Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jan 19, 2010 4:30 pm

Няма отпуска, работиме си като стой та гледай. :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Jan 19, 2010 6:57 pm

Amelia wrote:
Това ще ми влезе в съкровищницата за спомени, в която събирам разни прекрасни неща, които са ми се случили без да очаквам. Като малката пътуваща експозиция с машини и скици на Леонардо, на която се натъкнах случайно в Рим някога...
Мисля, че сме били попаднали в Рим по едно и също време :D. Иначе, така както го описваш, звучи много мило и вълнуващо.
VMITW!

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Wed Jan 20, 2010 12:04 am

днес отивам да си слагам зимнте гуминетки на каляската

"абе майсторе,тая гума нещо спада"
"ааа,това ли бе - нищо не е,то ше уплътни"

сега гледам гумата мекица.
утре рано ще правя физзарядка с помпата....

фуцк дис шит,много мразя като става така,чеснoImage

иначе колата стана трамвай,само АБС-а остана да оправя и тая зима ще я прекарам спокойно.
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Wed Jan 20, 2010 12:19 pm

Да знаеш само, колко ви обичам тези, дето си слагате зимните гуми на "каляските" на 20 Януари.

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Wed Jan 20, 2010 10:11 pm

че какъв е проблема?
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Jan 20, 2010 11:51 pm

Ако не си я карал дотогава в заснежено или мокро време, проблем няма.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jan 21, 2010 3:21 pm

Добре, въртят ли по-дразнеща песен от "Леле к'во си мисля само кат те гледам да знаеш"? Имам предвид по нормалните радиостанции.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Thu Jan 21, 2010 9:42 pm

няма нормални радиостанции,особено ако циклиш на тях цял ден.
изключвам зирок между другото,щото там поне не съм чувал да повтарят едни и същи шитни нон стоп.

но пък от колегите никой не слуша жица,а като знам как ме нервират прищевки от сорта на 'оуу,мани го тва,много е гадно" дори не съм се напъвам да пускам.
вместо това съм научил целия репертоар на енджой и енерджи,всичко на всичко - 15 песни.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Fri Jan 22, 2010 12:52 am

Днес получих имейл от един пич, полу-французин, на когото преди много време рисувах два модела. Въпросният мейл така ми стопли сърцето че.... Момчето си живее във Франция, но преди три лета беше дошъл насам, и покрай цитаделата и уърхамъра се запознахме и му два много редки модела, но както и да е.
Та бях му споменал тогава, помежду другото, че много обичам опера и се бях оплакал, че един конкретен запис на "Дон Карло" по онези дни не мога да си го намеря никъде из онлайн сторовете, а искам да го имам. И в получения днес мейл юнакът ми поиска адреса, защото бил видял в един магазин въпросният запис с Джером Хайнс и Плишка и искал да ми го изпрати като подарък за края на десетилетието :shock:

БАСИ КАКВИ ЯКИ ХОРА ИМА! Толкова ми стана.... едно такова странно. В смисъл, пишем си отвреме навреме с него, оттогава ми е пращал няколко модела да му правя, ама.... Ей така, отведнъж видял нещо, което съм споменал между другото преди три години и решил да ми го вземе и да ми го изпрати, щото много му харесало последното моделче, дето съм му направил (което вярно направих завидно добре, да не кажа като за контестмънт, обаче той си плати съвсем на място) и искал да ми подари нещо! Самата проява на уважение към другия.... Аз такъв жест никога през живота си не съм се сещал да направя, а не си спомням и за мой познат, който да е правил......

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Jan 22, 2010 1:39 am

Maledictus wrote:Днес получих имейл от един пич, полу-французин, на когото преди много време рисувах два модела. Въпросният мейл така ми стопли сърцето че.... Момчето си живее във Франция, но преди три лета беше дошъл насам, и покрай цитаделата и уърхамъра се запознахме и му два много редки модела, но както и да е.
Та бях му споменал тогава, помежду другото, че много обичам опера и се бях оплакал, че един конкретен запис на "Дон Карло" по онези дни не мога да си го намеря никъде из онлайн сторовете, а искам да го имам. И в получения днес мейл юнакът ми поиска адреса, защото бил видял в един магазин въпросният запис с Джером Хайнс и Плишка и искал да ми го изпрати като подарък за края на десетилетието :shock:

БАСИ КАКВИ ЯКИ ХОРА ИМА! Толкова ми стана.... едно такова странно. В смисъл, пишем си отвреме навреме с него, оттогава ми е пращал няколко модела да му правя, ама.... Ей така, отведнъж видял нещо, което съм споменал между другото преди три години и решил да ми го вземе и да ми го изпрати, щото много му харесало последното моделче, дето съм му направил (което вярно направих завидно добре, да не кажа като за контестмънт, обаче той си плати съвсем на място) и искал да ми подари нещо! Самата проява на уважение към другия.... Аз такъв жест никога през живота си не съм се сещал да направя, а не си спомням и за мой познат, който да е правил......
Ей хубавия човек какво нещо е... Преди 3 години си му споменал нещо и се е сетил. Радвам се много, като чета такива неща!

За какви модели говориш, ако не е нахално да попитам?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jan 22, 2010 9:32 am

Мда, човек на място:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Fri Jan 22, 2010 12:51 pm

Amikae wrote:
Пластмасови и метални миниатюри, най-често фентъзи, 2", понякога други. Най-големият, който съм правил, е 56" римска трирема.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Jan 22, 2010 4:03 pm

Maledictus wrote:
Amikae wrote:
Пластмасови и метални миниатюри, най-често фентъзи, 2", понякога други. Най-големият, който съм правил, е 56" римска трирема.
Охооо! Значи съм ти потенциален клиент! :mrgreen:

Аз да споделя, че видео картата ми взе да бръмчи, като моторница днес. И като я извадих направо се стресирах. Турбината е цялата мръсна. Направо се стресирах, като я видях. 650 лева струва тая карта. Закърпих положението днес, но утре трябва да се разглоби част от компа и да се почисти добре. Посъветваха ме там с едни четчици и клечки за уши и зъби. Ще има да се занимавам.

Много прах в стаята, но така е без килими и тапети. :mrgreen:

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Jan 22, 2010 4:56 pm

Lamborghini Reventon :heart:. Само 1 000 000 еврейчета...
Spoiler: show
Image
Look at the darkness...
...around me.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sat Jan 23, 2010 9:09 pm

Обзело ме е толкова ...чудесно, приповдигнато и анормално позитивно настроение. :neutral: Кой знае кво ме чака идната седмица да ми го развали.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib