No one saw Shane coming except for your wife

Уолтър спечели, разбира се :Д
Силно съгласен. Миналия месец го доизгледах, след като бях гледал първи сезон още 2011. Ми хареса ми 5ти, хареса ми и финала, но изобщо не ми беше толкова задоволително и умопомрачаващо, колкото очаквах. Даже не ме разчувства финала много, за разлика от примерно финала на Ханибал. Озимандий удари яко, ама следващите епизоди бяха леко вяли. А сцената с Густаво в старческия дом на фона на песента на Soap&Skin беше космонастръхващо яка. Иначе и Better Call Saul ще гледам, естествено, Майк и Сол са ми след любимите второстепенни герои. Особено Майк.трубадур wrote: ↑Sun Jul 09, 2017 11:28 amЗаслужава си пети сезон, но за разлика от сопранотата, където двойната доза епизоди свърши работа, тук имаме материал за два калпави сезона, набутани в един и е малко юруш (но има точно две сцени, свързани с тъста, които са просто задължителни и са сред най-добрите в сериала). Иначе и аз харесах как приключи четвърти сезон и спокойно можех да си остана само с него. Но в крайна сметка не говорим за бягство от затвора крах. Пети сезон пак е сред най-добрите неща, показвани на телевизор, просто четвърти е ебаси постижението.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests