Заради разгорещеният спор тук, вчера се прежалих и отново гледах Командо. Понатръшках се от смях с Die Gobernator, но филмът си е все така Б-култов. Вярно че лощите имат много гейски вид!

Moderator: Moridin
А, значи ме послуша все пак.BaYa wrote:Заради разгорещеният спор тук, вчера се прежалих и отново гледах Командо. Понатръшках се от смях с Die Gobernator, но филмът си е все така Б-култов. Вярно че лощите имат много гейски вид!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
shayhiri wrote:А последвалият Командо е известен само и единствено с тоталния си дебилизъм на всяко ниво от продукцията. (Картонени макети на войници!) Може би най-известният лош филм изобщо, съдейки и по всеобщото мнение и гаври по специализираните форуми.
Ако случайно някой още не вярва, да го гледа просто.Има го в Арената.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Погледни си пак собствения цитат. Аз да съм казвал нещо много по-различно?BaYa wrote:Заради разгорещеният спор тук, вчера се прежалих и отново гледах Командо. Понатръшках се от смях с Die Gobernator, но филмът си е все така Б-култов. Вярно че лощите имат много гейски вид!
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests