Гледано напоследък, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Aug 29, 2007 10:25 am

(Със сигурност! :wink: )

Заради разгорещеният спор тук, вчера се прежалих и отново гледах Командо. Понатръшках се от смях с Die Gobernator, но филмът си е все така Б-култов. Вярно че лощите имат много гейски вид! :lol:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 29, 2007 10:29 am

Аз така или иначе не очаквам да бъде разбрана сакралната истина за филма от кашон ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Aug 29, 2007 10:33 am

:roll: :blush:
Кой филм? И к'ъф кашон?? :roll:
:metal:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 29, 2007 10:35 am

Той си знае "кашон"-а :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 29, 2007 2:09 pm

BaYa wrote:Заради разгорещеният спор тук, вчера се прежалих и отново гледах Командо. Понатръшках се от смях с Die Gobernator, но филмът си е все така Б-култов. Вярно че лощите имат много гейски вид! :lol:
А, значи ме послуша все пак.

Ксел, трай там, в сваления хеликоптер! :twisted:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Aug 29, 2007 3:36 pm

Миии, не! :shock: Направих точно обратното, ако не забеляза. :roll: Отново гледах Командо. Т.е. гледала съм го многократно. Имам го на ДВД. И снощи пак го гледах.
Last edited by BaYa on Wed Aug 29, 2007 4:15 pm, edited 2 times in total.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 29, 2007 3:42 pm

shayhiri wrote:А последвалият Командо е известен само и единствено с тоталния си дебилизъм на всяко ниво от продукцията. (Картонени макети на войници!) Може би най-известният лош филм изобщо, съдейки и по всеобщото мнение и гаври по специализираните форуми.

Ако случайно някой още не вярва, да го гледа просто. :mrgreen: Има го в Арената.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 29, 2007 3:58 pm

Алекс, спри да се самоцитираш плс или го прави в разумни граници....Симеон даже не го прави....Някакво адски ретардед и нездраво е. :roll:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 29, 2007 4:01 pm

Тогава си правете (и ти в частност) труда да запомняте какво съм казал, за да не се налага да припомням. :? Както аз помня не само всяка моя, но и всяка ваша дума. Ясно, че за целта е необходима добра памет и фокус, но отсъствието им не е извинение.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 29, 2007 4:16 pm

Been waiting for that moment to be honest...

1.Споренето по форуми особено с хора, каквито са тук, е БЕЗМИСЛЕНО, всеки един е прекален силен индивидуалист и едва ли някога ще се развие до нещо повече от дребно, макар и интелигентно заяждане. Заради това както забелязваш съм дропнал от всякакви дискусии дали филмът Х е страхотен или играта Б е глупава, освен ако въпросните произведения съвсем не са ми на сърце и просто нямам избор. Според мен ти взимаш всички тези работи прекалено насериозно - важно е да си пием биричката и да куфеем на купони, а не да печелим в някакви лейм-ас спорове дали някакъв 80тарски екшън е тъп или не, защото абсолютна истина няма и ти само ще си хабиш нервите докато се опитваш да ги убедиш.
2.След този МОЩЕН офтопик - за самоцитирането:
а)Ти Бог ли си?
б)Президентът на Съединените Американски Щати ли си?
в)Дипломиран филмов критик с 3000+ ревюта в реномирани списания ли си?
Ако отговорът на поне два от тези три въпроса е "не" - не виждам защо мненията ти трябва да бъдат следенi от 5-10 човека все едно са някаква мантра, че да се самоцитираш (дъното на самовлюбеността imo) при условие че не водиш концентриран спор с някой (например както го правиш със Симеон - пост след пост само ти и той).

Толкоз от мен.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 29, 2007 4:26 pm

Сори, че те провокирах. :) Помислих за момент, че се заяждаш.

Абсолютно същото ми е виждането за споровете в нета (и по принцип), като твоето.

Последният цитат е точно част от "концентриран спор" (иначе наистина не би имало никакъв смисъл) - болдът е отговор на БаЙа относно дали е направила това, което съм препоръчал или не. Може би трябваше да цитирам нейното мнение, за да е по-ясно, но в случай, че се явява точно предходно на моето, приемам, че се подразбира.

Сори за недоразумението.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Aug 29, 2007 4:34 pm

Много сори за Image, но Image Image Image
Та аз викам да Image или пък да Image
Шайхири, наистина, това твоето трябва да има някакво латиснко, лекарско наименование.
Image

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 29, 2007 4:43 pm

:lol: БаЙа, тъкмо беше поотвикнала от емотиконките - и като останеш без думи, айде пак.
BaYa wrote:Заради разгорещеният спор тук, вчера се прежалих и отново гледах Командо. Понатръшках се от смях с Die Gobernator, но филмът си е все така Б-култов. Вярно че лощите имат много гейски вид! :lol:
Погледни си пак собствения цитат. Аз да съм казвал нещо много по-различно?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 29, 2007 4:44 pm

.....

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Aug 30, 2007 9:43 am

Тааа, миналият вторник почнахме Лост. До 15-та серия на първият сезон сме, но все мисля и премислям дали да продължавам или не.
И не разбирам едно нещо - първият сезон е от 2005 година. Как може да има вече четири сезона тогава? А и май оставаха още 2, нали!?

ПП: Шайхири, не ми се хабят думи за глупости! А и така, мнението ми е доста по-описателно-ясно!
Last edited by BaYa on Thu Aug 30, 2007 12:44 pm, edited 1 time in total.