Между другото, смея да те уведомя, като ми простиш вмешателството в потока ти от мисли, че Амелия не защитава твойто мнение

Moderator: Moridin
Не схванах. Може би причината са китайците които ядох току що. Все пак ще съм ти благодарен ако ми разясниш какво искаше да кажеш.Moridin wrote: Коруине, няма смисъл да философстваме в друга тема, то всичко е ясно. За съжаление повечето хора чувстват и мислят като посоченото от теб и Блейд и по тая причина хора като мен и Ян по принцип страдат. Т.е. световна несправедливост, закони на джунглата, и т.н. причини човек да мрази хората![]()
мноо съгласен!А жените не трябва да си мислят, че много разбират от хубави мъже. Причината за това е чисто математическа. Не може едновременно да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубава жена (както всички жени си мислят) и да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубав мъж (както всички жени си мислят). Това те прави нагъл, самовлюбен индивид с неоправдано полово самочувствие и дискредитира мнението ти и по ДВАТА въпроса
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми и аз мисля, че е много зле. Тя мое се води за квито си иска идеали, но от съвременна естетическа гледна точка не струва. И като ше показваш идеално тяло, показвай снимки, а не статуи, омгGhibli wrote:@Моридин: Добре де, аз поне не твърдя, че мога да преценя какви жени харесват мъжете по-добре от самите мъже. А в момента ти продължаваш да спориш с няколко жени за това какви мъже били по-хубави![]()
П.П. Жоро, осъзнай се, тази статуя неслучайно се води идеал за красота.
Edit: а пък как обичам да ми излизат с приказките за хормоналното ниво и еволюционната обусловеност на човешкото поведение, поради което видите ли мъжът бил задължен да си пръсне гените максимално нашироко, а жената била длъжна да отглежда потомството... Та по същия начин приемам и теорията за "трофея".
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests