Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Martix
Archmage

Post by Martix » Sat Sep 22, 2012 12:31 am

Че то и няма смисъл. Играта е чиста доза геймплей и нищо повече. И е страхотна.
Почнах канон инжeнер (Buildo Begins) и нямам търпение да докопам дроните.
There are no rules! I'm gonna get you!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 22, 2012 9:19 am

:D
Spoiler: show
Image
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat Sep 22, 2012 10:36 am

RRSunknown wrote:Един час ми стигна да разбера че вече такива игри са ми единствено досадни и не виждам никакъв смисъл в тях :neutral:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 22, 2012 2:35 pm

Абе де да знам по принцип писват, ей аз и час не изкарах на Диабло3 в един приятел, добре че не си дадох парите, ама с това откарах 6 часа кликфест и ще се вземе на първа заплата ;).
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Martix
Archmage

Post by Martix » Mon Oct 08, 2012 11:26 pm

Faster Than Light е страшна зарибявка. Псуваш я, но продължаваш да играеш. А гледката на целия ти екипаж заклещен в една каюта, на две от повредения генератор за кислород, в декомпресиран кораб, е безценна. :) :x

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 11, 2012 7:56 pm

DISHONORED нещо хич не оправдава очакванията ми :(. Специално стелта е голямо дърво за фен на аркам сити, тиифа и деус екс. :(
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Oct 11, 2012 8:25 pm

Моите ги оправдава напълно. Играта не е стелт. Тя е по скоро - versatility sneaking.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Oct 11, 2012 9:05 pm

Инсталирах, играх 20 минути, изтрих. Добре, че могат да се пирастват тия неща. Steampunk Skyrim не ми се играе нещо. Нито стелта е стелт, нито боя е нещо особено. За пуцалка сигурно 100% става, но не търсих това.

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Thu Oct 11, 2012 9:28 pm

Torchlight 2 ---> На моменти избора на графика, направо ме кара да си удрям фейспалмове през няколко минути. Не ми харесва и стиймпънк сюжета - супер бозав е. Като цяло нещата, които рядко виждам като хората -> Скилове, развитие на героя, билдове и тн, ги има на доста добро ниво. Неща като инвентар, пет и тн и тн, които навсякъде са добре, в тази игра просто фейлват. Хубаво е да угаждаш на играча, ама това си е подигравка....

Dante
Mistborn

Post by Dante » Thu Oct 11, 2012 11:17 pm

Колко ме кефи DISHONORED не е истина. За първи път обикалям като луд, за да събирам всички руни и бонуси. Имаш 4141 възможности да минеш играта. Аз комбинирам промъкване с патаклама. За съжаление на Хард не ми понесе, защото ме убиват с 2 удара и там играта просто си плаче за стелт и не става да се биеш като пич, ако не си някакво про.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Oct 12, 2012 9:52 am

ProxyFantasy wrote:Torchlight 2 ---> На моменти избора на графика, направо ме кара да си удрям фейспалмове през няколко минути. Не ми харесва и стиймпънк сюжета - супер бозав е. Като цяло нещата, които рядко виждам като хората -> Скилове, развитие на героя, билдове и тн, ги има на доста добро ниво. Неща като инвентар, пет и тн и тн, които навсякъде са добре, в тази игра просто фейлват. Хубаво е да угаждаш на играча, ама това си е подигравка....
Кво му е на инвентара и на пет-а? А графиката е въпрос на вкус, мен ме кефи много :D

Martix
Archmage

Post by Martix » Fri Oct 12, 2012 12:51 pm

По случай че станах Nantuko Shade поиграх MtG2013. Продължавам да съм дълбоко зарибен по mtg. Обект на моята любов в играта стана Dream Puppets дека. Единствения ми проблем за момента е, че след сигурно 20 опита, открих, че не, няма никакъв, дори минимален, шанс, да бия Кренко с тоя дек. Как може да вади по 3 2/2 единици най-малко, до четвъртия ход. И на всичкото отгоре, не стига, че му влиза всеки път Goblin Pilediver на първа ръка, ами и изродът има protection from blue. Rly?? Човешко ли е тва. И накрая го смотах с другия червен дек, ама не ми стана хубаво.
Но, наистина, как се очаква да се бие тва чудовище дек. Дори и да имат диспел за Dreamborne Muse имаш толкова много инстанти за милинг, че не виждам как може да изгубиш, освен ако не те бият в първите 4-5 хода. А ако сложиш и малко Jace Phantasm-и и става страшно.

И btw тази игра, правилно ли разбирам, че е с карти от бъдещия revision. Щото четох едни стари теми, че Jund било много силно, а тука не го видях тоя дек, а и не виждам какво му е толкова силното, но какво ли разбирам аз.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Oct 12, 2012 11:54 pm

Dishonored е новия биошок - същите предимства, същите недостатъци, същата обективна оценка(8/10).

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 12:57 am

какъв е смисъла да стелтваш при положение че дори на хард в открит бой е супер лесно и имаш спиране на времето.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Oct 13, 2012 1:46 am

RRSunknown wrote:какъв е смисъла да стелтваш при положение че дори на хард в открит бой е супер лесно и имаш спиране на времето.
Защото е кеф. Играта може да е много елегентна, до много грубиянска. Зависи от предпочитанията на играча.