Вечната тема за казармата
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Eми, браво! Аз пък бях в сесия и имах изпит на следващия ден. ГАДОСТ!RRSunknown wrote:Като каза Manowar ще спомена че ходихме на концерта докато бях в казармата заедно с ротния ми който е най-големия маниак на Manowar който познавам!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Бе доста променя косата ма нема се излагам да си сканирам военната книжка коолко ужасно изглеждам с кубенце
. Иначе бая се промени косъма да. Иначе там на место ни праеха пострижки после некви по-къси горе ма все пак имах 3-4 сантима коса. Ма в прическа на принципа нахлупена каска и квото се подава се изрязва. Да всяваме ужас във врага явно с вида си.
Уф забраил съм си темата на граничните. Ма имаше доста имровизаций, жалко че не ги оцениха и ни караха да тичаме с противогази по плаца щото сме се изцепили жизнерадостно "Здр'ае желаем господин Шериф".
нещо от сорта ми се върти
Там където той стои юначен,
с автомат на свойта мъжка гръд
там врагът не смее да пристъпи
там където го посреща само смърт.
на "Холера" версийката е къде къде по яка
http://textove.com/text.php?song=5354c5c9

Уф забраил съм си темата на граничните. Ма имаше доста имровизаций, жалко че не ги оцениха и ни караха да тичаме с противогази по плаца щото сме се изцепили жизнерадостно "Здр'ае желаем господин Шериф".
нещо от сорта ми се върти

Там където той стои юначен,
с автомат на свойта мъжка гръд
там врагът не смее да пристъпи
там където го посреща само смърт.

на "Холера" версийката е къде къде по яка

http://textove.com/text.php?song=5354c5c9
Last edited by Xellos on Tue Nov 27, 2007 9:42 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
RRSunknown wrote:Като каза Manowar ще спомена че ходихме на концерта докато бях в казармата заедно с ротния ми който е най-големия маниак на Manowar който познавам!

RRSunknown wrote:ротния ни е голям фен на Mannowar-даде ни отпуски на мене и на още няколко човека и зедно с него ходихме на концерта в Каварна.
Last edited by shayhiri on Tue Nov 27, 2007 9:42 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Въпросният маловажен фактор в последствие ти контролира цялото битие в продължение на 6-9 месеца. Бих рекла, че е по-голямоважно и от бременност това.tigermaster wrote:Проблемът е, че не бих си променил външния вид заради маловажен фактор катко казармата.

Иначе сега се сещам за един приятел от Благоевград, един от най-бруталните метъли, които познавам. Та въпросното лице влезе в казарма и му се наложи да обръсне огромната си, супер гъста руса къдрава коса. Чак на мен ми беше гадно. Учудващо обаче му оставиха брадата, която той носеше сплъстена на някакъв фитил. И така изглеждаше АДСКИ зъл. Просто пъти по-брутален отпреди.

Сега пак е пуснал кечето и го е възстановил до първоначалната му дължина.
едит: Холера ФТВ!!!
Абе не е яко с гола глава януари баш, и то с некви смешни шапки дет не топлят като хората. Иначе подобрява косата остригването де, пък и е яко да гледаш как ти се дига пара от кубето.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Същия,нещо повече всичките ни офицери (от ротата) се кефеха на метъл и изкореняваха чалгата за жалост на жените кадровачки които само това слушахаshayhiri wrote:RRSunknown wrote:Като каза Manowar ще спомена че ходихме на концерта докато бях в казармата заедно с ротния ми който е най-големия маниак на Manowar който познавам!Този ли?
![]()
RRSunknown wrote:ротния ни е голям фен на Mannowar-даде ни отпуски на мене и на още няколко човека и зедно с него ходихме на концерта в Каварна.

Мене между другото по ме беше яд че че трябваше да се бръсна всеки ден- по принцип ходя с брада. В знак на протест пуснах гъсти мустаци - единствения наборен войник с мустаци- бях голяма смешка

Е-ей, тва пък как не ми хрумна!
Щеше да е супер - така и така никога не съм пробвал. Иначе се бръснех веднъж на 4-5 деня де, само като почне да пищи началството. Мразим.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абе относно косата - през зимата наистина е кофти, ама на лято с 40-градусови жеги гледай как бързо цялата рота си направи прическа нула номер. Когато е жега, колкото по-малко коса под каската, толкова по-добре. То верно че тая каска всъщност е една метална тенджера, дето съвсем същия звук издава като тичаш по баирите
Колкото до бръсненето, имаше един-двама с мустаци, ама мен винаги са ме дразнели, така че си ходех гладко обръснат. Иначе не беше чак толкова кофти, аз по принцип рядко ходя с брада (макар че по едно време бях пуснал една козя брадичка), така че точно това не ме бъркаше особено. Макар че с брадата е като с косата - като я бръснеш всеки ден, след това става по-гъста

Колкото до бръсненето, имаше един-двама с мустаци, ама мен винаги са ме дразнели, така че си ходех гладко обръснат. Иначе не беше чак толкова кофти, аз по принцип рядко ходя с брада (макар че по едно време бях пуснал една козя брадичка), така че точно това не ме бъркаше особено. Макар че с брадата е като с косата - като я бръснеш всеки ден, след това става по-гъста

This signature is not yet rated