No one saw Shane coming except for your wife

Уолтър спечели, разбира се :Д

. Тъкмо като излезе целия, ще съм довършил петия за амфетаминчовците и двата на Better not Call me Saul, yet.
. Тъкмо като излезе целия, ще съм довършил петия за амфетаминчовците и двата на Better not Call me Saul, yet.  

Два епизода, хайпнат съм.
 Два епизода, хайпнат съм. 

Силно съгласен. Миналия месец го доизгледах, след като бях гледал първи сезон още 2011. Ми хареса ми 5ти, хареса ми и финала, но изобщо не ми беше толкова задоволително и умопомрачаващо, колкото очаквах. Даже не ме разчувства финала много, за разлика от примерно финала на Ханибал. Озимандий удари яко, ама следващите епизоди бяха леко вяли. А сцената с Густаво в старческия дом на фона на песента на Soap&Skin беше космонастръхващо яка. Иначе и Better Call Saul ще гледам, естествено, Майк и Сол са ми след любимите второстепенни герои. Особено Майк.трубадур wrote: ↑Sun Jul 09, 2017 11:28 amЗаслужава си пети сезон, но за разлика от сопранотата, където двойната доза епизоди свърши работа, тук имаме материал за два калпави сезона, набутани в един и е малко юруш (но има точно две сцени, свързани с тъста, които са просто задължителни и са сред най-добрите в сериала). Иначе и аз харесах как приключи четвърти сезон и спокойно можех да си остана само с него. Но в крайна сметка не говорим за бягство от затвора крах. Пети сезон пак е сред най-добрите неща, показвани на телевизор, просто четвърти е ебаси постижението.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests