Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Dec 22, 2011 10:23 pm

3/4 от жените, убеден съм, не ги знаят. И доста мъже също.
Например за двата механизма за увеличаване на мускулната маса.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Dec 22, 2011 11:22 pm

Бях подложена на мъките да гледам поредното недоразумение на Слави, наречено някак много погрешно "Умна и красива", при положение, че доста по-коректно би било да е "Лоботомирана и гримирана".

На трудния въпрос, кой е създал първата българска легия, костите на Левски и Ботев бяха вдигнати и разбъркани с тези на Раковски. А когато се питаха странични хора, изведнъж се сигна до съдателя на първия български "лагер". Освен това научих, че карането на кола е нещо, което се прави само през деня на светло и ако колата е "автомат".
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Dec 22, 2011 11:27 pm

Изключително пошло шоу - току що го пуснах да видя за какво става дума и попаднах как се гаврят с някакво 18 годишно момиче. Евала Слави - възпитавай хората как трябва да са вълци и да не се не мислят за близките си.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Dec 24, 2011 10:20 am

Снощи от 18:00 до 00:00, 5 пъти ми спря интернета. ПЕТ! След всяко спиране чинно си заставам на опашка от 5-10 минути за да се логна с сървъра ми на SWTOR. Тази сутрин ставам в 9:15, оправям се, закусвам и сядам да играя. Още не съм пуснал играта и в 10:04 ми спира интернета пак. Отварям Youtube и клипове над 360p едвам зареждат, а 360p зарежда, колкото да не е да чакам. Мразя БТК и мразя да живея в България, държавата без алтернативи и конкуренция. Където съпорт ми казва, че нета ми бил стабилен през последния половин час и бил спирал за месеца само около 20 пъти. THE FUCK ?!

Ей т'ва е. Най-голямата ми мечта е да имам интернет, който не спира за по 10-15 секунди. Втората ми най-голяма мечта е да чукам дъщерите на членовете на борда на директорите на БТК, във всички отверстия. :x

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Dec 24, 2011 1:27 pm

Телефонните ти линии ако са стари от студа се опъват и пада сигнала.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Dec 24, 2011 3:08 pm

То тия номера стават и когато не е студено. А примерно комшията няма такива проблеми. Якото е, че съпорта отказва да ти асистира, а и дори да пратят техници, просто не знаят на какво се дължи проблема и си заминават. Стискам зъби да се появи нещо друго и да се преместя.

kalendarа_ska4a
Misting

Post by kalendarа_ska4a » Tue Dec 27, 2011 6:13 pm

http://www.stevepavlina.com/articles/ef ... -usage.htm

Пазете се! Фастването не действа дълготрайно :( Определено трябва да има повече belly-to-belly contact.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Dec 28, 2011 12:04 pm

Мисля, че светът наистина е на прага на нова епоха. Днес сутринта таксиджията при сметка от 2,70-80 ми взе 2,20, защото само толкова събрах, а иначе според него не било честно, че имал да ми върне само до 4. В смисъл, аз дори бях навита. Това след една поредица много неприятни таксиджии напоследък и някак връща вярата в човешкия род, едва ли не.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 28, 2011 12:48 pm

Днеска мисля да изкарам на няколко ябълки, след тия свинщини по коледа и факта че намерих яко брашно за хлебопекарната и си върви по кило на ден топъл топъл не е добре... :drool:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

kalendarа_ska4a
Misting

Post by kalendarа_ska4a » Wed Dec 28, 2011 2:20 pm

Събудих се с крейвинг за KFC и умирах от глад. Знаех че ако си поръчам ще отидат и последните ми пари и никой няма да получи подаръци, но не ми пукаше (когато не правиш секс и няма наркотици, нещо друго трябва да поеме страстта). Звъня на KFC и си поръчвам Twister Take Away Box Meal (пикантен естествено) и усещам как докато чакам устнаха ми кухина ще се удави в слюнка и почва да ми се вие свят. И НЕЩАСТНИЦИТЕ ИСКАТ 30 МИНУТИ, ЗА ДА ТИ ДОКАРАТ ПИЛЕТО! КОГАТО КРЕЙВВАШ НЕЩО, ТРЯБВА ДА ГО ПОЛУЧИШ МОМЕНТАЛНО!

Най-сетне идва в 13:32 някъде и отварям вратата, шътвам я и изцвилвам и ръкопляскам (сам съм вкъщи естествено, сега ще ходя да крия кутията, мама да не ми се скара) ОТварям кутията, взимам пилешкото бутче и тиустъра и ги слагам в чинията; хващам царевицата (тя пък е 1/4 от истинска царевица, само да си почешеш зъбите с нея) и не мога да я отворя нормално, та я разпорвам с ножа (едно жълто пликче около нея, същия цвят като царевицата). Взимам и пюрето, което е още горещо заедно с бутилка кола (нея не я бях поръчал, просто съществуваше апропос; хубавото е, че обожавам Кола-Кола и мряза Пепси, но KFC = Pepsi и се получава леко объркване в главата ми, но го игнорирам) и най-сетне се занясам пред компа в стаята си.

Сега е най-мъчителният момент, в който трябва да избера дали да гледам South Park епизода, в който Cartman се пристрастява към KFC докато ям, или епизода с Ранди, в който той мастурбира докато гледа кукинг шоус по телевизията. Мъчителен е, защото вече наистина се давя от слюнка, а още не мога да почна да ръфам и да пъшкам без да съм избрал и нагласил плеъра. Все пак решавам да гледам кукинг шоу епизода (Сreme Fraiche - сезон 14, еп 14) и най-сетне първо леко набодвам туистъра (бутчето се пази за накрая естествено) със зъбките си само за да попие секретите с вода като за начало - демек форплейя. После вече се започва кръвожадното впиване в тесто, мръква и бързото посягане към лъжицата да глътнеш пюре преди да си сдъвчил нещо (нали знаете този момент, в който се опитвате да набутате колкото се може повече храна наведнъж преди да направите първото МЛЯС и да усетите как reward центърът бясно отговаря и едновременно качва прага за понататъчно стимулиране - няма нищо по-хубаво от първата хапка.... НЯМА!). Почва Ранди там да вика FUCK YEAH докато си завира главата в няква пуйка и аз се чудя как да интенсифирам вече достатъчно силното преживяване - в крайна сметка просто измучах пак.

Най-накрая като вече съм омел всичко и не мога дори да оближа солта от пръстите си, си затварям очите (Саут Парк вече беше паузиран) и се оставям на момента, в който крайният привкус на пиле гъделичка вкусовите ми рецептори и знам, че това е най-хубавият ми момент от месеци (Бъдни вечер беше шит, Коледа беше шит - няма подаръци, няма храна бе все едно) и че съжалявам всички от приятелите си, които не могат да се насладят така на храната и да изпитват страст чак до такава степен. Извод, няма НИЩО ама НИЩО по-приятно и награждаващо от един bout of self-indulgence, който да те накара да забравиш всички глупави проблеми, които ти бръмчат в главата, да се почувстваш безсмъртен и заедно с това да изпиташ усещане на автоеротицизъм без да се кълчиш или душиш.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Dec 28, 2011 10:04 pm

На този ден преди година си отиде моят син, Любо.
Беше с мен, когато правехме първите книги от "Колелото на времето", "Войната на разлома" и "Песента".
Отиде си нелепо. На 32. Скочи от високо.
Обичаше фантастиката, фентъзито и хеви метъла. Също и Висоцки, Окуджава и Любэ.
Моля да няма коментари по това.
Казвам го само в негова памет.
С мен си, Любак.
http://www.youtube.com/watch?v=5X6koGy9 ... re=related
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Fri Dec 30, 2011 10:01 am

Споделям, че последните уж празнични дни съм ги изкарала на работа докъм 7-8 вечерта всеки ден, направо ме смачкаха последните две седмици от бачкане :(

От двата търга, които ми бяха на главата и заради които ме сгърчиха така, единия го предадохме, а другия го отложиха в последния момент. И сега се чувствам направо в безтегловност и още не мога да възприема мисълта, че няма да работя по празниците, и тепърва да търся варианти за прекарване на новата година...

... та някой да има да даде назаем малко коледен дух и празнично настроение? :?

kalendarа_ska4a
Misting

Post by kalendarа_ska4a » Fri Dec 30, 2011 11:14 am

Пусни си Коледна песничка. :P

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Jan 02, 2012 9:52 pm

На връх Нова година получих по смс най-хубавия поздрав, получаван някога.
Гласи: „Chestita nova godinaaaaa :) Neka novata 2012 ti donese mn zdrave i bezbroi povodi za usmivki i radost. Pregradki ot men i nazdrave!”
Прочетох го сутринта и се заинтригувах, защото номерът на адресата не съвпадаше с никой в списъка ми на близки, приятели и познати.
Позвъних няколко пъти и най-после ми вдигнаха. Поднесох си новогодишното поздравление и попитах от кого все пак имам честта да получа този мил поздрав. Отговори ми женски глас, на явно доловима възраст между 18 и 88 г. Оказа се грешка: Номерът бил старият на неин познат, преди аз да го получа с новия си договор с Глобул. Попитах все пак учтиво, дали посланието важи и за мен. Казаха ми „Не, то беше за друг човек.” Естествено. Как да пожелаеш безброй поводи за усмивки и радост на непознат?
Все пак ми остана повод за радост: Не ми обещават „преградки”.
Вече не съм сигурен колко е нужна буквата „Ъ” в българския.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Wed Jan 04, 2012 5:41 pm

Ето календара на почивните дни за 2012г

Сайта е много готино организиран, имат си и онлайн форма за график на оптуските, само ти трябва безплатна регистрация :)

Не съм разцъкала сайта подробно де, само като видях колко почивни дни има, и се отплеснах в мечти :lol: