Валка, сериозно, вкарай едно женене ФФС...

Moderator: Moridin
Хм. Като се замисля, много е вероятно да е бил тъкмо той, като гледам и карта, и разположение, и всичко... макар че на мен ми се струва, че беше от другата страна на Раковска, ма то там няма къде да са го скрили, просто няма подходящи улици, та може и аз да съм се объркал.Cruelty wrote:Второ ходене беше - и се разочаровах. Първия път ходих в Тадж Махал - близо до Операта, но хич не е малък. Беше вкусно, макар да ми го бяха наплюли като качество.
Ммммм, да, "Рамаяна" едно време, на "Христо Белчев", беше добър. Нямам лични впечатления за това какво беше, като го преместиха на "Христо Ботев", но май и тогава съм чувал хубави неща. После обаче го преместиха на "Арсеналски" и... мдам... за там и ти си спомняшCruelty wrote:А Рамаяната я държат индийци и навремето се водеше много добър ресторант (преди 5-6 години).
Докато някой не каже нещо по-конкретно за индийски ресторант на "Христо Ботев", ще продължавам да смятам, че слуховете са за "Рамаяна", за който вече трябва да е станало ясно, че беше известен, май беше добър, ама го преместихаMuad_Dib wrote:...иначе майка ми каза, че имало някакъв на Хр. Ботев.
Това за патладжаните беше обобщение, анатема ;рMorwen wrote:Валери, реакцията беше, щото доста хора не дишат патладжани, иначе го намирам за похвално.
А това с "мъжете са по-добри готвачи" е главно, защото на мъжете не им се налага да готвят толкова често. А бъди добър готвач, ако трябва да го правиш всяка вечер, като междувременно чистиш и помагаш на децата за домашното по география и си крадеш от оставащите по разписание 45 свободни минути за деня. Дали накрая няма да ти писне и просто да фърлиш на печката казана, да го набухаш с боб и подправки, пък квото стане.
Просто в повечето случаи мъжете готвят по вдъхновение, а жените по необходимост. Не че в епохата на микровълновите това е задължително вярно...
Ох...Не мога...Ще се разплача...*проронв*Bat Garo Still Rots wrote:На Колето майката готвенето е по-ценно от сет дуалки от правилните + сет от всчики пауър найн!
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests