Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Елица
Sorcerer

Post by Елица » Mon Aug 10, 2009 11:43 pm

Честито Марфе, или май на Анджела да честитя по скоро :lol:
Пробвай с барикади - понякога помагат. Най-малкото барикада +резе ще удължи времетраенето на неприкосновенност на стаята :)

Споделям - утре ще надзиравам монтажа на кухнята, чакам миялна и майстор за смяна на дюзи, стискайте палци всичко да е ок.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Aug 11, 2009 3:09 am

айде на отпускатаааа

походче и ски (този път 100% водни :)), ако и с уейкборда почнем да се разбираме ще е сичко 6 ;)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 11, 2009 7:53 am

Еее честито Машино ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Aug 11, 2009 11:18 am

В Слънчев Бряг царува глад и разврат! Много курви и от двете раси! :mrgreen:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Aug 11, 2009 12:04 pm

Какви две раси?

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Aug 11, 2009 2:00 pm

Постоянно имам чувството, че има земетресение :( Отвратително е.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Tue Aug 11, 2009 3:52 pm

Нищо с таз кухня не става от раз. Само за днес:
1. спряха ми телефона без да разбера(в бизнес група съм и идея си нямах, че от фирмата ми не са платили) и аз си седях и чаках да ми звънне майстора :evil:
2. Някак си успях да се свържа с човека, но като качиха шкафовете се оказаха по-големи с 10 см полвината от тях :shock: . Върнаха ги да ги преработват.
3. в две железарии и три големи магазина няма маркучи за газ :evil:
4. Най-големия ми шок беше, че реших че са ни объркали вида на плота и обърнатия плот, но мъж ми заяви че бил точно тоз, все още го оглеждам с подозрение и не мога да реша дали ми харесва. Мъжа пък не е сигурен, че шкафовете са същите ама аз съм :lol:

Честито Тъндъре, какво е уейкборд?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 11, 2009 3:59 pm

Забавно мдаа ;( Кухните по поръчка са пословични с размери и дефекти ;((

Уейка - водни ски ма с борд ;р Има на доста езерца вече. Аз бех дигнал мерника на язовир Искър, ма мързел пусти.
http://wakeboardbg.com/
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Tue Aug 11, 2009 4:32 pm

Ако някой, някога е имал и бегло съмнение защо си правя всичко по ремонта вкъщи сам - вече имам нагледен отговор. Верно, че става бавно и безславно, ама...

Проблемът, с повечето готови кухни, е че обикновено в цех се произвеждат няколко бройки, като мостри се предоставят на магазините, с които фирмата работи. И понякога стават грешки при разкрояването, което води до различни размери, несъответстващи на поръчаното.

А проблемът с цветовете, Елица, е че при все, че да кажем цветът Палисандър си е палисандър, фолиата на различните партиди материал имат мааааалки разлики в нюанса, които биха лъснали, ако сравните това, доставено ви в къщи едно до друго с мострата от магазина. И колкото и да са малки разликите винаги дразнят окото, някои повече от други. Ние имахме такова приключение с теракота, който купихме за кухнята. Като ни го донесоха казах "Не точно това поръчахме." , докато Аби (съпругата ми) твърдеше че точно това си е цвета. Като отидох с една плочка до магазина, с идеята да вдигна бесен скандал се уверих, че партидата, дошла в къщи е маааалко по-наситено сива от тази в магазина. Продавачката обаче се извини с това, че е последната партида и можело да си избера други плочки ако искам........ Седмица по-късно като гледам купчинките в коридора вече не виждам разлика ;)

Ако не е тайна - къде си поръчахте кухнята?

И говорейки за кухни, моята я почвам ей сега, след 16ти, че ще си взимам месец отпуск 8-) и мисля да използвам да я направя със все балкона. Оня ден довърших чертежите и тия дни трябва да си поръчам материала.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Tue Aug 11, 2009 6:59 pm

Xellos, мерси :)
Абе уж сайта е за уейк пък за фон са кайтсърфове :lol:

Maledictus никаква тайна не е - ROSEL Mebel Group се казва фирмата и всъшност са много добри - познати са си правили при тях, не знам как при нас стана този фал, но слава богу реагираха съвсем коректно и даже вече върнаха и монтираха преправените шкафове. Ще се монтира и утре обаче, че времето нещо не стигна и още един проблем излезе, та тази нощ ще го обмислям как ще се оправя. Сега като е полусглобена кухнята вече си я харесвам и то много, и съм наистина впечатлена колко са съвестни при монтажа. Като стане съвсем готова ще снимам и ще видите :)

За този ремонт бих могла да напиша роман: какви истории бяха с паркета, какви чудеса излязоха наяве при електрото, и какви потресаващи картини се разкриха при вдигането на балатума и махането на старите шкафове.

Dreamfall
Merchant

Post by Dreamfall » Wed Aug 12, 2009 11:34 am

бях на рожден ден, напих се с ром, прибрах се, сънувах кошмари 3 часа вкъщи от 3 до 6, станах, метрото си затвори вратата под носа ми, отидох на работа и оттогава седя тук, изтрещявам, договора дето го превеждам за някакви си работи по новия АЕЦ и той изтрещява, дано съм успял да вмъкна някой от кошмарите си вътре, барем стане по-интересен, горкия...
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Wed Aug 12, 2009 2:59 pm

Кухнята е прекрасна :panda:
Не съм срещала досега по-внимателни към детайла майстори, мислех че само баща ми е такъв. При монтирането един от основните инструменти в действие беше прахосмукачката :lol:

Като сложим контакти и аспиратор ще снимам да се изфукам.

Плота ми харесва... много 8-)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Aug 12, 2009 7:23 pm

RRSunknown wrote:Какви две раси?
Човешката и женската... :shark:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Aug 13, 2009 5:41 pm

След като днес и аз се борих с един от офисните принтери, сега двама колеги си говорят за него:
- Абе тука нещо не е наред - аз като му кажа да печата две копия, той що печата четири?
- Човек, аз като му кажа да отпечата едно копие, той печата, докато има хартия!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 13, 2009 5:48 pm

Хихи, днес демонстрирах как се сменя касетката на HP5m. Пробата на колежката дет ме гледаше как се сменя, че тя ше си носи се оказа забавна предвид белия и панталон, леко счупения капак и помирисвам как ше ме викат на хонорарче :twisted: :twisted:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram