Като излезе Misery mod v2 мисля да я изиграя пак с него, изглежда доста обещаващ и вдига на още по-сериозно ниво survival частта.
Играно напоследък
Moderator: AlDim
По случай новата машина минах наново Stalker: Call of Pripyat с всичкото визуални опции нацепени на максимум. 4 години след излизането си играта е все така страхотна, и страшно много ме е яд, че няма да видим продължение 
Като излезе Misery mod v2 мисля да я изиграя пак с него, изглежда доста обещаващ и вдига на още по-сериозно ниво survival частта.
Elves dig rocket launchers.
Еее, честито! С кеф да си цъкаш. Иначе аз се надявам да събера повече пари по бала, та ако влеза в София медицина да си взема свестна машина. Хвърлил съм око на Асуса, който Майндкрайм си взе, но зависи дали ще събера толкова много пари.
В ГОГ се оляха. Не съм си довършил съвсем Блъд, Ъндайинг и него, пък те пускат Джъдж Дред и Sacred Gold на примоция! Аман!
В ГОГ се оляха. Не съм си довършил съвсем Блъд, Ъндайинг и него, пък те пускат Джъдж Дред и Sacred Gold на примоция! Аман!
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Omerta: City of gangsters се оказва изключително приятна игричка. Поемате ролята на "бизнесмен" по време на сухия режим в Атлантик сити и трябва да развиете империята си от незаконни пивоварни, нощни заведения, комарджиинци и т.н. като, своевременно лавирате между полицията и други босове. Освен икономически аспект в играта има и екшън, който се изразява в подходова патаклама с други гангстери. Поцъках едва два часа, но за сега изглежда доста приятно.
Препоръчвам ви я!
Препоръчвам ви я!
Аз в момента цъкам Pharaoh. И аз не знам как толкова време не я бах хванал по-сериозно (при положение, че играя Caesar III активно вече 15 години и съм цъкал доста Зевс). Играта е много готина и определено има очевидни промени спрямо бат Цезар, като динамиката с приливите и отливите е доста интересна. В края на краищата Caesar III ще ми остане настолната игра за сити-билдинг (също както нищо не може да мръдне Heroes 2 и 3 от първо място в класацията ми на любими походови стратегии), но понякога е приятно човек да пробва нещо малко по-различно.
Междувременно си пускам и Tyrian за по 15-20 мин на ден. Игрта всъщност въобще не е на нивото на повечето shmup класики, но става колкото за отбиване на номера.
Междувременно си пускам и Tyrian за по 15-20 мин на ден. Игрта всъщност въобще не е на нивото на повечето shmup класики, но става колкото за отбиване на номера.
Akaneiro - е не бета, ами алфа все още. Представете си Torchlight. Сега я забравете. Akaneiro е по-грозна и орязана откъм content версия на Warrior Epic. Има наченки на фиичъри, които е добре да имаш в играта си, но нито един не е донаправен. Все пак кикстартера беше успешен, така че я делкам и чакам да я направят. После пак.
Което ми напомня, че чакам и End of Nations, дано я фикснат, че нещо и на нея дизайнът й куцаше.
Което ми напомня, че чакам и End of Nations, дано я фикснат, че нещо и на нея дизайнът й куцаше.
There are no rules! I'm gonna get you!
- RRSunknown
- Elder God
Боднах тoва издание тия дни и положението в момента е тежко... 
https://www.ozone.bg/games/product/pc/m ... trilogy_pc
https://www.ozone.bg/games/product/pc/m ... trilogy_pc
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- The Dragon
- Elder God
Има ли някой тук, който да е цъкал Hotline Miami, да каже на първо минаване колко часа геймплей има и дали може да се играе лежерно, та да знам ще мога ли да си го комбинирам с другите игри които играя? Доста ме блазни. 
Графиката е идентична като качество с първия Торчлайт, а сече като стой та гледай. Верно че Ейсъра ми е пълен шит, ама Торчлайта си ми вървеше перфе.Martix wrote:Akaneiro - е не бета, ами алфа все още. Представете си Torchlight. Сега я забравете. Akaneiro е по-грозна и орязана откъм content версия на Warrior Epic. Има наченки на фиичъри, които е добре да имаш в играта си, но нито един не е донаправен. Все пак кикстартера беше успешен, така че я делкам и чакам да я направят. После пак.