Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
А аз за да се включа в тона да споделя преди два дена сутринта отивам на работа и забялязвам че кафемашината точно на входа на магазина е ограбена като са изкъртили мястото от което пуска кафето и оттам с ъглошлайф включен в контактна на машината (който е зад машината) си изрязали като пичове мометника.
Шоуто е че има камери там и че СОД са на 10 метра от мястото - намират се на гърба на същия блок. Но понеже договора им е ако някой счупи витрината са се чесали по топките.
Шоуто е че има камери там и че СОД са на 10 метра от мястото - намират се на гърба на същия блок. Но понеже договора им е ако някой счупи витрината са се чесали по топките.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ок, съм аз изключая сценичната треска. Стискайте палци днеска, че ше ходя по важни дела касаещи пролетариата, работническата класа и шанса да го тура на хиените в офиса най-сетне. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Maledictus
- Warmage
Еххх, на работа съм, пийвам от премията, дето шефа снощи ми я даде (прецедент във фирмата (не че се хваля)), чакам дъжд, прекрасен дъжд, шефа няма да ме зарежда днес, Бойко Борисов е на власт, клиентите, влизали до този момент, като никога до един бяха нормални хора.....
Абе идилично ми е едно такова... Само ми липсва компания за конячето...
Абе идилично ми е едно такова... Само ми липсва компания за конячето...
- Maledictus
- Warmage

Ми аз снощи си легнах в 8ч, предната вечер в 7ч, по-предната в 6:30ч и така назад около седмица и половина вече. Умората се трупа и определено трябва два дни само да спя.herairness wrote:Welcome to the clubMarfa wrote:Болезнено ми се спи...

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around