Заради разгорещеният спор тук, вчера се прежалих и отново гледах Командо. Понатръшках се от смях с Die Gobernator, но филмът си е все така Б-култов. Вярно че лощите имат много гейски вид!
Гледано напоследък, Part III
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
(Със сигурност!
)
Заради разгорещеният спор тук, вчера се прежалих и отново гледах Командо. Понатръшках се от смях с Die Gobernator, но филмът си е все така Б-култов. Вярно че лощите имат много гейски вид!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
А, значи ме послуша все пак.BaYa wrote:Заради разгорещеният спор тук, вчера се прежалих и отново гледах Командо. Понатръшках се от смях с Die Gobernator, но филмът си е все така Б-култов. Вярно че лощите имат много гейски вид!
Ксел, трай там, в сваления хеликоптер!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Миии, не!
Направих точно обратното, ако не забеляза.
Отново гледах Командо. Т.е. гледала съм го многократно. Имам го на ДВД. И снощи пак го гледах.
Last edited by BaYa on Wed Aug 29, 2007 4:15 pm, edited 2 times in total.
shayhiri wrote:А последвалият Командо е известен само и единствено с тоталния си дебилизъм на всяко ниво от продукцията. (Картонени макети на войници!) Може би най-известният лош филм изобщо, съдейки и по всеобщото мнение и гаври по специализираните форуми.
Ако случайно някой още не вярва, да го гледа просто.Има го в Арената.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тогава си правете (и ти в частност) труда да запомняте какво съм казал, за да не се налага да припомням.
Както аз помня не само всяка моя, но и всяка ваша дума. Ясно, че за целта е необходима добра памет и фокус, но отсъствието им не е извинение.
Been waiting for that moment to be honest...
1.Споренето по форуми особено с хора, каквито са тук, е БЕЗМИСЛЕНО, всеки един е прекален силен индивидуалист и едва ли някога ще се развие до нещо повече от дребно, макар и интелигентно заяждане. Заради това както забелязваш съм дропнал от всякакви дискусии дали филмът Х е страхотен или играта Б е глупава, освен ако въпросните произведения съвсем не са ми на сърце и просто нямам избор. Според мен ти взимаш всички тези работи прекалено насериозно - важно е да си пием биричката и да куфеем на купони, а не да печелим в някакви лейм-ас спорове дали някакъв 80тарски екшън е тъп или не, защото абсолютна истина няма и ти само ще си хабиш нервите докато се опитваш да ги убедиш.
2.След този МОЩЕН офтопик - за самоцитирането:
а)Ти Бог ли си?
б)Президентът на Съединените Американски Щати ли си?
в)Дипломиран филмов критик с 3000+ ревюта в реномирани списания ли си?
Ако отговорът на поне два от тези три въпроса е "не" - не виждам защо мненията ти трябва да бъдат следенi от 5-10 човека все едно са някаква мантра, че да се самоцитираш (дъното на самовлюбеността imo) при условие че не водиш концентриран спор с някой (например както го правиш със Симеон - пост след пост само ти и той).
Толкоз от мен.
1.Споренето по форуми особено с хора, каквито са тук, е БЕЗМИСЛЕНО, всеки един е прекален силен индивидуалист и едва ли някога ще се развие до нещо повече от дребно, макар и интелигентно заяждане. Заради това както забелязваш съм дропнал от всякакви дискусии дали филмът Х е страхотен или играта Б е глупава, освен ако въпросните произведения съвсем не са ми на сърце и просто нямам избор. Според мен ти взимаш всички тези работи прекалено насериозно - важно е да си пием биричката и да куфеем на купони, а не да печелим в някакви лейм-ас спорове дали някакъв 80тарски екшън е тъп или не, защото абсолютна истина няма и ти само ще си хабиш нервите докато се опитваш да ги убедиш.
2.След този МОЩЕН офтопик - за самоцитирането:
а)Ти Бог ли си?
б)Президентът на Съединените Американски Щати ли си?
в)Дипломиран филмов критик с 3000+ ревюта в реномирани списания ли си?
Ако отговорът на поне два от тези три въпроса е "не" - не виждам защо мненията ти трябва да бъдат следенi от 5-10 човека все едно са някаква мантра, че да се самоцитираш (дъното на самовлюбеността imo) при условие че не водиш концентриран спор с някой (например както го правиш със Симеон - пост след пост само ти и той).
Толкоз от мен.
Сори, че те провокирах.
Помислих за момент, че се заяждаш.
Абсолютно същото ми е виждането за споровете в нета (и по принцип), като твоето.
Последният цитат е точно част от "концентриран спор" (иначе наистина не би имало никакъв смисъл) - болдът е отговор на БаЙа относно дали е направила това, което съм препоръчал или не. Може би трябваше да цитирам нейното мнение, за да е по-ясно, но в случай, че се явява точно предходно на моето, приемам, че се подразбира.
Сори за недоразумението.
Абсолютно същото ми е виждането за споровете в нета (и по принцип), като твоето.
Последният цитат е точно част от "концентриран спор" (иначе наистина не би имало никакъв смисъл) - болдът е отговор на БаЙа относно дали е направила това, което съм препоръчал или не. Може би трябваше да цитирам нейното мнение, за да е по-ясно, но в случай, че се явява точно предходно на моето, приемам, че се подразбира.
Сори за недоразумението.
Погледни си пак собствения цитат. Аз да съм казвал нещо много по-различно?BaYa wrote:Заради разгорещеният спор тук, вчера се прежалих и отново гледах Командо. Понатръшках се от смях с Die Gobernator, но филмът си е все така Б-култов. Вярно че лощите имат много гейски вид!
- BaYa
- Forsaken
Тааа, миналият вторник почнахме Лост. До 15-та серия на първият сезон сме, но все мисля и премислям дали да продължавам или не.
И не разбирам едно нещо - първият сезон е от 2005 година. Как може да има вече четири сезона тогава? А и май оставаха още 2, нали!?
ПП: Шайхири, не ми се хабят думи за глупости! А и така, мнението ми е доста по-описателно-ясно!
И не разбирам едно нещо - първият сезон е от 2005 година. Как може да има вече четири сезона тогава? А и май оставаха още 2, нали!?
ПП: Шайхири, не ми се хабят думи за глупости! А и така, мнението ми е доста по-описателно-ясно!
Last edited by BaYa on Thu Aug 30, 2007 12:44 pm, edited 1 time in total.