Споделете пак
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Вземи си нормална машина, два големи монитора които можеш да ги сложиш в portrait mode и разбери какво значи да си истински продуктивенMoridin wrote:Айде пренесете се в геймърския форум и съответната тема с тия разсъждения и ме хелпете, защото трябва да си взема лаптоп до дни!

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Moridin
- Global Moderator
няма как, не работим всички отвкъщи....The Dragon wrote:Вземи си нормална машина, два големи монитора които можеш да ги сложиш в portrait mode и разбери какво значи да си истински продуктивенMoridin wrote:Айде пренесете се в геймърския форум и съответната тема с тия разсъждения и ме хелпете, защото трябва да си взема лаптоп до дни!
... а от кафета

This is it. Ground zero.
Земи като моя, ни лаптоп ни десктоп ама сичко може да си вършиш и се събира на маса за кафе ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Аз съм абсолютно против кучешки глутници в градовете, но още не мога да се отърся от гледката как гнусен мангал разби с камък главата на кротко кастрирано куче, което се припичаше на слънце. Просто ей така. Мина покрай него, цапардоса го с камъка в главата, онова пририта, пририта и умря. Пък е от ония кротките кастрирани добичета, дето дори и на котките дават да си играят с опашките им.
Напоследък имам усещането, че живея в отвратителен кошмар, от който не мога да се събудя.
Напоследък имам усещането, че живея в отвратителен кошмар, от който не мога да се събудя.