Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Martix
Archmage

Post by Martix » Sat Sep 22, 2012 12:31 am

Че то и няма смисъл. Играта е чиста доза геймплей и нищо повече. И е страхотна.
Почнах канон инжeнер (Buildo Begins) и нямам търпение да докопам дроните.
There are no rules! I'm gonna get you!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 22, 2012 9:19 am

:D
Spoiler: show
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat Sep 22, 2012 10:36 am

RRSunknown wrote:Един час ми стигна да разбера че вече такива игри са ми единствено досадни и не виждам никакъв смисъл в тях :neutral:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 22, 2012 2:35 pm

Абе де да знам по принцип писват, ей аз и час не изкарах на Диабло3 в един приятел, добре че не си дадох парите, ама с това откарах 6 часа кликфест и ще се вземе на първа заплата ;).
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Martix
Archmage

Post by Martix » Mon Oct 08, 2012 11:26 pm

Faster Than Light е страшна зарибявка. Псуваш я, но продължаваш да играеш. А гледката на целия ти екипаж заклещен в една каюта, на две от повредения генератор за кислород, в декомпресиран кораб, е безценна. :) :x

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 11, 2012 7:56 pm

DISHONORED нещо хич не оправдава очакванията ми :(. Специално стелта е голямо дърво за фен на аркам сити, тиифа и деус екс. :(

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Oct 11, 2012 8:25 pm

Моите ги оправдава напълно. Играта не е стелт. Тя е по скоро - versatility sneaking.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Oct 11, 2012 9:05 pm

Инсталирах, играх 20 минути, изтрих. Добре, че могат да се пирастват тия неща. Steampunk Skyrim не ми се играе нещо. Нито стелта е стелт, нито боя е нещо особено. За пуцалка сигурно 100% става, но не търсих това.

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Thu Oct 11, 2012 9:28 pm

Torchlight 2 ---> На моменти избора на графика, направо ме кара да си удрям фейспалмове през няколко минути. Не ми харесва и стиймпънк сюжета - супер бозав е. Като цяло нещата, които рядко виждам като хората -> Скилове, развитие на героя, билдове и тн, ги има на доста добро ниво. Неща като инвентар, пет и тн и тн, които навсякъде са добре, в тази игра просто фейлват. Хубаво е да угаждаш на играча, ама това си е подигравка....

Dante
Mistborn

Post by Dante » Thu Oct 11, 2012 11:17 pm

Колко ме кефи DISHONORED не е истина. За първи път обикалям като луд, за да събирам всички руни и бонуси. Имаш 4141 възможности да минеш играта. Аз комбинирам промъкване с патаклама. За съжаление на Хард не ми понесе, защото ме убиват с 2 удара и там играта просто си плаче за стелт и не става да се биеш като пич, ако не си някакво про.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Oct 12, 2012 9:52 am

ProxyFantasy wrote:Torchlight 2 ---> На моменти избора на графика, направо ме кара да си удрям фейспалмове през няколко минути. Не ми харесва и стиймпънк сюжета - супер бозав е. Като цяло нещата, които рядко виждам като хората -> Скилове, развитие на героя, билдове и тн, ги има на доста добро ниво. Неща като инвентар, пет и тн и тн, които навсякъде са добре, в тази игра просто фейлват. Хубаво е да угаждаш на играча, ама това си е подигравка....
Кво му е на инвентара и на пет-а? А графиката е въпрос на вкус, мен ме кефи много :D

Martix
Archmage

Post by Martix » Fri Oct 12, 2012 12:51 pm

По случай че станах Nantuko Shade поиграх MtG2013. Продължавам да съм дълбоко зарибен по mtg. Обект на моята любов в играта стана Dream Puppets дека. Единствения ми проблем за момента е, че след сигурно 20 опита, открих, че не, няма никакъв, дори минимален, шанс, да бия Кренко с тоя дек. Как може да вади по 3 2/2 единици най-малко, до четвъртия ход. И на всичкото отгоре, не стига, че му влиза всеки път Goblin Pilediver на първа ръка, ами и изродът има protection from blue. Rly?? Човешко ли е тва. И накрая го смотах с другия червен дек, ама не ми стана хубаво.
Но, наистина, как се очаква да се бие тва чудовище дек. Дори и да имат диспел за Dreamborne Muse имаш толкова много инстанти за милинг, че не виждам как може да изгубиш, освен ако не те бият в първите 4-5 хода. А ако сложиш и малко Jace Phantasm-и и става страшно.

И btw тази игра, правилно ли разбирам, че е с карти от бъдещия revision. Щото четох едни стари теми, че Jund било много силно, а тука не го видях тоя дек, а и не виждам какво му е толкова силното, но какво ли разбирам аз.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Oct 12, 2012 11:54 pm

Dishonored е новия биошок - същите предимства, същите недостатъци, същата обективна оценка(8/10).

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 12:57 am

какъв е смисъла да стелтваш при положение че дори на хард в открит бой е супер лесно и имаш спиране на времето.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Oct 13, 2012 1:46 am

RRSunknown wrote:какъв е смисъла да стелтваш при положение че дори на хард в открит бой е супер лесно и имаш спиране на времето.
Защото е кеф. Играта може да е много елегентна, до много грубиянска. Зависи от предпочитанията на играча.