Top 10 любими игрални филми

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sun Oct 21, 2007 9:35 pm

Demandred wrote:Куросава е "доста холивудски творец"? Надявам се това да е някакъв опит за шега...
Да взаимстваш идеи от Уестърни,Джон Форд,Шекспир и други западни писатели си е доста холивудско!
Demandred wrote:БТВ, освен руски, японски и немски, има немалко интересни френски, италиански, шведски, датски, китайски и какви ли не още филми. Поне към един от тези езици би трябвало да нямаш тежка неприязън. ;)
Image
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 21, 2007 9:45 pm

Какво говориш! :shock: Взаимстване?! Та Куросава направо си направи кавър версия на Великолепната седморка с неговите Седем самураи!! Това не е взаимстване! Това си е чиста кражба! :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 21, 2007 9:47 pm

There's stupid and there's DEAD stupid. And then there is this page of the topic...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 21, 2007 9:59 pm

Не, Рол, човекът има някво право. :idea: Не прибързвай.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 21, 2007 10:03 pm

Image
And you can't dance with a devil on your back...

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Oct 21, 2007 10:10 pm

shayhiri wrote:Какво говориш! :shock: Взаимстване?! Та Куросава направо си направи кавър версия на Великолепната седморка с неговите Седем самураи!! Това не е взаимстване! Това си е чиста кражба! :?
Шайхири, не се излагай бе, Седемте самураи е от 1954 год. , а Великолепната седморка - от 1960 год. Кой на кого е направил римейк, а?

@Gunslinger - твърде малко са режисьорите, които не взаимсват от никъде, но да твърдиш, че Куросава е холивудски режисьор е меко казано смешно.
Last edited by Delegat on Sun Oct 21, 2007 10:23 pm, edited 1 time in total.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sun Oct 21, 2007 10:11 pm

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 21, 2007 10:11 pm

Алеееекс ама много си зле на моменти.

Йеп, 10 sounds official... 10 sounds important ;) Поредния самодостатъчен булшит лист не е за основа на дискусия, и ако някой очаква да стане темата четивна :) :yay: яй
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 21, 2007 10:23 pm

Интересното е, че дори Рол не хвана сарказма и прибегна към опулени англоговорящи котки. :lol: А по принцип той ме познава най-добре.

Гледал съм и двата филма още преди 20 години. Можете да сте сигурни, че още тогава съм се поинтересувал кой от кого е "взаимствал". :) (Да не говорим, че имдб ми е втори дом.) Гънслингър си изпроси поднасянето, но дори и да не бях наблъскал толкова смайлита, удивителни и болдове във въпросния пост, пак щях да се изненадам, ако някой друг го вземе насериозно. :mrgreen:

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Oct 21, 2007 10:25 pm

И като знаеш кой от кого е взаимствал, що говориш глупости?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 21, 2007 10:30 pm

Дори да оставим настрана иронията, сарказма и самоцелните циркаджилъци, в които понякога се увличам - какъв по-добър начин да подчертая сбърканото в тезата на Гънслингър?

Ако не се бяхте обаждали, можеше и той самият да се хване. :?

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Oct 21, 2007 10:31 pm

И като знаеш кой от кого е взаимствал, що говориш глупости?
Интересното е, че дори Рол не хвана сарказма
Какъв е смисълът да задаваш въпроси на които отговор ( дори и набързо скалъпен такъв ) ти е даден, делегате?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Oct 21, 2007 10:34 pm

shayhiri wrote:Интересното е, че дори Рол не хвана сарказма и прибегна към опулени англоговорящи котки. :lol: А по принцип той ме познава най-добре.
I'm hurt now.

Делегате, спри се, че ся вече ти се излагаш :mrgreen:
This is it. Ground zero.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Oct 21, 2007 10:55 pm

Пише се "заимстване".
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Oct 21, 2007 11:17 pm

Gunslinger wrote:
Demandred wrote:Куросава е "доста холивудски творец"? Надявам се това да е някакъв опит за шега...
Да взаимстваш идеи от Уестърни,Джон Форд,Шекспир и други западни писатели си е доста холивудско!
And I thought I had seen it all! :o