Забавно е

Moderator: Moridin
Разрешени са и се ползват доста в най-заснежените части на Канада. Тук не е толкова нужно обаче. Едни добри гуми решават проблема.Amelia wrote:Само гуми са - поне ние такива сме си купили. Не съм виждала с метални шипове - може да са забранени... И с вериги не съм виждала, макар че пътищата в Калгари си го изискват понякога.
Днес ще се пробваме да сложим гумите - ще е студено и неприятно, отсега знам. 20 санта сняг наваля на места, а не е Ноември още... Ма ме съмнява да се задържи дълго. Някво сюрреалистично е - дърветата с червени, жълти листа и сняг по тях. Доста е красиво, ама толкова трудно се изгазва... И аз не съм си купила зимни обувки и се пързалям с едни маратонки...
Това в кой университет?Killua wrote:Почнах си магистратурката, благозвучното ТОП (трудова и организационна психология) и имам привилегията да уча рамо до рамо с Кали певицата. Изобщо не я познах и два пъти я питах как се казва, чак вчера колеги ме открехнаха коя била. Освен нея си имаме и гласа зад Уили от Алф (както и Рене от "Ало, ало") - актьор, Веселин му е малкото име, но не му чух фамилията, а не съм много на "ти" с българските актьори. Като заговори с този галещ ухото глас, тотално се отнасям и дори не мога да се съсредоточа в посланието, прекрасният му глас ме разсейва прекалено много.
Забавно е
След статиите за икономическото "възкресение" за Аржентина, съм почти решена да ходя да стягам багаж и да имигрирам в една от тия две държави...Исландците решиха да не последват световния пример и не спасиха банкерите си. Вместо това решиха да ги арестуват. Сега икономиката им се възстановява по-бързо от тази на ЕС и САЩ. Хмм..
Помните ли как правителството на САЩ заяви на народа си, че се изискват светкавични действия, за да се спасят банките и нацията от финансов колапс? Действия под формата на милиарди долари държавен дълг. Помните. Сега, с трилиони долари по-голям дълг, американците са на изходното положение отпреди 4 години – още по-голяма държавна задлъжнялост. Дори председателят на Федералния резерв Бен Бернанке призовава за още мерки, които ще трупат нови дългове върху планината от заеми.
В началото на световния икономически колапс през 2008, Исландия беше по-зле от повечето държави. Сега е една от най-бързо растящите икономики в света.
Представете си как би изглеждала Америка днес, ако бяха спасени жертвите на порочни банкови практики и виновните за това бяха наказани.
Как мислите – луди ли са исландците да вкарат банкерите в затвора или по-скоро САЩ трябва да направят същото?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests