Superman Returns! For real!
- Amos Trask
- Aes Sedai
За филмите ми е все тая. Но пък някак си разбирам от истории, Ян - и виждам кога ги има ("Пиратите") и кога ги няма. Къде е историята в "Супермен"? Ако въпросът те затруднява, подмини го с презрителна забележка.Yan wrote:Споко, вече доказа, че ти липсва вкус за кино, така че не сме се засегналиshayhiri wrote: П.П.: Единствената причина да споделя отрицателното си мнение (макар и в смекчен вид) е възможността да ви го "върна" за "Пиратите", гадини.![]()
Присъединявам се към мненията на Роланд и АлДим, въобще не съжалявам за 6 кинта. Много добър филм
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- armageddon
- Forsaken
Наличието на история (дали?) в "Пиратите" въобще не им помага да са нещо повече от бозица, при това рядка и леко пресечена.shayhiri wrote:За филмите ми е все тая. Но пък някак си разбирам от истории, Ян - и виждам кога ги има ("Пиратите") и кога ги няма. Къде е историята в "Супермен"? Ако въпросът те затруднява, подмини го с презрителна забележка.Yan wrote:Споко, вече доказа, че ти липсва вкус за кино, така че не сме се засегналиshayhiri wrote: П.П.: Единствената причина да споделя отрицателното си мнение (макар и в смекчен вид) е възможността да ви го "върна" за "Пиратите", гадини.![]()
Присъединявам се към мненията на Роланд и АлДим, въобще не съжалявам за 6 кинта. Много добър филм
Супермена от друга страна е филм по комикс (при това такъв, който лично аз не харесвам), историята не е най-силната му страна и въпреки това е в пъти по-качествено заснет отколкото прехвалените от теб "Пирати". Много по-хомогенен е и лично на мен ми достави много по-голямо удоволствие...
Презрителната забележка ще си я спестя по простата причина, че да се спори с теб за каквото и да е било е като да помолиш уличен стълб да се премести понеже ти е заел мястото - смисъл никакъв. (въх, май все пак не си я спестих...)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз пък не съм съгласен изобщо, че историята на Пиратите е по-добра от Суперменската. В Супермен имаме герои с някаква мотивация поне, ако ще и на моменти комична, в Пиратите няма дори това. Има само безмоторно шматкане и един свръхобиден на гаджето си октопод. 

And you can't dance with a devil on your back...
Стига с тия истории, това са филми все пак, визията, актьорите и още много неща са по-важни, особено в този жанр.
БТВ, аз упорито смятам да гледам филма, колкото да се опитват някои да ме разубедят. Все пак съм си фен на Сингър, ако той си е свършил работата добре, спокойно мога да пренебрегна евентуален недоклатен сюжет.
П.С. Днес най-накрая се наканих да отидя да гледам "Пиратите 2" и какво се оказа? Нямаше други желаещи за тази прожекция и я отмениха...явно ще мина без да го гледам, не знам как ще го преживея.
БТВ, аз упорито смятам да гледам филма, колкото да се опитват някои да ме разубедят. Все пак съм си фен на Сингър, ако той си е свършил работата добре, спокойно мога да пренебрегна евентуален недоклатен сюжет.
П.С. Днес най-накрая се наканих да отидя да гледам "Пиратите 2" и какво се оказа? Нямаше други желаещи за тази прожекция и я отмениха...явно ще мина без да го гледам, не знам как ще го преживея.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- herairness
- Jaghut Tyrant
най-накрая и аз да гледам супермена:(имам само една дума за това-разочарование.както някой тук каза,първите час и половина (демек цд1)се не скучни,ами направо приспиващи,този Рут не може и на малкото пръстче да стъпи на кристофър рийв,за Лоис Лейн пък изобщо няма да споменавам.добре че беше Кевин Спейси да спаси положението(и малко спец ефекти)
- armageddon
- Forsaken
Глупости. Тия филми човек може да им се кефи само на голям екран със съраунд и прочее гъдели. За кво гледаш нещо, изградено почти само от специални ефекти, като ше го гледаш мътно, тъмно, разфокусирано, снимано под ъгъл с трепереща камера и арабски субтитри? Не мгоа да разбера как е възможно някой по тоя начин да си осакатява гледането на филми...
- armageddon
- Forsaken
Всеки филм е предвиден от създателите си да се възприема като съвкупност от всичките си елементи, никой от тях не е изолиран. Когато си отрежеш 9/10 от визията, когато виждаш какво става само про-форма, все едно си си го пуснал без музика. Да обясняваш после, че няма въздействие, е смешно, след като просто не го възприемаш пълноценно.
- BaYa
- Forsaken
Za Superman
Ami,
Da pochna da se vklyuchvam i az malko v razgovorite.
Po otnoshenie na S, az si priznavam che ne izdarjah, stanah i si izleznah. Elyane moje da vi kaje che vobshte ne si poplyuvam mnogo, no tova prosto e gavra s trupove (vklyucham tozi na C. Reeves).
Hubavoto v ISpaniya e che edin den na sedmitza kinoto e na polovin tzena (nai mnog 2,5 ?) taka che az experimentite gui pravaya tozi den (ili samo s gazirana voda
).
Ta taka, prodaljava da ne me pritrapva Supera.
Da pochna da se vklyuchvam i az malko v razgovorite.
Po otnoshenie na S, az si priznavam che ne izdarjah, stanah i si izleznah. Elyane moje da vi kaje che vobshte ne si poplyuvam mnogo, no tova prosto e gavra s trupove (vklyucham tozi na C. Reeves).
Hubavoto v ISpaniya e che edin den na sedmitza kinoto e na polovin tzena (nai mnog 2,5 ?) taka che az experimentite gui pravaya tozi den (ili samo s gazirana voda

Ta taka, prodaljava da ne me pritrapva Supera.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!