Spider-Man 3

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun May 06, 2007 9:17 pm

Квот щете казвайте, това е майката на всички супергеройски филми. 8-) Ей сега го гледах пак и пак се разбих. Явно точно съм му уцелил вълната.

Беше в Арена и имаше много трейлъри - един от които на Фантастичната четворка. Спайди така ми е промил мозъка, че дори на него му се изкефих. Но там няма Райми и ко, така че сигурно ще си остана с едно гледане, както първия, ама дано поне то е що годе забавно. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun May 06, 2007 9:54 pm

Трубадур, прочети интервюто и тогава говори ;)

SHH!: You seemed to have a lot of fun with Peter Parker embracing his darker side. Can you talk about creating that aspect of the movie?
Raimi: Well, in this story, Peter Parker falls victim to his own pride. He starts to believe all the press clippings about himself, that he's really this hero and someone great. He starts to be afraid that he isn't that person and doesn't want to act any other way than the person that's right. That pride manifests itself in a much darker way. Working on those sequences with Tobey Maguire and the dark Spider-Man, that was a difficult thing for me actually. It wasn't fun for me because I didn't like those sequences. I didn't like watching Spider-Man go bad. It was unpleasant and I kept worrying, "gee do I really have to do this to show how rageful and vengeful he is? Do we really have to show how pride can destroy you?" But, my brother kept telling me, "yes because he's going to find himself again."

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sun May 06, 2007 10:01 pm

Аз само го прехвърлих, че не ми се четеше цялото, ама и тука пак се говори за типичната американска захаросана бозавост. Не искал да покаже как доброто може и да е лошо. Ама и аз какво се занимавам. На мен спайди не ми харесва, е, втория си беше готин, ама сега почва монти пайтън, после пък е и фрактура, та ми не е зор много, аз си говорех повече общи приказки, с оглед на изказвания и от предишни години, а и свързани с тоя тип филми :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun May 06, 2007 10:11 pm

И аз, честно казано, не вярвам на Райми. :lol: Важно е какво прави човек, а не какво казва. А дори и така да е било - важен е резултатът.

Забравих да кажа, че в Арена с всеки билет за Спайди дават комикс от залежалите на Глоб Трейд. Мен ми се падна Най-Новото От Екс Мен, издаден тук преди повече от две години. :D

А в Мола имало стена за катерене - като Спайди, ма така и не ходих да я видя.

Ето и боксофиса: http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=spiderman3.htm Да, толкова е.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon May 07, 2007 12:01 am

Таковата... 375..........

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon May 07, 2007 12:40 am

...милиона за има-няма три дни. После, що правели толкоз скъпи филми? Ами като избиват всички разходи още първия уикенд, що да не правят? Аз съм за. :mrgreen:

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon May 07, 2007 12:52 am

Мдам леко шашкащо, но ще им мине на хората...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon May 07, 2007 2:13 am

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Mon May 07, 2007 6:06 am

Мда....в КАД си е истината. Радвам се че има и други хора от форума, които го следят.
Специален поздрав за АлДим и всички Спайди фенове:
http://cad-comic.com/comic.php?d=20040630

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Tue May 08, 2007 4:17 pm

Хехе, явно аз ще съм първия човек в темата, на който филмът му е харесал :shock: :twisted: Да бе, наистина ми хареса. Спорез мен беше най-смисленият от трите, а това, на което му викате безсюжетност и латино мелодрама според мен си беше напълно свързан сюжет с добри послания. Актьорите за пръв път не ме дразниха, дори им се радвах, включително на Кирстен Дънст като Мери Джейн (:shock: тук и аз се изненадах). Та любопитно ми е дали ще си остана само аз на това мнение тук или все ще се намери някой да хареса филма като такъв.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue May 08, 2007 4:23 pm

Бтв и мен Мери Джейн много ме радваше :). Актрисата я намирам за особено хубава в тази част.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 08, 2007 4:51 pm

Но все така неспособна да си отвори изцяло очите, милата.

Гиб, моля те продиктувай ми го тоя "напълно свързан сюжет". Щото аз наистина видях само рандъм лоши, плеснати колкото да си предъвкваме за енемнайсти път комплексите на Спайди...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue May 08, 2007 5:31 pm

Spoiler: show
Питър трябва да постави Мери-Джейн "над себе си", щом иска да се женят, но му пречат тщестлавието на Спайди и жаждата за отмъщение. Нещата тръгват на зле, но накрая успява да се вземе в ръце. Прощава на Сендмен, прощават си/се с Хари и си връща спокойствието на духа и Ем Джей. Кво повече?
Гиб, не е като да не ми е харесал, айде сега. :)

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Tue May 08, 2007 5:45 pm

Ами и аз нещо подобно щях да напиша, да речем:
За пръв път животът на Спайдърмен (или Питър) се нарежда добре: има жената на мечтите си, работата и ученето му вървят, вината за смъртта на чичото я оправихме в предишната серия, хората му се кефят, изобщо идилия. Едно след друго обаче тези неща започват да се объркват и да си отиват от него - донякъде заради обстоятелствата, но и в голяма степен заради грешките, които самият той прави. В един момент Питър вече не е Спайдърмен (щото е с черен костюм и убива хора, нали), но освен това е направил такива неща, които са го превърнали в нещо, което той самият не понася, тоест вече не е и Питър. И осъзнавайки се в калта, в която се е набутал, му остава някак да си възвърне самоуважението, приемайки урока, че всички сме хора и всички затъваме, но трябва да имаме силите да се изправим и да продължим. Последното беше и посланието на филма.
Шайхири, и ти като АлДим си му се изкефил на филма, но не го смяташ за добър.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 08, 2007 8:20 pm

Мне, това е сетъпът. А ИСТОРИЯТА де я?

Едит: За да не съм голословен, ето примерно историята на втория Спайди, доколкото си я спомням:
Брилянтен професор прави бах-ти-и-експеримента, който заварява механичните ръце за гръбнака му. В резултат става меле, той се опитва да помете половината свят, но вместо това накрая се осъзнава и се самоубива кат пич. Междувременно всички значими главни герои разбират, че Питър Паркър е Спайдърмен. Енд ъв стори.
Подобна кохерентна поредица от събития в трети филм просто НЯМАШ. Имаш спонтанно появяване на непровокирани от нищо лоши, подобно на четвъртия Батман, където пак бяха "за да има", на чийто фон нашият страда или не страда според квото там го ръчка да прави сценарият. С подобна композиция може да се прави сериал, но не и филм, сори.
Last edited by Roland on Tue May 08, 2007 8:24 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...