Superman Returns! For real!

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jul 27, 2006 3:36 pm

Нито Рут е дърво, нито първите час и половина са скучни :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Thu Jul 27, 2006 4:42 pm

armageddon wrote:Супермен си е дърво и без това
Толко ви разбират главите от Супермен... :roll:
:shark:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 27, 2006 5:31 pm

Yan wrote:
shayhiri wrote: П.П.: Единствената причина да споделя отрицателното си мнение (макар и в смекчен вид) е възможността да ви го "върна" за "Пиратите", гадини.
Споко, вече доказа, че ти липсва вкус за кино, така че не сме се засегнали :lol:

Присъединявам се към мненията на Роланд и АлДим, въобще не съжалявам за 6 кинта. Много добър филм :)
За филмите ми е все тая. Но пък някак си разбирам от истории, Ян - и виждам кога ги има ("Пиратите") и кога ги няма. Къде е историята в "Супермен"? Ако въпросът те затруднява, подмини го с презрителна забележка.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Jul 27, 2006 5:33 pm

Roland of Gilead wrote:Нито Рут е дърво, нито първите час и половина са скучни :roll:
Мне, в първите час и половина добре че се мяркаше Пета Уилсън, та да има какво да гледам все пак ... Ти да не си влезнал на друг филм и Супермен-а да си го гледал само към края?

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Jul 27, 2006 5:44 pm

shayhiri wrote:
Yan wrote:
shayhiri wrote: П.П.: Единствената причина да споделя отрицателното си мнение (макар и в смекчен вид) е възможността да ви го "върна" за "Пиратите", гадини.
Споко, вече доказа, че ти липсва вкус за кино, така че не сме се засегнали :lol:

Присъединявам се към мненията на Роланд и АлДим, въобще не съжалявам за 6 кинта. Много добър филм :)
За филмите ми е все тая. Но пък някак си разбирам от истории, Ян - и виждам кога ги има ("Пиратите") и кога ги няма. Къде е историята в "Супермен"? Ако въпросът те затруднява, подмини го с презрителна забележка.
Наличието на история (дали?) в "Пиратите" въобще не им помага да са нещо повече от бозица, при това рядка и леко пресечена.

Супермена от друга страна е филм по комикс (при това такъв, който лично аз не харесвам), историята не е най-силната му страна и въпреки това е в пъти по-качествено заснет отколкото прехвалените от теб "Пирати". Много по-хомогенен е и лично на мен ми достави много по-голямо удоволствие...

Презрителната забележка ще си я спестя по простата причина, че да се спори с теб за каквото и да е било е като да помолиш уличен стълб да се премести понеже ти е заел мястото - смисъл никакъв. (въх, май все пак не си я спестих...)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 27, 2006 5:53 pm

:lol: Метафората ми харесва, но както виждаш в случая всъщност няма за какво да спорим, тъй като сме на едно мнение. (А това кой какво харесвал повече по принцип едва ли влиза в работата на другия.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jul 27, 2006 6:59 pm

Аз пък не съм съгласен изобщо, че историята на Пиратите е по-добра от Суперменската. В Супермен имаме герои с някаква мотивация поне, ако ще и на моменти комична, в Пиратите няма дори това. Има само безмоторно шматкане и един свръхобиден на гаджето си октопод. :roll:

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Jul 27, 2006 7:19 pm

Стига с тия истории, това са филми все пак, визията, актьорите и още много неща са по-важни, особено в този жанр.

БТВ, аз упорито смятам да гледам филма, колкото да се опитват някои да ме разубедят. Все пак съм си фен на Сингър, ако той си е свършил работата добре, спокойно мога да пренебрегна евентуален недоклатен сюжет.

П.С. Днес най-накрая се наканих да отидя да гледам "Пиратите 2" и какво се оказа? Нямаше други желаещи за тази прожекция и я отмениха...явно ще мина без да го гледам, не знам как ще го преживея. :)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Jul 31, 2006 8:35 am

най-накрая и аз да гледам супермена:(имам само една дума за това-разочарование.както някой тук каза,първите час и половина (демек цд1)се не скучни,ами направо приспиващи,този Рут не може и на малкото пръстче да стъпи на кристофър рийв,за Лоис Лейн пък изобщо няма да споменавам.добре че беше Кевин Спейси да спаси положението(и малко спец ефекти)
Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jul 31, 2006 9:42 am

Като гледате филмите на скрийнъри, после не се жалвайте, че са ви скучни. Това са филми за голям екран или поне качествен двд-рилийз. :roll: :roll: :roll:

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Jul 31, 2006 4:38 pm

Тъпият и скучен филм си личи и на кофти скрийнър, да ме извиняваш. И почти не ме яд, че се набутах да го гледам ... :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jul 31, 2006 4:41 pm

Глупости. Тия филми човек може да им се кефи само на голям екран със съраунд и прочее гъдели. За кво гледаш нещо, изградено почти само от специални ефекти, като ше го гледаш мътно, тъмно, разфокусирано, снимано под ъгъл с трепереща камера и арабски субтитри? Не мгоа да разбера как е възможно някой по тоя начин да си осакатява гледането на филми...

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Jul 31, 2006 4:49 pm

merci, обаче аз един филм не го гледам само заради ефектите ... И пълнеж трябва да има все пак, а тука липсва в особено големи количества. А точно на кофти размазаното "мътно, тъмно, разфокусирано, снимано под ъгъл с трепереща камера и арабски субтитри" нещо 2рото си личеше със пълна сила.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jul 31, 2006 4:55 pm

Всеки филм е предвиден от създателите си да се възприема като съвкупност от всичките си елементи, никой от тях не е изолиран. Когато си отрежеш 9/10 от визията, когато виждаш какво става само про-форма, все едно си си го пуснал без музика. Да обясняваш после, че няма въздействие, е смешно, след като просто не го възприемаш пълноценно.

BaYa
Forsaken

Za Superman

Post by BaYa » Tue Aug 01, 2006 9:51 pm

Ami,
Da pochna da se vklyuchvam i az malko v razgovorite.
Po otnoshenie na S, az si priznavam che ne izdarjah, stanah i si izleznah. Elyane moje da vi kaje che vobshte ne si poplyuvam mnogo, no tova prosto e gavra s trupove (vklyucham tozi na C. Reeves).
Hubavoto v ISpaniya e che edin den na sedmitza kinoto e na polovin tzena (nai mnog 2,5 ?) taka che az experimentite gui pravaya tozi den (ili samo s gazirana voda :twisted: ).
Ta taka, prodaljava da ne me pritrapva Supera.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!