няма да задълбавам.
Издържах 30 минути от 2та му часа, така че не мога да дам цялостна оценка, но не ви го препоръчвам. Най-тъпият филм, на който съм попадал тази година (след watchmen)
Може би по-нататък екшънът е добър, но просто не си струва brain damage-a от останалото.
Може ли малко по-подробно мнение за тази част, моля? Има си една тема за Watchmen - "Who watches?"pnv_Creator wrote:Defiance
(...) Най-тъпият филм, на който съм попадал тази година (след watchmen)

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Всъщност той вече е писал - viewtopic.php?p=178568#178568 ... макар че наистина темата за самия филм би била по-подходяща - ако изобщо има нужда от повече 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.