Споделете пак
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Вземи си нормална машина, два големи монитора които можеш да ги сложиш в portrait mode и разбери какво значи да си истински продуктивенMoridin wrote:Айде пренесете се в геймърския форум и съответната тема с тия разсъждения и ме хелпете, защото трябва да си взема лаптоп до дни!

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Moridin
- Global Moderator
няма как, не работим всички отвкъщи....The Dragon wrote:Вземи си нормална машина, два големи монитора които можеш да ги сложиш в portrait mode и разбери какво значи да си истински продуктивенMoridin wrote:Айде пренесете се в геймърския форум и съответната тема с тия разсъждения и ме хелпете, защото трябва да си взема лаптоп до дни!
... а от кафета

This is it. Ground zero.
Земи като моя, ни лаптоп ни десктоп ама сичко може да си вършиш и се събира на маса за кафе ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Вдигам табелка "Тва беше ирония".
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз съм абсолютно против кучешки глутници в градовете, но още не мога да се отърся от гледката как гнусен мангал разби с камък главата на кротко кастрирано куче, което се припичаше на слънце. Просто ей така. Мина покрай него, цапардоса го с камъка в главата, онова пририта, пририта и умря. Пък е от ония кротките кастрирани добичета, дето дори и на котките дават да си играят с опашките им.
Напоследък имам усещането, че живея в отвратителен кошмар, от който не мога да се събудя.
Напоследък имам усещането, че живея в отвратителен кошмар, от който не мога да се събудя.