Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Fri Feb 01, 2013 10:43 am

По случай новата машина минах наново Stalker: Call of Pripyat с всичкото визуални опции нацепени на максимум. 4 години след излизането си играта е все така страхотна, и страшно много ме е яд, че няма да видим продължение :(
Като излезе Misery mod v2 мисля да я изиграя пак с него, изглежда доста обещаващ и вдига на още по-сериозно ниво survival частта.
Elves dig rocket launchers.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Feb 01, 2013 1:38 pm

Еее, честито! С кеф да си цъкаш. Иначе аз се надявам да събера повече пари по бала, та ако влеза в София медицина да си взема свестна машина. Хвърлил съм око на Асуса, който Майндкрайм си взе, но зависи дали ще събера толкова много пари.
В ГОГ се оляха. Не съм си довършил съвсем Блъд, Ъндайинг и него, пък те пускат Джъдж Дред и Sacred Gold на примоция! Аман!
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Fri Feb 01, 2013 5:21 pm

Omerta: City of gangsters се оказва изключително приятна игричка. Поемате ролята на "бизнесмен" по време на сухия режим в Атлантик сити и трябва да развиете империята си от незаконни пивоварни, нощни заведения, комарджиинци и т.н. като, своевременно лавирате между полицията и други босове. Освен икономически аспект в играта има и екшън, който се изразява в подходова патаклама с други гангстери. Поцъках едва два часа, но за сега изглежда доста приятно.

Препоръчвам ви я!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Feb 01, 2013 6:27 pm

И освен това е на нешето родно гейм студио Хемимонт :lol:

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Feb 02, 2013 2:54 am

Аз в момента цъкам Pharaoh. И аз не знам как толкова време не я бах хванал по-сериозно (при положение, че играя Caesar III активно вече 15 години и съм цъкал доста Зевс). Играта е много готина и определено има очевидни промени спрямо бат Цезар, като динамиката с приливите и отливите е доста интересна. В края на краищата Caesar III ще ми остане настолната игра за сити-билдинг (също както нищо не може да мръдне Heroes 2 и 3 от първо място в класацията ми на любими походови стратегии), но понякога е приятно човек да пробва нещо малко по-различно.

Междувременно си пускам и Tyrian за по 15-20 мин на ден. Игрта всъщност въобще не е на нивото на повечето shmup класики, но става колкото за отбиване на номера.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Feb 02, 2013 12:09 pm

Саше какво става, да не са те подменили с някого :lol:

Trip
Moderator

Post by Trip » Sat Feb 02, 2013 3:08 pm

Омг, някой друг освен мен още играе Цезар 3 ... Добрите стари класики отпреди 15 години фтв!

Martix
Jaghut Tyrant

Post by Martix » Mon Feb 04, 2013 11:15 pm

Akaneiro - е не бета, ами алфа все още. Представете си Torchlight. Сега я забравете. Akaneiro е по-грозна и орязана откъм content версия на Warrior Epic. Има наченки на фиичъри, които е добре да имаш в играта си, но нито един не е донаправен. Все пак кикстартера беше успешен, така че я делкам и чакам да я направят. После пак.

Което ми напомня, че чакам и End of Nations, дано я фикснат, че нещо и на нея дизайнът й куцаше.
There are no rules! I'm gonna get you!

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Tue Feb 05, 2013 1:32 am

Muad_Dib wrote:Саше какво става, да не са те подменили с някого :lol:
Не, но съм в командировка, та се цъкат класики. :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Feb 13, 2013 3:29 am

Баси чак сега играх Vanquish (а ми се върти на рафта от маса време) - е няма такава игра, най-якия шутър от трето лице който съм играл евър. Влиза ми директно в топ 10 игри на генерацията.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 13, 2013 11:04 am

Боднах тoва издание тия дни и положението в момента е тежко... :D

https://www.ozone.bg/games/product/pc/m ... trilogy_pc
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Feb 17, 2013 10:53 am

Blood Omen 2 ... Имаше я в гог и викам защо не :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Feb 17, 2013 2:55 pm

Има ли някой тук, който да е цъкал Hotline Miami, да каже на първо минаване колко часа геймплей има и дали може да се играе лежерно, та да знам ще мога ли да си го комбинирам с другите игри които играя? Доста ме блазни. :)

Martix
Jaghut Tyrant

Post by Martix » Sun Feb 17, 2013 8:55 pm

Твърде малко, ако питаш мен. Аз я минах на две сядания, така че бих я оценил на око на 10-тина часа максимум.
There are no rules! I'm gonna get you!

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Tue Feb 19, 2013 5:20 pm

Martix wrote:Akaneiro - е не бета, ами алфа все още. Представете си Torchlight. Сега я забравете. Akaneiro е по-грозна и орязана откъм content версия на Warrior Epic. Има наченки на фиичъри, които е добре да имаш в играта си, но нито един не е донаправен. Все пак кикстартера беше успешен, така че я делкам и чакам да я направят. После пак.

Което ми напомня, че чакам и End of Nations, дано я фикснат, че нещо и на нея дизайнът й куцаше.
Графиката е идентична като качество с първия Торчлайт, а сече като стой та гледай. Верно че Ейсъра ми е пълен шит, ама Торчлайта си ми вървеше перфе.