Играно напоследък
Moderator: AlDim
Абе де да знам по принцип писват, ей аз и час не изкарах на Диабло3 в един приятел, добре че не си дадох парите, ама с това откарах 6 часа кликфест и ще се вземе на първа заплата
.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
DISHONORED нещо хич не оправдава очакванията ми
. Специално стелта е голямо дърво за фен на аркам сити, тиифа и деус екс. 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- The Dragon
- Elder God
- ProxyFantasy
- Paragon
Torchlight 2 ---> На моменти избора на графика, направо ме кара да си удрям фейспалмове през няколко минути. Не ми харесва и стиймпънк сюжета - супер бозав е. Като цяло нещата, които рядко виждам като хората -> Скилове, развитие на героя, билдове и тн, ги има на доста добро ниво. Неща като инвентар, пет и тн и тн, които навсякъде са добре, в тази игра просто фейлват. Хубаво е да угаждаш на играча, ама това си е подигравка....
Колко ме кефи DISHONORED не е истина. За първи път обикалям като луд, за да събирам всички руни и бонуси. Имаш 4141 възможности да минеш играта. Аз комбинирам промъкване с патаклама. За съжаление на Хард не ми понесе, защото ме убиват с 2 удара и там играта просто си плаче за стелт и не става да се биеш като пич, ако не си някакво про.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Кво му е на инвентара и на пет-а? А графиката е въпрос на вкус, мен ме кефи многоProxyFantasy wrote:Torchlight 2 ---> На моменти избора на графика, направо ме кара да си удрям фейспалмове през няколко минути. Не ми харесва и стиймпънк сюжета - супер бозав е. Като цяло нещата, които рядко виждам като хората -> Скилове, развитие на героя, билдове и тн, ги има на доста добро ниво. Неща като инвентар, пет и тн и тн, които навсякъде са добре, в тази игра просто фейлват. Хубаво е да угаждаш на играча, ама това си е подигравка....

По случай че станах Nantuko Shade поиграх MtG2013. Продължавам да съм дълбоко зарибен по mtg. Обект на моята любов в играта стана Dream Puppets дека. Единствения ми проблем за момента е, че след сигурно 20 опита, открих, че не, няма никакъв, дори минимален, шанс, да бия Кренко с тоя дек. Как може да вади по 3 2/2 единици най-малко, до четвъртия ход. И на всичкото отгоре, не стига, че му влиза всеки път Goblin Pilediver на първа ръка, ами и изродът има protection from blue. Rly?? Човешко ли е тва. И накрая го смотах с другия червен дек, ама не ми стана хубаво.
Но, наистина, как се очаква да се бие тва чудовище дек. Дори и да имат диспел за Dreamborne Muse имаш толкова много инстанти за милинг, че не виждам как може да изгубиш, освен ако не те бият в първите 4-5 хода. А ако сложиш и малко Jace Phantasm-и и става страшно.
И btw тази игра, правилно ли разбирам, че е с карти от бъдещия revision. Щото четох едни стари теми, че Jund било много силно, а тука не го видях тоя дек, а и не виждам какво му е толкова силното, но какво ли разбирам аз.
Но, наистина, как се очаква да се бие тва чудовище дек. Дори и да имат диспел за Dreamborne Muse имаш толкова много инстанти за милинг, че не виждам как може да изгубиш, освен ако не те бият в първите 4-5 хода. А ако сложиш и малко Jace Phantasm-и и става страшно.
И btw тази игра, правилно ли разбирам, че е с карти от бъдещия revision. Щото четох едни стари теми, че Jund било много силно, а тука не го видях тоя дек, а и не виждам какво му е толкова силното, но какво ли разбирам аз.
There are no rules! I'm gonna get you!
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Защото е кеф. Играта може да е много елегентна, до много грубиянска. Зависи от предпочитанията на играча.RRSunknown wrote:какъв е смисъла да стелтваш при положение че дори на хард в открит бой е супер лесно и имаш спиране на времето.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.