Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
А аз за да се включа в тона да споделя преди два дена сутринта отивам на работа и забялязвам че кафемашината точно на входа на магазина е ограбена като са изкъртили мястото от което пуска кафето и оттам с ъглошлайф включен в контактна на машината (който е зад машината) си изрязали като пичове мометника.
Шоуто е че има камери там и че СОД са на 10 метра от мястото - намират се на гърба на същия блок. Но понеже договора им е ако някой счупи витрината са се чесали по топките.
Шоуто е че има камери там и че СОД са на 10 метра от мястото - намират се на гърба на същия блок. Но понеже договора им е ако някой счупи витрината са се чесали по топките.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ок, съм аз изключая сценичната треска. Стискайте палци днеска, че ше ходя по важни дела касаещи пролетариата, работническата класа и шанса да го тура на хиените в офиса най-сетне. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Maledictus
- Warmage
Еххх, на работа съм, пийвам от премията, дето шефа снощи ми я даде (прецедент във фирмата (не че се хваля)), чакам дъжд, прекрасен дъжд, шефа няма да ме зарежда днес, Бойко Борисов е на власт, клиентите, влизали до този момент, като никога до един бяха нормални хора.....
Абе идилично ми е едно такова... Само ми липсва компания за конячето...
Абе идилично ми е едно такова... Само ми липсва компания за конячето...
- Maledictus
- Warmage

Ми аз снощи си легнах в 8ч, предната вечер в 7ч, по-предната в 6:30ч и така назад около седмица и половина вече. Умората се трупа и определено трябва два дни само да спя.herairness wrote:Welcome to the clubMarfa wrote:Болезнено ми се спи...

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around