Като излезе Misery mod v2 мисля да я изиграя пак с него, изглежда доста обещаващ и вдига на още по-сериозно ниво survival частта.
Играно напоследък
Moderator: AlDim
По случай новата машина минах наново Stalker: Call of Pripyat с всичкото визуални опции нацепени на максимум. 4 години след излизането си играта е все така страхотна, и страшно много ме е яд, че няма да видим продължение 
Като излезе Misery mod v2 мисля да я изиграя пак с него, изглежда доста обещаващ и вдига на още по-сериозно ниво survival частта.
Elves dig rocket launchers.
Еее, честито! С кеф да си цъкаш. Иначе аз се надявам да събера повече пари по бала, та ако влеза в София медицина да си взема свестна машина. Хвърлил съм око на Асуса, който Майндкрайм си взе, но зависи дали ще събера толкова много пари.
В ГОГ се оляха. Не съм си довършил съвсем Блъд, Ъндайинг и него, пък те пускат Джъдж Дред и Sacred Gold на примоция! Аман!
В ГОГ се оляха. Не съм си довършил съвсем Блъд, Ъндайинг и него, пък те пускат Джъдж Дред и Sacred Gold на примоция! Аман!
I’ve never seen myself
And I hope I never know
I’m nothing but a shell
Nothing but dust,
in an inferno
And I hope I never know
I’m nothing but a shell
Nothing but dust,
in an inferno
Omerta: City of gangsters се оказва изключително приятна игричка. Поемате ролята на "бизнесмен" по време на сухия режим в Атлантик сити и трябва да развиете империята си от незаконни пивоварни, нощни заведения, комарджиинци и т.н. като, своевременно лавирате между полицията и други босове. Освен икономически аспект в играта има и екшън, който се изразява в подходова патаклама с други гангстери. Поцъках едва два часа, но за сега изглежда доста приятно.
Препоръчвам ви я!
Препоръчвам ви я!
Аз в момента цъкам Pharaoh. И аз не знам как толкова време не я бах хванал по-сериозно (при положение, че играя Caesar III активно вече 15 години и съм цъкал доста Зевс). Играта е много готина и определено има очевидни промени спрямо бат Цезар, като динамиката с приливите и отливите е доста интересна. В края на краищата Caesar III ще ми остане настолната игра за сити-билдинг (също както нищо не може да мръдне Heroes 2 и 3 от първо място в класацията ми на любими походови стратегии), но понякога е приятно човек да пробва нещо малко по-различно.
Междувременно си пускам и Tyrian за по 15-20 мин на ден. Игрта всъщност въобще не е на нивото на повечето shmup класики, но става колкото за отбиване на номера.
Междувременно си пускам и Tyrian за по 15-20 мин на ден. Игрта всъщност въобще не е на нивото на повечето shmup класики, но става колкото за отбиване на номера.
Akaneiro - е не бета, ами алфа все още. Представете си Torchlight. Сега я забравете. Akaneiro е по-грозна и орязана откъм content версия на Warrior Epic. Има наченки на фиичъри, които е добре да имаш в играта си, но нито един не е донаправен. Все пак кикстартера беше успешен, така че я делкам и чакам да я направят. После пак.
Което ми напомня, че чакам и End of Nations, дано я фикснат, че нещо и на нея дизайнът й куцаше.
Което ми напомня, че чакам и End of Nations, дано я фикснат, че нещо и на нея дизайнът й куцаше.
There are no rules! I'm gonna get you!
- RRSunknown
- Elder God
Боднах тoва издание тия дни и положението в момента е тежко... 
https://www.ozone.bg/games/product/pc/m ... trilogy_pc
https://www.ozone.bg/games/product/pc/m ... trilogy_pc
For those who come after...
- The Dragon
- Elder God
Има ли някой тук, който да е цъкал Hotline Miami, да каже на първо минаване колко часа геймплей има и дали може да се играе лежерно, та да знам ще мога ли да си го комбинирам с другите игри които играя? Доста ме блазни. 
I’ve never seen myself
And I hope I never know
I’m nothing but a shell
Nothing but dust,
in an inferno
And I hope I never know
I’m nothing but a shell
Nothing but dust,
in an inferno
Графиката е идентична като качество с първия Торчлайт, а сече като стой та гледай. Верно че Ейсъра ми е пълен шит, ама Торчлайта си ми вървеше перфе.Martix wrote:Akaneiro - е не бета, ами алфа все още. Представете си Torchlight. Сега я забравете. Akaneiro е по-грозна и орязана откъм content версия на Warrior Epic. Има наченки на фиичъри, които е добре да имаш в играта си, но нито един не е донаправен. Все пак кикстартера беше успешен, така че я делкам и чакам да я направят. После пак.
I’ve never seen myself
And I hope I never know
I’m nothing but a shell
Nothing but dust,
in an inferno
And I hope I never know
I’m nothing but a shell
Nothing but dust,
in an inferno