Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Thu Nov 25, 2010 10:23 pm

Брех, убихте ме, чак пък толкоз да ви е страх :roll: Сега, друг въпрос е, че мен ме е страх от игли и умирам като трябва да ми вземат кръв :oops: Но след първото раждане някак вече не ме плашат толкова иглите или каквото и да е друго 8-)

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Thu Nov 25, 2010 10:28 pm

Всеки с фобиите си. Аз дремя на зъболекар :). А упойка има смисъл само, ако ще се рови близо до нерв. Иначе хем те бодат във венеца, хем после се прехапваш гадно, защото не си усещаш устата.
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 25, 2010 10:30 pm

Има си смисъл...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 25, 2010 11:01 pm

Мен не ме е страх от игли, но не обичам да ми взимат кръв, понеже винаги ми прилошава (имам ниско кръвно) и то тъпото е, че вече почвам да се самонавивам, че става така и то става по-зле. Отделно от това изпитвам едно такова неописуемо чувство на уязвимост колчем някой ми докосне вените по ръцете. Нещо като да те ръчкат в ребрата, но по-гадно. Докато бях в болницата с абокат във вената, не ми пречеше толкова че рандъм части от лицето ми приличаха на хелоуинска тиква, колкото ме влудяваше мисълта, че в ръката ми стои някаква игла нон стоп, едвам им се измолих да я махнем колкото се може по-скоро.

Зъболекарите рядко са ми проблем. Боли малко ма то с новите технологии вече почти нищо не усещам. Да чукам на дърво не са ми лекували някакви истински проблеми де, те може и да болят. Винаги обаче съм се чудил какво ли ще стане ако някак си тая машинка ми закачи устните или езика, примерно ако лекарката внезапно кихне.. :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Nov 25, 2010 11:12 pm

Пък аз не толкова ме боли (ако се изключи един ужасно гаден случай, когато по погрешка ми сбараха нерва и... ЪХ!), колкото пищя профилактично с цяло гърло в горната част на трета октава. За всеки случай. Да си знаят какво ще ги сполети, ако пак ми сбарат по погрешка нерва, нали. А се доближи зъболекарката до устата ми, а съм писнала. Боя се, че нямам власт над това, така че на клетата жена не й остава нищо друго, освен да слага тапите в ушите и да действа. Накрая обикновено тя се чувства значително по-зле от мен. Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Nov 26, 2010 1:17 am

Е за даването на кръв пък от какво ви е страх? Нито боли нито нищо. Отиваш бодват ти един нефтопровод в ръката, претакат половин литър и те пускат по пътя ти ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Nov 26, 2010 4:01 am

Днес в магазина един руски дедо ми даде исторически урок, разкривайки ми невероятния факт, че братушките са ни освободили от немците 44-та. Какво ли щяхме да правим без тях, ех...
Междувременно си спретна един голям едностранен пазарлък на тема "ще ми дадеш ли този фотоапарат, дето е 150 долара, за 100", на който отговорът беше "не" всеки път. Това не му попречи да ме гледа със съучастнически "wink, wink, nudge, nudge, you know what I mean" поглед, един вид тарикатите трябва да се подкрепят. Аз пък мисля, че трябва да го духат.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Nov 26, 2010 5:20 am

Е бате, народът му ни е освободил (2 пъти) ти не искаш едни кирливи 50 долара намаление да му дадеш...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Nov 26, 2010 5:28 am

Канадски и то. Ебаси евреина, честно :neutral:
And you can't dance with a devil on your back...

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Nov 26, 2010 8:51 am

Народът му е освободил единия ми дядо от бизнеса му, а другия - от апартамента му, така че мисля, че по-скоро руснакът трябва да ми дава ресто. :mrgreen:
Last edited by AlDim on Fri Nov 26, 2010 9:20 am, edited 1 time in total.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 26, 2010 8:58 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Nov 26, 2010 9:20 am

бай Ганьо живеел и в Канада :mrgreen:
пуснете на 1.30 :)
http://www.youtube.com/watch?v=TPIkv5hUdog

Onslaught
Sorcerer

Post by Onslaught » Fri Nov 26, 2010 1:14 pm

Дори и да оставим болката настрана, това да ти бъркат в устата и да ти дълбаят зъбите пак си остава доста неприятно изживяване, при това може и да ти струва доста скъпо. Затова ако не те боли зъба не е много лесно да послушаш разума и веднага да се запътиш към зъболекаря.
Някой има ли някакво обяснение защо много често зъбът започва да те боли вечерно време без нещо конкретно да е активирало болката? Гравитацията на луната ли е отговорна или просто микробите спят през деня и бачкат през нощта?

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Nov 26, 2010 1:39 pm

Брутално налучкване, ама дали няма нещо общо с разлика в температурата или влажността на въздуха?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 26, 2010 1:47 pm

По-скоро с това, че си уморен, май нощните болки са си термин дори.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either