Беше в Арена и имаше много трейлъри - един от които на Фантастичната четворка. Спайди така ми е промил мозъка, че дори на него му се изкефих. Но там няма Райми и ко, така че сигурно ще си остана с едно гледане, както първия, ама дано поне то е що годе забавно.
Spider-Man 3
Квот щете казвайте, това е майката на всички супергеройски филми.
Ей сега го гледах пак и пак се разбих. Явно точно съм му уцелил вълната.
Беше в Арена и имаше много трейлъри - един от които на Фантастичната четворка. Спайди така ми е промил мозъка, че дори на него му се изкефих. Но там няма Райми и ко, така че сигурно ще си остана с едно гледане, както първия, ама дано поне то е що годе забавно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Трубадур, прочети интервюто и тогава говори 
SHH!: You seemed to have a lot of fun with Peter Parker embracing his darker side. Can you talk about creating that aspect of the movie?
Raimi: Well, in this story, Peter Parker falls victim to his own pride. He starts to believe all the press clippings about himself, that he's really this hero and someone great. He starts to be afraid that he isn't that person and doesn't want to act any other way than the person that's right. That pride manifests itself in a much darker way. Working on those sequences with Tobey Maguire and the dark Spider-Man, that was a difficult thing for me actually. It wasn't fun for me because I didn't like those sequences. I didn't like watching Spider-Man go bad. It was unpleasant and I kept worrying, "gee do I really have to do this to show how rageful and vengeful he is? Do we really have to show how pride can destroy you?" But, my brother kept telling me, "yes because he's going to find himself again."
SHH!: You seemed to have a lot of fun with Peter Parker embracing his darker side. Can you talk about creating that aspect of the movie?
Raimi: Well, in this story, Peter Parker falls victim to his own pride. He starts to believe all the press clippings about himself, that he's really this hero and someone great. He starts to be afraid that he isn't that person and doesn't want to act any other way than the person that's right. That pride manifests itself in a much darker way. Working on those sequences with Tobey Maguire and the dark Spider-Man, that was a difficult thing for me actually. It wasn't fun for me because I didn't like those sequences. I didn't like watching Spider-Man go bad. It was unpleasant and I kept worrying, "gee do I really have to do this to show how rageful and vengeful he is? Do we really have to show how pride can destroy you?" But, my brother kept telling me, "yes because he's going to find himself again."
Аз само го прехвърлих, че не ми се четеше цялото, ама и тука пак се говори за типичната американска захаросана бозавост. Не искал да покаже как доброто може и да е лошо. Ама и аз какво се занимавам. На мен спайди не ми харесва, е, втория си беше готин, ама сега почва монти пайтън, после пък е и фрактура, та ми не е зор много, аз си говорех повече общи приказки, с оглед на изказвания и от предишни години, а и свързани с тоя тип филми 
И аз, честно казано, не вярвам на Райми.
Важно е какво прави човек, а не какво казва. А дори и така да е било - важен е резултатът.
Забравих да кажа, че в Арена с всеки билет за Спайди дават комикс от залежалите на Глоб Трейд. Мен ми се падна Най-Новото От Екс Мен, издаден тук преди повече от две години.
А в Мола имало стена за катерене - като Спайди, ма така и не ходих да я видя.
Ето и боксофиса: http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=spiderman3.htm Да, толкова е.
Забравих да кажа, че в Арена с всеки билет за Спайди дават комикс от залежалите на Глоб Трейд. Мен ми се падна Най-Новото От Екс Мен, издаден тук преди повече от две години.
А в Мола имало стена за катерене - като Спайди, ма така и не ходих да я видя.
Ето и боксофиса: http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=spiderman3.htm Да, толкова е.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
...милиона за има-няма три дни. После, що правели толкоз скъпи филми? Ами като избиват всички разходи още първия уикенд, що да не правят? Аз съм за. 
Мдам леко шашкащо, но ще им мине на хората...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Borizmeiko
- Misting
Мда....в КАД си е истината. Радвам се че има и други хора от форума, които го следят.
Специален поздрав за АлДим и всички Спайди фенове:
http://cad-comic.com/comic.php?d=20040630
Специален поздрав за АлДим и всички Спайди фенове:
http://cad-comic.com/comic.php?d=20040630
Хехе, явно аз ще съм първия човек в темата, на който филмът му е харесал
Да бе, наистина ми хареса. Спорез мен беше най-смисленият от трите, а това, на което му викате безсюжетност и латино мелодрама според мен си беше напълно свързан сюжет с добри послания. Актьорите за пръв път не ме дразниха, дори им се радвах, включително на Кирстен Дънст като Мери Джейн (:shock: тук и аз се изненадах). Та любопитно ми е дали ще си остана само аз на това мнение тук или все ще се намери някой да хареса филма като такъв.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Spoiler: show
Ами и аз нещо подобно щях да напиша, да речем:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
Мне, това е сетъпът. А ИСТОРИЯТА де я?
Едит: За да не съм голословен, ето примерно историята на втория Спайди, доколкото си я спомням:
Едит: За да не съм голословен, ето примерно историята на втория Спайди, доколкото си я спомням:
Last edited by Roland on Tue May 08, 2007 8:24 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...