Между другото, смея да те уведомя, като ми простиш вмешателството в потока ти от мисли, че Амелия не защитава твойто мнение
"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Mor, извинявам се!!!
Чувствам се като як спамер! Затова гледам да не натрапвам много поредни постове!! А и става наистина малко скучно, та по темата аз приключих!!
Просто ще се върна после да си поправя писмените грешки!!! :-р
Как се пули?? Така ли -
??!?! Хихихихихи Дори да му изхвръкнат очичките, таквоз е положението!!!

Как се пули?? Така ли -
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не схванах. Може би причината са китайците които ядох току що. Все пак ще съм ти благодарен ако ми разясниш какво искаше да кажеш.Moridin wrote: Коруине, няма смисъл да философстваме в друга тема, то всичко е ясно. За съжаление повечето хора чувстват и мислят като посоченото от теб и Блейд и по тая причина хора като мен и Ян по принцип страдат. Т.е. световна несправедливост, закони на джунглата, и т.н. причини човек да мрази хората![]()
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Interpreter
- Forsaken
На мен не ми се отварят :/ Edit: хехе, донякъде сме били на една вълна 
Значи, да обясня с картинки:
Това са готини мускули, които изглеждат естествено:
Значи, да обясня с картинки:
Това са готини мускули, които изглеждат естествено:
- Spoiler: show
Last edited by Ghibli on Fri Apr 27, 2007 1:39 pm, edited 2 times in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Interpreter
- Forsaken
Съгласна с Гибли за привлекателната мускулатура. Бтв, един мъж може да си се помпа както сметне за добре, това не пречи на мен да му казвам в очите, че за мен не е максимално привлекателен (чисто физически като телосложение, колкото би било възможно да бъде) и възбуждащ (макар че Шайхири доста добре каза, че на жената първо през ума й тръгва възбудата, а после идва и всичко останало), а той да си се сдухва от това. Поне на мъжа до мен ще си му го кажа в прав текст, пък да видим колко ще му е кеф после и колко дълго ще продължи да си суетства.
Съгласна и с Ян и Жоро по в-са с интереса и чувствата след като спечелиш някого, само че съм жена и може би мнението ми не се котира
много много.
Едит: Давид е почти идеален, а вторият на Гиб е прекалено релефен.
Съгласна и с Ян и Жоро по в-са с интереса и чувствата след като спечелиш някого, само че съм жена и може би мнението ми не се котира
Едит: Давид е почти идеален, а вторият на Гиб е прекалено релефен.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Moridin
- Global Moderator
Не, Давид наистина е трагичен от гърдите надолу.
А жените не трябва да си мислят, че много разбират от хубави мъже. Причината за това е чисто математическа. Не може едновременно да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубава жена (както всички жени си мислят) и да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубав мъж (както всички жени си мислят). Това те прави нагъл, самовлюбен индивид с неоправдано полово самочувствие и дискредитира мнението ти и по ДВАТА въпроса
А жените не трябва да си мислят, че много разбират от хубави мъже. Причината за това е чисто математическа. Не може едновременно да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубава жена (както всички жени си мислят) и да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубав мъж (както всички жени си мислят). Това те прави нагъл, самовлюбен индивид с неоправдано полово самочувствие и дискредитира мнението ти и по ДВАТА въпроса
This is it. Ground zero.
Не мога да повярвам, че някой оспори аксиомата за целта, нейното преследване и отраженията върху човешката психика в процеса на развитие на дадения феномен. Значи Moridin и Yan, според вас, не е вярно, че когато свалиш даден индивид от с/уположния пол ти почваш да го приемаш като трофей и това що природата е заложила примерно у мъжа - да си разпръсне колкото може повече днк-то, почва тайно да те кара да се заглеждаш по други жени. Това е на хормонално ниво разбира се, отделен въпрос е това до каква степен отделния индивид се оставя в ръцете на еволюционните дадености. Все пак доколкото разбрах вие говорите не по принцип а субективно, което може само да ме радва щом има такива хора, аз до голяма степен съм така. Темата жестоко се разбози, но важното е купон да става все пак е почти лято
Кучето не става за тежест
Аз лично си правя с 10 кг диск на гърдите не повече от 10-на повторения, макар да мога и повече.
И моя личен съвет е следния:
След години експериментиране с различни системи (включаемо правене на по 200 преси покрай тренировките по киокошин) стигнах до това, което лично на мен, а смятам и на много други действа най-добре - тренировката ми, примерно за корем, не е повече от 10-15 мин, като между разл. упражнения не почивам, а между сериите почивам от 10 до 20 сек...
Кучето не става за тежест
Аз лично си правя с 10 кг диск на гърдите не повече от 10-на повторения, макар да мога и повече.
И моя личен съвет е следния:
След години експериментиране с различни системи (включаемо правене на по 200 преси покрай тренировките по киокошин) стигнах до това, което лично на мен, а смятам и на много други действа най-добре - тренировката ми, примерно за корем, не е повече от 10-15 мин, като между разл. упражнения не почивам, а между сериите почивам от 10 до 20 сек...
Last edited by Blade on Fri Apr 27, 2007 2:20 pm, edited 1 time in total.
And to the fire-ey'd maid of smoky war
All hot and bleeding we will offer them:
The mailed Mars shall on his altar sit,
Up to the ears in blood...
Shakespeare
Shakespeare
мноо съгласен!А жените не трябва да си мислят, че много разбират от хубави мъже. Причината за това е чисто математическа. Не може едновременно да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубава жена (както всички жени си мислят) и да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубав мъж (както всички жени си мислят). Това те прави нагъл, самовлюбен индивид с неоправдано полово самочувствие и дискредитира мнението ти и по ДВАТА въпроса
And to the fire-ey'd maid of smoky war
Shakespeare
Shakespeare
@Моридин: Добре де, аз поне не твърдя, че мога да преценя какви жени харесват мъжете по-добре от самите мъже. А в момента ти продължаваш да спориш с няколко жени за това какви мъже били по-хубави
П.П. Жоро, осъзнай се, тази статуя неслучайно се води идеал за красота.
Edit: а пък как обичам да ми излизат с приказките за хормоналното ниво и еволюционната обусловеност на човешкото поведение, поради което видите ли мъжът бил задължен да си пръсне гените максимално нашироко, а жената била длъжна да отглежда потомството... Та по същия начин приемам и теорията за "трофея".
Edit: а пък как обичам да ми излизат с приказките за хормоналното ниво и еволюционната обусловеност на човешкото поведение, поради което видите ли мъжът бил задължен да си пръсне гените максимално нашироко, а жената била длъжна да отглежда потомството... Та по същия начин приемам и теорията за "трофея".
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
Преводачът всъщност пита (подминато от всички) дали жената смята, че размерът има значение.
Въпросът е също толкова неприятен (поне за мен) колкото и предишните. А отговорът е: да, естествено, че ще иска голям размер (обикновено възможно най-големият). Принципите "искам каквото нямам" и "очи пълни" си работят.
Работата е, че като го получат веднъж (шанс 1/1000+), изведнъж решават, че всъщност съвсем не е задължително. И че ще им е по-добре с някой нормален мъж.
Има и изключения сред жените, честно казано, но те са много редки. Всъщност, като се замисля, няма.
Въпросът е също толкова неприятен (поне за мен) колкото и предишните. А отговорът е: да, естествено, че ще иска голям размер (обикновено възможно най-големият). Принципите "искам каквото нямам" и "очи пълни" си работят.
Работата е, че като го получат веднъж (шанс 1/1000+), изведнъж решават, че всъщност съвсем не е задължително. И че ще им е по-добре с някой нормален мъж.
Има и изключения сред жените, честно казано, но те са много редки. Всъщност, като се замисля, няма.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми и аз мисля, че е много зле. Тя мое се води за квито си иска идеали, но от съвременна естетическа гледна точка не струва. И като ше показваш идеално тяло, показвай снимки, а не статуи, омгGhibli wrote:@Моридин: Добре де, аз поне не твърдя, че мога да преценя какви жени харесват мъжете по-добре от самите мъже. А в момента ти продължаваш да спориш с няколко жени за това какви мъже били по-хубави![]()
За трофея съм съгласен иначе, че са пълни глупости.
Last edited by Roland on Fri Apr 27, 2007 2:25 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...