Споделете пак
Moderator: Moridin
Мисля, че сме били попаднали в Рим по едно и също времеAmelia wrote:
Това ще ми влезе в съкровищницата за спомени, в която събирам разни прекрасни неща, които са ми се случили без да очаквам. Като малката пътуваща експозиция с машини и скици на Леонардо, на която се натъкнах случайно в Рим някога...

VMITW!
днес отивам да си слагам зимнте гуминетки на каляската
"абе майсторе,тая гума нещо спада"
"ааа,това ли бе - нищо не е,то ше уплътни"
сега гледам гумата мекица.
утре рано ще правя физзарядка с помпата....
фуцк дис шит,много мразя като става така,чеснo
иначе колата стана трамвай,само АБС-а остана да оправя и тая зима ще я прекарам спокойно.
"абе майсторе,тая гума нещо спада"
"ааа,това ли бе - нищо не е,то ше уплътни"
сега гледам гумата мекица.
утре рано ще правя физзарядка с помпата....
фуцк дис шит,много мразя като става така,чеснo

иначе колата стана трамвай,само АБС-а остана да оправя и тая зима ще я прекарам спокойно.
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
няма нормални радиостанции,особено ако циклиш на тях цял ден.
изключвам зирок между другото,щото там поне не съм чувал да повтарят едни и същи шитни нон стоп.
но пък от колегите никой не слуша жица,а като знам как ме нервират прищевки от сорта на 'оуу,мани го тва,много е гадно" дори не съм се напъвам да пускам.
вместо това съм научил целия репертоар на енджой и енерджи,всичко на всичко - 15 песни.
изключвам зирок между другото,щото там поне не съм чувал да повтарят едни и същи шитни нон стоп.
но пък от колегите никой не слуша жица,а като знам как ме нервират прищевки от сорта на 'оуу,мани го тва,много е гадно" дори не съм се напъвам да пускам.
вместо това съм научил целия репертоар на енджой и енерджи,всичко на всичко - 15 песни.
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
- Maledictus
- Warmage
Днес получих имейл от един пич, полу-французин, на когото преди много време рисувах два модела. Въпросният мейл така ми стопли сърцето че.... Момчето си живее във Франция, но преди три лета беше дошъл насам, и покрай цитаделата и уърхамъра се запознахме и му два много редки модела, но както и да е.
Та бях му споменал тогава, помежду другото, че много обичам опера и се бях оплакал, че един конкретен запис на "Дон Карло" по онези дни не мога да си го намеря никъде из онлайн сторовете, а искам да го имам. И в получения днес мейл юнакът ми поиска адреса, защото бил видял в един магазин въпросният запис с Джером Хайнс и Плишка и искал да ми го изпрати като подарък за края на десетилетието
БАСИ КАКВИ ЯКИ ХОРА ИМА! Толкова ми стана.... едно такова странно. В смисъл, пишем си отвреме навреме с него, оттогава ми е пращал няколко модела да му правя, ама.... Ей така, отведнъж видял нещо, което съм споменал между другото преди три години и решил да ми го вземе и да ми го изпрати, щото много му харесало последното моделче, дето съм му направил (което вярно направих завидно добре, да не кажа като за контестмънт, обаче той си плати съвсем на място) и искал да ми подари нещо! Самата проява на уважение към другия.... Аз такъв жест никога през живота си не съм се сещал да направя, а не си спомням и за мой познат, който да е правил......
Та бях му споменал тогава, помежду другото, че много обичам опера и се бях оплакал, че един конкретен запис на "Дон Карло" по онези дни не мога да си го намеря никъде из онлайн сторовете, а искам да го имам. И в получения днес мейл юнакът ми поиска адреса, защото бил видял в един магазин въпросният запис с Джером Хайнс и Плишка и искал да ми го изпрати като подарък за края на десетилетието

БАСИ КАКВИ ЯКИ ХОРА ИМА! Толкова ми стана.... едно такова странно. В смисъл, пишем си отвреме навреме с него, оттогава ми е пращал няколко модела да му правя, ама.... Ей така, отведнъж видял нещо, което съм споменал между другото преди три години и решил да ми го вземе и да ми го изпрати, щото много му харесало последното моделче, дето съм му направил (което вярно направих завидно добре, да не кажа като за контестмънт, обаче той си плати съвсем на място) и искал да ми подари нещо! Самата проява на уважение към другия.... Аз такъв жест никога през живота си не съм се сещал да направя, а не си спомням и за мой познат, който да е правил......
Ей хубавия човек какво нещо е... Преди 3 години си му споменал нещо и се е сетил. Радвам се много, като чета такива неща!Maledictus wrote:Днес получих имейл от един пич, полу-французин, на когото преди много време рисувах два модела. Въпросният мейл така ми стопли сърцето че.... Момчето си живее във Франция, но преди три лета беше дошъл насам, и покрай цитаделата и уърхамъра се запознахме и му два много редки модела, но както и да е.
Та бях му споменал тогава, помежду другото, че много обичам опера и се бях оплакал, че един конкретен запис на "Дон Карло" по онези дни не мога да си го намеря никъде из онлайн сторовете, а искам да го имам. И в получения днес мейл юнакът ми поиска адреса, защото бил видял в един магазин въпросният запис с Джером Хайнс и Плишка и искал да ми го изпрати като подарък за края на десетилетието![]()
За какви модели говориш, ако не е нахално да попитам?
- Maledictus
- Warmage
Охооо! Значи съм ти потенциален клиент!Maledictus wrote:Пластмасови и метални миниатюри, най-често фентъзи, 2", понякога други. Най-големият, който съм правил, е 56" римска трирема.Amikae wrote:
За какви модели говориш, ако не е нахално да попитам?

Аз да споделя, че видео картата ми взе да бръмчи, като моторница днес. И като я извадих направо се стресирах. Турбината е цялата мръсна. Направо се стресирах, като я видях. 650 лева струва тая карта. Закърпих положението днес, но утре трябва да се разглоби част от компа и да се почисти добре. Посъветваха ме там с едни четчици и клечки за уши и зъби. Ще има да се занимавам.
Много прах в стаята, но така е без килими и тапети.

Обзело ме е толкова ...чудесно, приповдигнато и анормално позитивно настроение.
Кой знае кво ме чака идната седмица да ми го развали.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib