Вечната тема за казармата

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Nov 27, 2007 9:38 pm

Като каза Manowar ще спомена че ходихме на концерта докато бях в казармата заедно с ротния ми който е най-големия маниак на Manowar който познавам! :)

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Nov 27, 2007 9:40 pm

RRSunknown wrote:Като каза Manowar ще спомена че ходихме на концерта докато бях в казармата заедно с ротния ми който е най-големия маниак на Manowar който познавам! :)
Eми, браво! Аз пък бях в сесия и имах изпит на следващия ден. ГАДОСТ!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 27, 2007 9:40 pm

Бе доста променя косата ма нема се излагам да си сканирам военната книжка коолко ужасно изглеждам с кубенце :shock: :shock: :shock:. Иначе бая се промени косъма да. Иначе там на место ни праеха пострижки после некви по-къси горе ма все пак имах 3-4 сантима коса. Ма в прическа на принципа нахлупена каска и квото се подава се изрязва. Да всяваме ужас във врага явно с вида си.

Уф забраил съм си темата на граничните. Ма имаше доста имровизаций, жалко че не ги оцениха и ни караха да тичаме с противогази по плаца щото сме се изцепили жизнерадостно "Здр'ае желаем господин Шериф".

нещо от сорта ми се върти :)

Там където той стои юначен,
с автомат на свойта мъжка гръд
там врагът не смее да пристъпи
там където го посреща само смърт.

:mrgreen:
на "Холера" версийката е къде къде по яка ;)
http://textove.com/text.php?song=5354c5c9
Last edited by Xellos on Tue Nov 27, 2007 9:42 pm, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 27, 2007 9:41 pm

RRSunknown wrote:Като каза Manowar ще спомена че ходихме на концерта докато бях в казармата заедно с ротния ми който е най-големия маниак на Manowar който познавам! :)
:) Този ли? :arrow:
RRSunknown wrote:ротния ни е голям фен на Mannowar-даде ни отпуски на мене и на още няколко човека и зедно с него ходихме на концерта в Каварна.
Last edited by shayhiri on Tue Nov 27, 2007 9:42 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 27, 2007 9:42 pm

tigermaster wrote:Проблемът е, че не бих си променил външния вид заради маловажен фактор катко казармата.
Въпросният маловажен фактор в последствие ти контролира цялото битие в продължение на 6-9 месеца. Бих рекла, че е по-голямоважно и от бременност това. :lol:

Иначе сега се сещам за един приятел от Благоевград, един от най-бруталните метъли, които познавам. Та въпросното лице влезе в казарма и му се наложи да обръсне огромната си, супер гъста руса къдрава коса. Чак на мен ми беше гадно. Учудващо обаче му оставиха брадата, която той носеше сплъстена на някакъв фитил. И така изглеждаше АДСКИ зъл. Просто пъти по-брутален отпреди. :lol:
Сега пак е пуснал кечето и го е възстановил до първоначалната му дължина.

едит: Холера ФТВ!!!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 27, 2007 9:50 pm

Абе не е яко с гола глава януари баш, и то с некви смешни шапки дет не топлят като хората. Иначе подобрява косата остригването де, пък и е яко да гледаш как ти се дига пара от кубето.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Nov 27, 2007 9:51 pm

shayhiri wrote:
:) Този ли? :arrow:
RRSunknown wrote:ротния ни е голям фен на Mannowar-даде ни отпуски на мене и на още няколко човека и зедно с него ходихме на концерта в Каварна.
Същия,нещо повече всичките ни офицери (от ротата) се кефеха на метъл и изкореняваха чалгата за жалост на жените кадровачки които само това слушаха :twisted:

Мене между другото по ме беше яд че че трябваше да се бръсна всеки ден- по принцип ходя с брада. В знак на протест пуснах гъсти мустаци - единствения наборен войник с мустаци- бях голяма смешка :D

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 27, 2007 10:08 pm

Е-ей, тва пък как не ми хрумна! :roll: :mrgreen: Щеше да е супер - така и така никога не съм пробвал. Иначе се бръснех веднъж на 4-5 деня де, само като почне да пищи началството. Мразим.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Nov 28, 2007 9:13 am

Абе относно косата - през зимата наистина е кофти, ама на лято с 40-градусови жеги гледай как бързо цялата рота си направи прическа нула номер. Когато е жега, колкото по-малко коса под каската, толкова по-добре. То верно че тая каска всъщност е една метална тенджера, дето съвсем същия звук издава като тичаш по баирите 8-)

Колкото до бръсненето, имаше един-двама с мустаци, ама мен винаги са ме дразнели, така че си ходех гладко обръснат. Иначе не беше чак толкова кофти, аз по принцип рядко ходя с брада (макар че по едно време бях пуснал една козя брадичка), така че точно това не ме бъркаше особено. Макар че с брадата е като с косата - като я бръснеш всеки ден, след това става по-гъста :)
This signature is not yet rated