Top 10 любими игрални филми

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sun Oct 21, 2007 9:35 pm

Demandred wrote:Куросава е "доста холивудски творец"? Надявам се това да е някакъв опит за шега...
Да взаимстваш идеи от Уестърни,Джон Форд,Шекспир и други западни писатели си е доста холивудско!
Demandred wrote:БТВ, освен руски, японски и немски, има немалко интересни френски, италиански, шведски, датски, китайски и какви ли не още филми. Поне към един от тези езици би трябвало да нямаш тежка неприязън. ;)
Image
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 21, 2007 9:45 pm

Какво говориш! :shock: Взаимстване?! Та Куросава направо си направи кавър версия на Великолепната седморка с неговите Седем самураи!! Това не е взаимстване! Това си е чиста кражба! :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 21, 2007 9:47 pm

There's stupid and there's DEAD stupid. And then there is this page of the topic...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 21, 2007 9:59 pm

Не, Рол, човекът има някво право. :idea: Не прибързвай.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 21, 2007 10:03 pm

Image
And you can't dance with a devil on your back...

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Oct 21, 2007 10:10 pm

shayhiri wrote:Какво говориш! :shock: Взаимстване?! Та Куросава направо си направи кавър версия на Великолепната седморка с неговите Седем самураи!! Това не е взаимстване! Това си е чиста кражба! :?
Шайхири, не се излагай бе, Седемте самураи е от 1954 год. , а Великолепната седморка - от 1960 год. Кой на кого е направил римейк, а?

@Gunslinger - твърде малко са режисьорите, които не взаимсват от никъде, но да твърдиш, че Куросава е холивудски режисьор е меко казано смешно.
Last edited by Delegat on Sun Oct 21, 2007 10:23 pm, edited 1 time in total.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sun Oct 21, 2007 10:11 pm

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 21, 2007 10:11 pm

Алеееекс ама много си зле на моменти.

Йеп, 10 sounds official... 10 sounds important ;) Поредния самодостатъчен булшит лист не е за основа на дискусия, и ако някой очаква да стане темата четивна :) :yay: яй
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 21, 2007 10:23 pm

Интересното е, че дори Рол не хвана сарказма и прибегна към опулени англоговорящи котки. :lol: А по принцип той ме познава най-добре.

Гледал съм и двата филма още преди 20 години. Можете да сте сигурни, че още тогава съм се поинтересувал кой от кого е "взаимствал". :) (Да не говорим, че имдб ми е втори дом.) Гънслингър си изпроси поднасянето, но дори и да не бях наблъскал толкова смайлита, удивителни и болдове във въпросния пост, пак щях да се изненадам, ако някой друг го вземе насериозно. :mrgreen:

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Oct 21, 2007 10:25 pm

И като знаеш кой от кого е взаимствал, що говориш глупости?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 21, 2007 10:30 pm

Дори да оставим настрана иронията, сарказма и самоцелните циркаджилъци, в които понякога се увличам - какъв по-добър начин да подчертая сбърканото в тезата на Гънслингър?

Ако не се бяхте обаждали, можеше и той самият да се хване. :?

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Oct 21, 2007 10:31 pm

И като знаеш кой от кого е взаимствал, що говориш глупости?
Интересното е, че дори Рол не хвана сарказма
Какъв е смисълът да задаваш въпроси на които отговор ( дори и набързо скалъпен такъв ) ти е даден, делегате?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Oct 21, 2007 10:34 pm

shayhiri wrote:Интересното е, че дори Рол не хвана сарказма и прибегна към опулени англоговорящи котки. :lol: А по принцип той ме познава най-добре.
I'm hurt now.

Делегате, спри се, че ся вече ти се излагаш :mrgreen:
This is it. Ground zero.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Oct 21, 2007 10:55 pm

Пише се "заимстване".
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Oct 21, 2007 11:17 pm

Gunslinger wrote:
Demandred wrote:Куросава е "доста холивудски творец"? Надявам се това да е някакъв опит за шега...
Да взаимстваш идеи от Уестърни,Джон Форд,Шекспир и други западни писатели си е доста холивудско!
And I thought I had seen it all! :o