Споделете пак
Moderator: Moridin
Всеки с фобиите си. Аз дремя на зъболекар
. А упойка има смисъл само, ако ще се рови близо до нерв. Иначе хем те бодат във венеца, хем после се прехапваш гадно, защото не си усещаш устата.
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
- Moridin
- Global Moderator
Мен не ме е страх от игли, но не обичам да ми взимат кръв, понеже винаги ми прилошава (имам ниско кръвно) и то тъпото е, че вече почвам да се самонавивам, че става така и то става по-зле. Отделно от това изпитвам едно такова неописуемо чувство на уязвимост колчем някой ми докосне вените по ръцете. Нещо като да те ръчкат в ребрата, но по-гадно. Докато бях в болницата с абокат във вената, не ми пречеше толкова че рандъм части от лицето ми приличаха на хелоуинска тиква, колкото ме влудяваше мисълта, че в ръката ми стои някаква игла нон стоп, едвам им се измолих да я махнем колкото се може по-скоро.
Зъболекарите рядко са ми проблем. Боли малко ма то с новите технологии вече почти нищо не усещам. Да чукам на дърво не са ми лекували някакви истински проблеми де, те може и да болят. Винаги обаче съм се чудил какво ли ще стане ако някак си тая машинка ми закачи устните или езика, примерно ако лекарката внезапно кихне..
Зъболекарите рядко са ми проблем. Боли малко ма то с новите технологии вече почти нищо не усещам. Да чукам на дърво не са ми лекували някакви истински проблеми де, те може и да болят. Винаги обаче съм се чудил какво ли ще стане ако някак си тая машинка ми закачи устните или езика, примерно ако лекарката внезапно кихне..
This is it. Ground zero.
Пък аз не толкова ме боли (ако се изключи един ужасно гаден случай, когато по погрешка ми сбараха нерва и... ЪХ!), колкото пищя профилактично с цяло гърло в горната част на трета октава. За всеки случай. Да си знаят какво ще ги сполети, ако пак ми сбарат по погрешка нерва, нали. А се доближи зъболекарката до устата ми, а съм писнала. Боя се, че нямам власт над това, така че на клетата жена не й остава нищо друго, освен да слага тапите в ушите и да действа. Накрая обикновено тя се чувства значително по-зле от мен. 
- The Dragon
- Elder God
Днес в магазина един руски дедо ми даде исторически урок, разкривайки ми невероятния факт, че братушките са ни освободили от немците 44-та. Какво ли щяхме да правим без тях, ех...
Междувременно си спретна един голям едностранен пазарлък на тема "ще ми дадеш ли този фотоапарат, дето е 150 долара, за 100", на който отговорът беше "не" всеки път. Това не му попречи да ме гледа със съучастнически "wink, wink, nudge, nudge, you know what I mean" поглед, един вид тарикатите трябва да се подкрепят. Аз пък мисля, че трябва да го духат.
Междувременно си спретна един голям едностранен пазарлък на тема "ще ми дадеш ли този фотоапарат, дето е 150 долара, за 100", на който отговорът беше "не" всеки път. Това не му попречи да ме гледа със съучастнически "wink, wink, nudge, nudge, you know what I mean" поглед, един вид тарикатите трябва да се подкрепят. Аз пък мисля, че трябва да го духат.
- RRSunknown
- Elder God
Дори и да оставим болката настрана, това да ти бъркат в устата и да ти дълбаят зъбите пак си остава доста неприятно изживяване, при това може и да ти струва доста скъпо. Затова ако не те боли зъба не е много лесно да послушаш разума и веднага да се запътиш към зъболекаря.
Някой има ли някакво обяснение защо много често зъбът започва да те боли вечерно време без нещо конкретно да е активирало болката? Гравитацията на луната ли е отговорна или просто микробите спят през деня и бачкат през нощта?
Някой има ли някакво обяснение защо много често зъбът започва да те боли вечерно време без нещо конкретно да е активирало болката? Гравитацията на луната ли е отговорна или просто микробите спят през деня и бачкат през нощта?
- tigermaster
- Elder God
Брутално налучкване, ама дали няма нещо общо с разлика в температурата или влажността на въздуха?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог