Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Елица
Sorcerer

Post by Елица » Mon Aug 10, 2009 11:43 pm

Честито Марфе, или май на Анджела да честитя по скоро :lol:
Пробвай с барикади - понякога помагат. Най-малкото барикада +резе ще удължи времетраенето на неприкосновенност на стаята :)

Споделям - утре ще надзиравам монтажа на кухнята, чакам миялна и майстор за смяна на дюзи, стискайте палци всичко да е ок.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Aug 11, 2009 3:09 am

айде на отпускатаааа

походче и ски (този път 100% водни :)), ако и с уейкборда почнем да се разбираме ще е сичко 6 ;)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 11, 2009 7:53 am

Еее честито Машино ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Aug 11, 2009 11:18 am

В Слънчев Бряг царува глад и разврат! Много курви и от двете раси! :mrgreen:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Aug 11, 2009 12:04 pm

Какви две раси?

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Aug 11, 2009 2:00 pm

Постоянно имам чувството, че има земетресение :( Отвратително е.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Tue Aug 11, 2009 3:52 pm

Нищо с таз кухня не става от раз. Само за днес:
1. спряха ми телефона без да разбера(в бизнес група съм и идея си нямах, че от фирмата ми не са платили) и аз си седях и чаках да ми звънне майстора :evil:
2. Някак си успях да се свържа с човека, но като качиха шкафовете се оказаха по-големи с 10 см полвината от тях :shock: . Върнаха ги да ги преработват.
3. в две железарии и три големи магазина няма маркучи за газ :evil:
4. Най-големия ми шок беше, че реших че са ни объркали вида на плота и обърнатия плот, но мъж ми заяви че бил точно тоз, все още го оглеждам с подозрение и не мога да реша дали ми харесва. Мъжа пък не е сигурен, че шкафовете са същите ама аз съм :lol:

Честито Тъндъре, какво е уейкборд?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 11, 2009 3:59 pm

Забавно мдаа ;( Кухните по поръчка са пословични с размери и дефекти ;((

Уейка - водни ски ма с борд ;р Има на доста езерца вече. Аз бех дигнал мерника на язовир Искър, ма мързел пусти.
http://wakeboardbg.com/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Tue Aug 11, 2009 4:32 pm

Ако някой, някога е имал и бегло съмнение защо си правя всичко по ремонта вкъщи сам - вече имам нагледен отговор. Верно, че става бавно и безславно, ама...

Проблемът, с повечето готови кухни, е че обикновено в цех се произвеждат няколко бройки, като мостри се предоставят на магазините, с които фирмата работи. И понякога стават грешки при разкрояването, което води до различни размери, несъответстващи на поръчаното.

А проблемът с цветовете, Елица, е че при все, че да кажем цветът Палисандър си е палисандър, фолиата на различните партиди материал имат мааааалки разлики в нюанса, които биха лъснали, ако сравните това, доставено ви в къщи едно до друго с мострата от магазина. И колкото и да са малки разликите винаги дразнят окото, някои повече от други. Ние имахме такова приключение с теракота, който купихме за кухнята. Като ни го донесоха казах "Не точно това поръчахме." , докато Аби (съпругата ми) твърдеше че точно това си е цвета. Като отидох с една плочка до магазина, с идеята да вдигна бесен скандал се уверих, че партидата, дошла в къщи е маааалко по-наситено сива от тази в магазина. Продавачката обаче се извини с това, че е последната партида и можело да си избера други плочки ако искам........ Седмица по-късно като гледам купчинките в коридора вече не виждам разлика ;)

Ако не е тайна - къде си поръчахте кухнята?

И говорейки за кухни, моята я почвам ей сега, след 16ти, че ще си взимам месец отпуск 8-) и мисля да използвам да я направя със все балкона. Оня ден довърших чертежите и тия дни трябва да си поръчам материала.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Tue Aug 11, 2009 6:59 pm

Xellos, мерси :)
Абе уж сайта е за уейк пък за фон са кайтсърфове :lol:

Maledictus никаква тайна не е - ROSEL Mebel Group се казва фирмата и всъшност са много добри - познати са си правили при тях, не знам как при нас стана този фал, но слава богу реагираха съвсем коректно и даже вече върнаха и монтираха преправените шкафове. Ще се монтира и утре обаче, че времето нещо не стигна и още един проблем излезе, та тази нощ ще го обмислям как ще се оправя. Сега като е полусглобена кухнята вече си я харесвам и то много, и съм наистина впечатлена колко са съвестни при монтажа. Като стане съвсем готова ще снимам и ще видите :)

За този ремонт бих могла да напиша роман: какви истории бяха с паркета, какви чудеса излязоха наяве при електрото, и какви потресаващи картини се разкриха при вдигането на балатума и махането на старите шкафове.

Dreamfall
Merchant

Post by Dreamfall » Wed Aug 12, 2009 11:34 am

бях на рожден ден, напих се с ром, прибрах се, сънувах кошмари 3 часа вкъщи от 3 до 6, станах, метрото си затвори вратата под носа ми, отидох на работа и оттогава седя тук, изтрещявам, договора дето го превеждам за някакви си работи по новия АЕЦ и той изтрещява, дано съм успял да вмъкна някой от кошмарите си вътре, барем стане по-интересен, горкия...
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Wed Aug 12, 2009 2:59 pm

Кухнята е прекрасна :panda:
Не съм срещала досега по-внимателни към детайла майстори, мислех че само баща ми е такъв. При монтирането един от основните инструменти в действие беше прахосмукачката :lol:

Като сложим контакти и аспиратор ще снимам да се изфукам.

Плота ми харесва... много 8-)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Aug 12, 2009 7:23 pm

RRSunknown wrote:Какви две раси?
Човешката и женската... :shark:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Aug 13, 2009 5:41 pm

След като днес и аз се борих с един от офисните принтери, сега двама колеги си говорят за него:
- Абе тука нещо не е наред - аз като му кажа да печата две копия, той що печата четири?
- Човек, аз като му кажа да отпечата едно копие, той печата, докато има хартия!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 13, 2009 5:48 pm

Хихи, днес демонстрирах как се сменя касетката на HP5m. Пробата на колежката дет ме гледаше как се сменя, че тя ше си носи се оказа забавна предвид белия и панталон, леко счупения капак и помирисвам как ше ме викат на хонорарче :twisted: :twisted: